// // 1 comment

2leva се превръща в 2Performant, вземете бонус от 50 евро


Споделяла съм преди време мнението си за афилиейт мрежата 2leva.bg и продължавам да съм доволна от сътрудничеството си с нея. Все така имат разнообразни рекламодатели с добри комисионни, коректни са при изплащане на спечеленото и оказват съдействие, когато е необходимо. Няма проблем да ги съчетая с банери на други афилиейт програми и изобщо мисля, че нямам забележки към тях.

След четири години е време 2leva.bg да претърпи промяна и тя се превръща в 2Performant.com, като разширява дейността си в Централна и Източна Европа. За афилиейт партньорите и рекламодателите това означава по-голяма инвестиция, по-удобни и гъвкави инструменти и съответно повече рекламодатели и повече афилиати, които да ги рекламират, което съответно носи повече печалба на двете страни.

Вече е започнало прехвърлянето на активните кампании към новата платформа, а за работещите до сега с 2leva.bg има щедри бонуси, за да продължат сътрудничеството си. В следващия един месец имате възможност да се регистрирате в новата платформа и да получите съответно:  50 евро бонус за афилиати и 100 евро бонус за нови рекламодатели. Офертата е доста добра според мен, аз вече се прехвърлих и намерих в новата програма някои от предишните рекламодатели, както и други чуждестранни, което е удобно решение, ако имате сайт насочен не само към български посетители.

Все още не ми е ясно как ще става плащането и дали ще има някаква разлика от това, с което съм свикнала до сега, но за момента виждам само положителни страни в миграцията към  2Performant.com. Ще очаквам и вашите отзиви, ако решите да се включите към новата платформа или имате опит с досегашната.

1 коментар:

  1. Бихте ли споделили ,как точно се работи със сайта? Регистрирах се ,но малко се обърках :)

    ОтговорИзтриване