// // Leave a Comment

Стани бюти влогър на Avon и спечели пари и слава


Ако имате интерес към разкрасителните продукти и снимането на видео клипове, Avon ви предлага възможност да изкарате пари с хобито си, а покрай това да се сдобиете и със слава. Заниманието е подходящо както за момичета, които имат опит в това, така и за такива, които до сега не са се решавали да се покажат, но пък имат желание и е време да се престрашат. Не губите нищо, само може да спечелите. Аз лично имам бюти блог, защото повече ми се отдава писането и нямам желание да снимам клипове, но има хора, при които е точно обратното и Avon им предлагат един нов начин за допълнителни доходи, защото не е тайна, че в България това занимание не е доходоносно.


Ето и пълните условия на кампанията, а срокът е до края на деня:

Грим BOX е твоята виртуална спирка в най-вълнуващото пътуване към красотата. Място, на което може да чуеш и видиш видео съвети и идеи как да се гримираш и обличаш стилно, ревюта на нови козметични продукти и бюти техники, които лесно да прилагаш у дома.

Грим BOX е седмично видео вдъхновение за експерименти с визията, за откриване на правилните за теб продукти и огледало за световните тенденции.

Грим BOX е всичко, което трябва да знаеш за красотата, разказано и показано от момичета като теб – истински, вдъхновяващи и готови да променят света около себе си, подкрепени от AVON!

Какво ще получиш? >>>
Ти ли си това момиче? Направи крачка пред другите и влез в нашия бюти отбор, за да вдъхновяваш хиляди жени онлайн!


    AVON ще ти осигури професионална техника за заснемане – камера и осветление, с което да създаваш завладяващите си видео истории. И продуктите, с които да твориш красота.
    Ти снимаш, AVON превръщат записа ти в шедьовър – видеото ти ще бъде монтирано от наш екип, за да изглежда професионално и вдъхновяващо.

    Ще имаш хиляди последователи – жени, които ще очакват с интерес твоите видеа всяка седмица и ще прилагат съветите ти в ежедневието, за да се почувстват по-красиви и уверени.
    Всеки месец ще получаваш мотивиращо заплащане, за да продължаваш да споделяш съветите и идеите си за красота.

Как да се включиш? >>>

    Запиши видео, в което ни разказваш за себе си, защо би искала да се включиш в Грим BOX и с какво ще си безценна за проекта.
    Качи видеото в YouTube или Vbox7 и ни изпрати линк към него на GrimMailBox@avon.com до 25 януари.

    Подготви козметичната си чантичка и стискай палци да се класираш за полуфинала.
    Дръж телефона си включен за обаждане от нас до 10 февруари с добрата новина, ако имаме такава за теб!

Кой може да се включи? >>>

Оглеждаме се за момиче над 18 години, което не се притеснява от камери, знае разликата между руж и пудра, може с лекота да нанесе очна линия и обича да споделя личния си опит пред огледалото с приятелки. Ако вече имаш свой бюти блог или влог, пишем ти един голям плюс пред конкуренцията. Може да живееш в София, Русе или Карнобат – за нас няма значение, стига да имаш достъп до интернет и малко лично пространство, което да превърнеш в свое студио.

Линк

0 comments:

Публикуване на коментар