// // 350 comments

Внимание! Списък с измамници предлагащи надомна работа

Получих запитване от читателка на блога дали имам информация за надомна работа предлагана от Васил Венциславов Ботев. Не съм попадала до сега на негова обява, защото не търся подобен тип работа. Порових се в интернет и бях изумена колко измамници има като него.

Намерих разбира се и неговата обява. Текстът й гласи (правописа е запазен в оригинал) "Фирма лидер в производсвото на играчки торбички визитки стикири химикалки картички и много други!Търси да назначи работници за сглобяването им.Работата е рязане лепене сглобяване . Надомна работа е."

Само забележете колко грамотно е написана обявата, но това е малкият проблем. По телефона с бърз тон и недомлъвки ми обясни надве натри за естеството на работа и с уверен тон ми каза, че материалите са безплатни, само трябва да платя такса от 10 лв. Продиктува ми адрес, на който да изпратя парите, разбира се до поискване и побърза да затвори. Тук червената ми лампичка започна не да мига, а направо ярко да свети и не спря да ме алармира при всяка следваща подобна обява.

Хора, не правете грешката да се лъжете по такива обяви, да изпращате пари по банка, на анонимни пощенски кутии и т.н. Възможно е срещу парите си да получите материали, но после няма кой да купи изработената продукция, все ще и намерят някакъв кусур. А най-вероятно е просто да изпратите парите и до там да приключи всичко.

До сега не съм попадала на НИТО ЕДНА читава такава обява. Всички обещаващи голям доход със сглобяване на химикалки, торбички, играчки и др. са пуснати от измамници и мошеници. Изготвих един списък, не знам дали обхваща всички подобни фирми и лица, но все пак се надявам да ви е от ползва и да не си губите времето с техни обяви. И най-вече да ви спестя пращането на пари и губенето на нерви.

Васил Венциславов Ботев, София, телефони 0888867610, 0896440792, 0876882781

Любомир Митов, София, телефони 0878769733, 02/9560484, 0898770477

Агенция ТРАКИ "Женина" ООД, Антоанета Николова Йорданова, град Бургас, телефон 0878689964

ЕТ "Филория", Валери Василев Стоичков, телефони 0876368270, 0896329734, 0876074003, имейл valeri2007vasilev@abv.bg

Милка Илиева, телефони 0888 777 640, 02/480 4642, 02/956 4218

Илия Димитров Илиев, град Ямбол, телефон 0896450256

Димитър Димитров, град Карлово, телефон 0877732778, имейли drakstar5@abv.bg , easymoney1@abv.bg

Списъкът не е пълен, така че ако сте се опарили от някого, може да ми изпратите данни и да го добавим тук. За да не попаднете сред измамените, най-добрият начин е да не пращате на никого пари. На вас трябва да ви плащат, за да работите, а не вие на тях.

350 коментара:

  1. Здравейте, Васил Венциславов Ботев, гр.София отново е публикувал обяви за надомна работа, но с друг тел.номер 0896440792

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вече тел.му е друг 0896088294 СУПЕР НАХАЛЕН И ГРУБ ЧОВЕК.МОШЕННИК..тарифата му в момента е 7 лв.

      Изтриване
    2. 0877340892 - Васил Венциславов Ботев. Таксата му е все още 7 лв. :)

      Изтриване
    3. Вързах се на тоя:(((

      Изтриване
    4. сега номера му е 0876148446 и таксата все още е 7лв

      Изтриване
    5. Glupaci.ne razbrahte li 6om tolkova vreme puskat obqvi po internet,tezi hora,i nikoi ne gi zaka4a,zna4i vsi4ko e legalno.

