// // Leave a Comment

Бонус програма “Печели с pcshop.bg”

Попаднах на партньорската програма на PCshop.bg покрай конкурсите, с които се занимавам, скоро ще пиша и за тях. Сайтът не е единственият, който предлага подобна възможност за печелене на пари, но го избрах най-вече защото раздават няколко награди с томбола измежду всички регистрирали се в програмата до 21 юли. А ако междувременно спечеля от някоя продажба е добре дошло за мен.

Ето накратко какво предлагат:

Вие имате много приятели в социалните мрежи Google+, Facebook, Twitter и др., имате блог или просто желаете да печелите пари.

За Вас PCSHOP.BG създаде специална програма „Печели с PCSHOP.BG“.

2% - Печелите процент от всички покупки, които Вашите приятели са направили за период от 365 дни от дата на първата поръчка.
2% - Вашите приятели ще спечелят процент отстъпка от първата поръчка в сайта.

Всеки потребител, регистриран за участие в програмата, може да получава бонус от поръчките на неограничен брой потребители, направили първоначална поръчка през изпратения им от него линк.

Бонусът се начислява върху всички платени поръчки на асоциираните с участника в програма „Печели с PCSHOP.BG“ потребители под формата на PC точки (1 PC точка = 1 лев).

Програмата е в сила само, ако Вашите приятели или познати са нови клиенти на PCSHOP.BG, т.е. не важи за вече регистрирани потребители на електронния магазин.

Регистрираният в програмата „Печели с PCSHOP.BG“ вижда в профила си в PCSHOP.BG следната информация за асоциираните с него потребители: Име на потребителя, Дата на регистрация, Оборот, Бонус

Получаване на бонус: по всяко време, за намаляване стойността на направена поръчка в PCshop.bg.

Според мен партньорската програма е подходяща за хора, които имат сайт или блог за компютри и техника или имат голям брой познати, които могат да станат клиенти на онлайн магазина. Аз не отговарям на тези условия, но за момента нищо не ми пречи линка да стой в блога, може да е от полза за някого.

0 comments:

Публикуване на коментар