// // Leave a Comment

Спечели бонус от 20 лв с Baby.bg!


Baby.bg е един от рекламодателите в афилиейт мрежата на profitshare и в тази статия накратко ще се спра на тяхната акция по случай последния петък от месец ноември, когато стана традиция много търговци да намалят драстично цените си (някои преди това също толкова драстично ги увеличават, но това е друга тема).

Не мисля, че съм споделяла до сега опита си с профитшеър, но скоро ще напиша и за тях, чакам обаче да си получа първото плащане, за да може впечатлението ми да е пълно.

Сайтът за детски стоки Baby.bg е решил да стимулира афилиатите като им предложи допълнителен бонус от 20 лв. за направени конверсии на обща стойност 20 лв. Хубавата новина е, че това предложение не важи само за петък, а за целият период от 27.11 до края на тази година. Не става ясно обаче дали за всеки 20 лв. комисионни получавате бонуса или това е еднократна акция, но смятам да питам и да допълня по-късно статията.


За да се възползвате от предложението трябва да имате регистрация в profitshare и да рекламирате продуктите на baby.bg чрез линкове или банери. Сайтът предлага доста разнообразни и многобройни стоки и ако посетителите на сайта ви спадат към таргет групата, която се интересува от бебешки и детски продукти или имате такава фейсбук страница това е добра възможност за допълнителен доход. Аз лично ще пробвам какво ще стане и разбира се, ще споделя.

И докато някои търговци са наясно, че афилиатите им помагат и рекламират сайта им и затова се стремят да ги улеснят и им дават бонуси, то други се опитват всячески да ги откажат. Пример за това са eMag, който също ще имат кампания за петъка на разпродажбите, но вместо да дават бонуси, те понеже очакват многобройни продажби са решили да намалят комисионната си от 3% на 1%, а също и бисквитките им ще са валидни само 48 часа.. Ясно, че ще имат голям оборот и поради намаленията не толкова голяма печалба, та затова не им се иска да дават прекалено много на афилиейт партньорите, но така губят доверието им.

0 comments:

Публикуване на коментар