// // Leave a Comment

Система за онлайн изследвания MyOptiS

MyOptiS система за онлайн изследвания, която не е много нова, но понеже не е толкова популярна, затова реших да й обърна внимание. Последните месеци пращат по-често анкети, точки се събират сравнително бързо и няма нужда да чакаш примерно 1000 събрани точки, за да получиш някакво заплащане. Разбира се, не се печелят и големи пари, но си е допълнителен доход. И пак е строго индивидуално. Честотата на анкетите зависи от личния ви профил, местоживеенето, навиците ви и т.н.

Накратко най-важната информация, която е необходимо да знаете преди да започнете:

Регистрирате се, попълвате профила си и започвате да получавате уведомление за подходящи за вас анкети на имейла си.

За всяка анкета предварително знаете колко точки ще получите, ако я попълните до край, приблизително колко време отнема попълването й и на каква тема е. На сайта може да видите таблица със средното възнаграждение за всяко проучване в зависимост от времетраенето му, но общо взето правилото е колкото минути - толкова точки.

При събрани поне 100 точки получавате тяхната стойност в лева, което се равнява на 10 лв. Парите се получават като паричен запис в избран от вас офис на Еконт. Не е нужно на всеки 100 точки да ги заявявате, може да изчакате да се натрупат повече. Аз моите ги заявих при първото натрупване, за да проверя как става получаването и дали има някакви проблеми. Имаше забавяне в изпращането, писах им и след 2 дена си получих парите.

Ако заявите в началото на месеца има шанс да получите парите си по-бързо, защото натрупаните суми се изплащат само през първите 2 седмици на даден месец. Т.е. ако заявите след средата на февруари например, ще чакате до началото на март, за да получите заплащане.

Точки в MyOptiS се натрупват само чрез анкети. Няма възможност за канене на приятели. Екипът отговаря бързо по имейл и е готов да съдейства в случай на проблем. Писала съм им както във връзка със забавяне на плащане, така и по повод проблеми с анкети и винаги са ми връщали бързо отговор.



Моята статистика - регистрация ноември 2017, до момента февруари 2019 имам попълнени 22 анкети, някои от тях с непълен брой точки, защото не отговарям на всички условия. Имам само 2 анкети, за които не съм била абсолютно неподходяща и за тях не съм получила точки.

На 28.09.2018 съм заявила първия си ваучер, както казах отне ми повече време да натрупам първите 100 точки. Вече имам събрани следващите 100 точки, но ще изчакам да събера повече и да ги заявя наведнъж.

Ако желаете да пробвате и вие с този сайт, ви оставям линк за регистрация - https://myoptis.net/. Имате право само на една регистрация. Не знам как стой въпроса с други членове на семейството, дали могат да имат и те регистрация, но по принцип доста панели не толерират подобна практика, така че моят съвет е да не се изкушавате и тук. Ако имате някакви въпроси относно MyOptiS, ще се радвам да помогна.

0 comments:

Публикуване на коментар