Searching...

Още два сайта за анкети

4:05
Попаднах на още два сайта, в които предлагат да ви плащат, за да отговаряте на въпроси. Сайтовете са бългрски и разбира се анкети няма. Интересното е, че и двете фирми не искат да ви дават пари, а предлагат събраните точки да размените за продукти. Не че е лошо, но ако не ми трябва никой от посочените продукти. Но това ще го мисля, ако някога събера точки.

Все пак аз съм длъжна да ги споделя с вас, но по-скоро не като средства за печелене на пари, а за да имате информация за тях. Преди се занимавах да ги проверявам редовно дали няма нова анкета, сега просто чакам да ми изпратят писмо, но и това не става.

Първият сайт е на GfK Bulgaria - Институт за маркетингови изследвания. Предлагат доста услуги на клиентите си до колкото знам, дори към тях работят хора, които обикалят и ви правят анкети вкъщи, но от към онлайн анкетирането се скъпят. За един месец от както съм регистрирана съм попълнила само профила си и имам 10 точки. Или се интересуват само от мнението на клиентите си в София (това при положение, че живея в голям град) или им куца доста онлайн проучването.

Линк към панела, ако имате желание да се регистрирате: http://askgfk.bg/

Другата фирма е MindTake. За пръв път я чувам, нямам си идея с какво и как се занимава, случайно открих панела. Като основна дейност пак са посочени онлайн маркетингови проучвания. Там също може да разменяте точки за продукти или ваучер за покупки. Имам едно проучване и 5 точки. :))))

Линк към MindTake - https://www3.mindtake.com/


И двата панела предлагат възможност да каните приятели и да получавате точки и няма да се учудя, ако някой прави точки само от това, защото явно с анкети не става. Регистрациите са безплатни.

Споделете, ако имате опит с други онлайн проучвания или пък получавате анкети, от тези, които съм изброила до сега. Чудя се кой ли е идеалният профил, да взема да си направя един, та да видим ще ми изпращат ли въпроси или всичко е лъжа и измама.

5 comments:

 1. Аз съм пробвала подобни сайтове (не тези точно) - не се правят НИКАКВИ пари от тях, а и анкети не се пращат редовно.

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря за информацията. Регистрирах се и в двата, в рамките на 1 месец от Gfk ми изпратиха 2 анкети. Което май потвърждава думите ти, че се интересуват от хора, които живеят в София.

  ОтговорИзтриване
 3. Zdraveite, az suho se registrirah v dvata saita i kato vas ne poluhih niho.

  ОтговорИзтриване
 4. Зоя Иванова13 юни 2013 г., 23:45

  Здравейте аз също съм от измамените явно много мошенници има в интернет
  пространството в сайта сликсендс също са мошенници кликаш на някакви котки за стотинки а лъжат ,че се печелят пари

  ОтговорИзтриване
 5. 6te polu4i6 zarabotenoto,o sled godina ili pove4e (pod formata na vau4er za pazaruvane ).

  ОтговорИзтриване