// // Leave a Comment

Три нови сайта за анкети, които не си заслужават

Паралелно с обичайните панели за анкети, в които участвам, се случва читатели на блога да ми пратят нови сайтове или да намирам такива от реклами в интернет. Като цяло бройката на панелите, в които съм регистрирана не е голяма, защото някои изчезват, a от други се махам понеже нямат активност, плащат евтино или са некоректни. Предпочитам панели на български, най-вече защото ако имам проблеми или успея да заявя плащане, да мога да комуникирам с тях. За съжаление обаче поради липса на голяма аудитория, те са и най-малко развити и не оцеляват дълго или просто съществуват без дейност.

В тази публикация накратко ще дам информация за три нови панела, в които се включих. Ако вече сте регистрирани в някой от тях и може да сте полезни с информация за другите читатели на блога и фейсбук страницата, моля споделете. Аз не виждам голям потенциал в тях, по-долу ще разберете защо. Споменавам ги най-вече, ако някои търси информация за тях, да знае, че не са перспективни.

https://www.bganketa.com/

При регистрация, освен стандартните данни, изискват и телефонен номер, уж необходим за валидиране на профила и отправяне на покани за участие в специални проучвания. До момента не са ми пращали нищо на телефона.

Получавате точки за попълване на проучвания, като е възможно да предлагат и други награди, за които ще се знае предварително преди да участвате. Нямам идея какви са тези други награди, ако някога ми попаднат, ще споделя.

Пише, че предлагат възможност за точки от покана на приятели. За всеки регистриран, активиран профил, получавате по 3 точки. Абсурдното е, че не открих изобщо къде е опцията за този уникален линк за покани.

При събиране на 200 точки може да ги обмените, като това става със заявка по имейл?! 200 точки се равняват на ваучер за пазаруване на стойност 20 лева. Ваучерът се изпраща с писмо до пощенски клон, посочен от потребителя, или е електронен. И тук отново недомлъвки, какъв точно е този ваучер, за конкретен магазин ли е, изобщо нищо.

Цялостно впечатление - уж е панел за проучвания, но след регистрация се виждат някакви групи и дискусии, в които обаче няма никаква активност. За сега нищо съществено там, имам само 10 точки за регистрация, не са ми пращали проучвания, няма информация тези групи и дискусии за какво са. Усещам как нищо няма да излезе от този панел за анкети.

https://points2shop.com/

Още един панел на Cint, кои са те - вижте тук. Надявам се някой ден поне от някой от панелите им да получа плащане, за да видя, че са коректни и да ги задържа или пък изтрия всичките.

Стандартен изглед за техните сайтове, попълвате доста групи с въпроси, за да е актуален профила ви. Може да каните приятели, получавате по 0.80 EUR за всеки, които се регистрира и попълни първата си анкета. Натрупаните средства се изплащат в PayPal при достигане на 5 EUR.
За три месеца имам 2 попълнени проучвания, които са ми донесли 1 евро! Попълнила съм си изцяло профила, просто няма анкети.

https://onlinepanel.logo-mrc.com/

Регистрация август 2022, 50 точки за регистрация и от тогава никаква активност от тяхна страна, даже ги бях забравила, докато не видях тяхна обява в jobs за анкетьори.

За всяка попълнена анкета получавате между 10 и 100 точки. Интересно е, че ако я започнете и не отговаряте на условията, това пак ви носи 10 точки (за сравнение при други панели получавате 1 точка в такъв случай). За покана на приятел, който се регистрира и попълни профила си, при вас идват 12 точки. Тук има ограничение в броя покани, които ти се полагат - максимум 10 човека.

Когато се съберат 1000 точки може да получите ваучер за отстъпка (странно, защо не е само ваучер, сигурно има някакви условия за ползването му) за пазаруване в store.bg или ozone.bg. При натрупване на 2500 точки твърдят, че ще получите директен превод по сметка, но не става ясно за какви пари говорим.

Не знам дори как изглеждат анкетите им и дали изобщо е актуален сайта, тъй като нищо не са ми пращали до момента.

Ако публикацията ви е била полезна, помогнете й да стигне до повече хора - коментирайте, споделяйте, последвайте ме facebook

0 comments:

Публикуване на коментар