      Изтриване
  2. A vie zaschto ne si napischte koordinatite, kato telefon, e-mail ili adres, na koito da vi bade ispratena podrobna informazia za deinosta na satrudnizite na Traki-Janina. Te ne sa izmamnizi i lajzi, satrudnizite predlagat katalozite s oferti na firmata, a firmata e tazi, koiato dava nasokite kade i kak da se raboti. Govorite i pischte bez da mislite, a nikoi ot vas ne vliza v saita na firmata www.nadomno.forumy.eu, za da razbere za kakvo stava vapros. D. Lambov i satrudnizite mu sa se postarali da napraviat razrabotki za balgarite, s koito da zapochnat svoi sobstven biznes, no nie nali sme stado ovze nemojem da otdelim senoto ot pliavata i zatova zapochvame da pliuem i da govorim gluposti ot roda, kak niakoi si izmamnik za poreden pat iska da ni izmakne pari i da ne nakara da gi dadem na izmamnizi. Traki-Janina ne e izmama. Vleste v saita prochetete i togava schte govorim za izmama. A sled kato ne poznavate programata dohodi ot vaschia telefon ne biva da govorite naizust. Rabotata na satrudnika e da dade informazia na klientite kakvi produkti se predlagat v kataloga na firmata i ako niakoi se interesuva, sreschtu zaplaschtane, chiato suma da bade ispratena ili po bankov ili po poschtenski pat, da si poracha kataloga, koito schte poluchi do 1-2 dni sled prevoda na parite. Do sega e niamalo sluchai, satrudnik da ne isprati katalog i klient da ne go poluchi navreme. Taka, che vijte parvo sita i togava piuite po adres na firmata i strudnizite i.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Izvinete no Traki-Janina sa nai-golemite izmamnici,imenno zashtoto ne davat rabota a te balamosvat s katalozi i ti hvarlqt prah v ochite s otraboteni oferti razni.A mersi!

      Изтриване
    2. A vie gospodine za6to ne davate palna informaciq sled kato vi se obajda me po 3 na den ? Parvo se vnasqha 7 lv.i satrudnika 6te 6e da se svarje s nas ,az pitam sega kade vi sa satrudnicite ? Posle oba4e vnesete o6te 30 lv i pakva6iq satrudnic 6te6e da se obajda e pitam az dali ne ste izmamnici dolni? Palna pornografiq / nqmate srama ,podigravate se s horata
      I kakav e tozi katalog vidqh go az hvar4a6t list i ni6to drugo ,daje i na plika nqma podatel!!!!! Vie znaete li ,kak izglejda edin katalog?Ni6to ob6to s va6iq printiran list,za koito vzemate 7.00 lv!!!!! NIKAKVA FIRMA NQMATE,ILI PAK IZMISLINITE VI SATRUDNICI!!!!!!! VSI4KO E EDNA GOLQMA LAJA I IZMAMA!!!!!!!!!!!!!!

      Изтриване
  3. tova sas nadomnata rabota vsi4ko e izmama da znaete ne probvaite samo 6e si zagubite parite az s1m postradal i vi kazvam ot li4en opit. Vsi4ki hora koito predlagat nadomna rabota sa izmamnici...

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте.
    Няколко пъти съм работила надомно различни неща,но в момента в който Ви кажат пратете пари трябва да имате едно наум.Обикновено отиваш в офиса и ти показват какво ще работиш,на място пробваш дали ще се справиш и ако е да ти дават материали,като тогава ти задържат между 5-10лв.стойноста на материалите,за да са сигурни,че ще им ги върнеш.Макар,че пак не е гаранция.
    Успех на всички в търсенето

    ОтговорИзтриване
  5. Тази ТРАКИ Женина ООД ми изпратиха оферти за каталози за надомна работа,които каталози струват около 60 лв.А самияя каталог по който да си избереш каква работа искаш ми струваше 10 лв. Ба..........ти и мошениците.Аман от такива

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. точно такива са. И на мен пращаха оферти-абсолютна измама. Намерили начин как да печелят

      Изтриване
  6. Любомир Митов отново има реклама за наръчника си. Нищо не пише за съдържанието му, дори книгите имат описание на жанра си, а тук човек е в пълна мъгла

    ОтговорИзтриване
  7. някой да е запознат с този наръчник на Любомир Митов?

    ОтговорИзтриване
  8. Много навреме ми дойде тази информация,за което Ви благодаря.

    ОтговорИзтриване
  9. Васил Венциславов Ботев----->izmamnik i sharlatanin ,prodyljava da lyje horata segashniq mu GSM e 0893973189 .......

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Neka vseki koito e izmamen ot Vasil Vencislavov Botev da pi6e v saita ,za da se saberem i da pusnem edna ob6ta jalba sre6tu nego!!! Vreme e da si plati!!!!!!!!!!

      Изтриване
    2. Ами айде, аз се вързах също тези дни, направо пратка-гавра беше!

      Изтриване
    3. i az se oparih ot Vasil Vencislavov Botev haide da podadem jalbi

      Изтриване
    4. Вие не разбрахте ли че всичко им е наред на тези?
      Че нищо властите не могат да им направят.Или само си говорите така.

      Изтриване
  10. Благодаря за информацията.Бях на крачка да му преведа парите на този!Току що ми каза че трябва да му преведа 10 лв.Бях готова.Добре че прочетох тук.

