// // Leave a Comment

Печели с Cashway - кешбек и бонус за приятели

Cashway е сайт за любителите на онлайн пазаруването. Чрез него те могат да получат обратно процент от сумата за всяка направена покупка от магазините, които работят с платформата. Там могат да се намерят и промо кодове, ваучери и изгодни оферти.

Реално това е сайт с афилиейт линкове, който печели от вашите покупки и ви дават процент от печалбата си. Ползват доста от рекламодателите, които може да се намерят в  Profitshare, т.е. от Cashway ви препращат към другата платформа и от там вече към сайта за пазаруване. Ако имате регистрация в Profitshare, може при пазаруване да си ползвате вашите линкове за магазините, които ги има там и така да печелите повече пари. Забелязах, че Cashway не работят обаче с eMag, не знам каква е причината, но те условията на eMag винаги са били малко странни и не позволяват каква да е реклама. 

Друга разлика между двата сайта е, че при изплащане на пари от Profitshare дължите данък и ако не сте осигурени си плащате и осигуровки, а при Cashway мисля, че получавате просто натрупания бонус, но ще знам със сигурност като имам плащане и ще добавя информация.

Има ползва, ако редовно пазарувате онлайн, защо да не получите част от парите си обратно. В Cashway има включени доста сайтове като Aliexpress, Alibaba, MyProtein, Booking, Delimano и други. Хубаво е, че за всеки магазин са посочени условията и може да се запознаеш преди да направиш покупка и да си сигурен, че си изпълнил условията, за да получиш обратно пари. Задължително трябва да направиш покупка след като си отворил съответния линк от сайта на Cashway. Само така те получават комисионна и могат да ти дадат после твоя кешбек. Ако отвориш линка, но после го затвориш и след това се сетиш и отвориш пак сайта и направиш покупка, това не е валидно ползване на Cashway.

Има търговци, от които може да си върнете до 30% от сумата, но те са малко, средното е около 3% и 5 %, други магазини пък имат твърда сума кешбек, а не процент. Моят опит: купухпарфюм за 140 лв. и получих 1.14 лв. обратно, което е доста нищожно на фона на похарчената сума. Кешбекът се изплаща като натрупате поне 20 лв. потвърден кешбек, всяка твоя заявка за изплащане се обработва и изплаща в рамките на 6 работни дни. Все още нямам натрупана сума за теглене и не мога да споделя лесно и бързо ли става това.

Дали ще ви върши работа? Много зависи от кои сайтове пазарувате, не мисля, че може да очаквате да намерите всички тук, просто има сайтове, които не работят с комисионни, затова не са листнати в Cashway. Аз например преди да купя нещо онлайн, просто проверявам набързо дали го има в Cashway и ако да, ползвам възможността за кешбек. Но аз си имам и Profitshare, така че за момента не съм пазарувала още през Cashway.


Получавате 5 лв. кешбек бонус още с регистрация. Скоро от сайта пуснаха и опцията за покана на приятел, което изглежда по-лесен начин да натрупате сума от изплащане отколкото да чакате на покупки. Прочетете добре изискванията, защото не е достатъчно само да разпространявате линк. Поканеният трябва да се регистрира и да направи покупка в рамките на 90 дена, тогава чак вие ще получите бонус 5 лв.

Ако имате по-дълъг опит с Cashway споделете вашите впечатления? Ползвате ли други сайтове, които връщат пари от покупки?

Ако публикацията ви е била полезна, помогнете й да стигне до повече хора - коментирайте, споделяйте, последвайте ме facebook

0 comments:

Публикуване на коментар