// // Leave a Comment

Безплатно приложение за печелене на пари Givvy

Споделих във фейсбук, че доста подозрително по едно и също време няколко популярни личности (инфлуенсъри), които вземат стотици левове за една реклама, изведнъж бяха много ентусиазирани да рекламират приложението Givvy (с еднакъв текст - копи - пейст), в което се печелели големи парични награди. Реших да проверя за колко време, как и какво се печели, вижте в публикацията каква е реалността.


Givvy не е ново приложение, на поне една година е, но в един момент е позамряло и сега отново се опитват да предизвикат интерес към него. Безплатно е, всеки може да си го инсталира. Програмирано е от българи, но но няма ограничение само за участници от България.


Къде са "големите" пари, които привличат потребителите? Има доста томболи и наградите в тях са от 500 евро (най-голямата) до 0,09 евро. В тези с големите суми участват стотици хиляди профила, наградата е само една, та вероятността да спечелите е сравнива с печалба от тотото.

Ако нямате късмет да спечелите в някоя от томболите, може да печелите монетки, които след това обменяте за пари. Нарочно ги наричам монетки, защото курсът за обмяна е 130 монети за 0,01 евро. Може да ги теглите при достигане на минимум 0,25 евро. Тегленето може да става само чрез Revolut и PayPal. Няма нужда да чакате определена дата, може да теглите всеки ден при достигане на необходимата сума. Има обаче предупреждение, че плащането може да се забави до 7 дни.


Какви са начините да печелите монети? Както казах директно евро се печелят в тези томболи с хиляди участници. Освен тях има 5-6 игри като математика, пъзел игра, мемори игра. При успешно изиграна игра получавате монетки, разбира се мъничко. Има ограничения от 5-6 игри на ден. Може да изкарвате повече монетки като си инсталирате различни приложения, а още повече като купувате различни неща от спонсорите на приложението, т.е. да дадете пари, за да получите по-малко ... Много рядко има и анкети за попълване, от тях печелиш както и при другите - ако отговаряш на търсения профил и ако завършиш анкетата до край.

Могат да се получават монетки и от канене на приятели. Указано е, че ще получите точки за поканен приятел, когато той достигне определен брой монети, но не е ясно колко точно са те. 

В момента има промо период, който се изразява в - повече точки за поканени приятели, нови giveaways, повече монети при играенето на игри.

Престой в мобилното приложение - Печели монети дори само докато стоиш в мобилното приложение

Дневен календар - Влизай в приложението всеки ден, за да печелиш нови монети.

Колкото повече последователни дни влизаш в приложението, толкова повече монети ще спечелиш

Ранклист - Състезавай се с другите играчи, спечели най-много монети за деня и прибави бонус 500 монети към своя баланс.


Когато получа плащане, ще обновя публикацията. За сега бавно и сигурно събирам монетки, за да ги обменя до заветните 0.25 евро. Трябват ми само още около 3000 гиви монети. Да се надяваме, че приложението ще оцелее докато се натрупат. Шансът ми е да спечеля от някой giveaway, но аз в най-малките не се записвам, а може би това ми е грешката.

Заслужава ли си? Ако имате изобилие от свободно време, много приятели за канене и късмет понякога, може да изкарате някакви дребни суми. Ако търсите допълнителен доход, не разчитайте на Givvy. Приложението е по-скоро за забавление, отколкото за реални пари. Вижда се на единия скрийншот колко пари теглят и то това не е всеки ден, а когато се съберат.

Някой, който е по-отдавна в сайта, ще сподели ли опит и има ли смисъл да чакам?



0 comments:

Публикуване на коментар