    ОтговорИзтриване
  11. внимание човека предлагаш надомна работа е от гр.Пещера АНТОН АНТОНОВ ТОНОВ работи в ТРАКИЯ ЖЕНИНА ПРИ ИНЖ,ЛАМБОВ и още 30 души около Ламбов има и лъжат хората от цялата страна като му звъннеш на Антон 0897451617
    обяснява подробно каква е работата но когато го попиташ коя фирма сте и три имена негови започва да увъртва аз ще ви изпратя чрез еконт с наложен платеж веднага ни светна зелената лампичка защо не казва имената си като той се представя че предлага работа на хората веднага осъзнах каква му е целта праща ти каталога по еконт но на бележката на еконт неговите имена не фигурират с ясната цел че знае какви са последствията а слага поставени лица като бушон да може той да се отърве ,много е хитър ловък но края му идва и на него


    ОЩЕ ВЪВ ВТОРНИК КАТО МУ ЗВЪННАХМЕ И ГО ПОПИТАХ В КОЯ ФИРМА РАБОТИТЕ МИ СТАНА ЯСНО ЧЕ Е ПОРЕДНАТА ИЗМАМА ПРЕДНАТА СЕДМИЦА ИЗГОРЯХМЕ ОТ 3 МА ДУШИ ВЕЧЕ МИ СТАНА ЯСНО ЧЕ ВСИЧКО Е ИЗМАМА С НАДОМНАТА РАБОТА,
    ИСКАТ ЛИ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ТАКСИ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ
    Тракийска Регионална Агенция за Контакти и Инициатив«Женина» ООД – «Надомно» ООД
    За кореспонденция: П.К. 284, Стара Загора 6000,
    ул. „Мавзолея” № 9 За справки: 0888/428-240, 042/639-239,
    (от 10 до 12 ч. и от 14 до 18 ч. - от понеделник до петък)


    С уважение!
    н.с. инж. Димитър Ламбов управител

    ОтговорИзтриване
  12. Поредния мошеник с надомна работа
    Гр Бургас
    жк Меден Рудник бл 63 вх Г ет 1
    Людмила Тодорова Бъчварова
    Тази мами хората с 5 лв
    Работи в Тракия Женина ООД
    0885/44 92 35,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да днес й дадох 5лв за нищо, ама аз съм си виновна

      Изтриване
    2. Ako vi obeshtaiat nadomna rabota i zaplashtane sled rabotno vreme ,molia ne se hvashtaite na vadizata im.Tova e izmama zapomnete go nai posle.Kato razgovaraite s rabotodatelia po telefona mnogo vnimavaite kakvo shte vi kage i kakvo shte mu otgovorite.Otgovorat vi da e Ne i zatvariate telefona i tocka po dadenia vapros.Iasno i vi e Tapanari takiva.Balgario.......... kakvo shte te pravim.Da te nosim li na raze ili da te izhvarlim ot tam otkadeto si doshal Bum i gotovo Narode mili Narode.T.e.Balgaria e edna izmamniceska Dargava.Zeluvki ot men Anonimnata........I leko pateshestvie.Cao za sega,i pak povtariam-Mnogo vnimavaite .Leka vi nosht. Namerete si druga rabota.AIDE DE STIGA vi tolkva za tazi vecer.

      Изтриване
  13. Милка Илиева Работи за Тракия Женина
    София 1632
    жк "Овча купел 2", блок 19А, вход В, ет.5, ап.13
    Град: София
    Телефон: 0888777640 02/9564218

    ОтговорИзтриване
  14. гр.Пещера АНТОН АНТОНОВ ТОНОВ ул Георги Раковски 1 Тел 0897451617
    Страшен мошеник е.
    Работи по Еконт изпраща един хвърчаш каталог, Но неговите имена не ги казва и никъде не фигурират!
    Да не може после да го търси полицията!
    Сложил е трето лице,така наречен бушон.
    Като му звъниш приказлив е,но когато го попиташ как се казва.или затваря тел или казва друго име.
    Много е хитър и ловък.Но не е Петър:)

    ОтговорИзтриване
  15. Агенция ТРАКИ "Женина" ООД, Антоанета Николова Йорданова, град Бургас, телефон 0878689964

    Новия тел на измамницата 0877790829

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Ви! Днес говорих с нея ... , но няма да се вържа ... искам да я накажа

      Изтриване
  16. Илия Димитров Илиев, град Ямбол, телефон 0896450256 088/6453076

    ОтговорИзтриване
  17. Здравейте, искам да споделя за измама от Васил Венциславов Ботев!!!

    ОтговорИзтриване
  18. Balgarina mu dai da dranka gluposti ne da raboti. Satrudnizite na Traki Janina ne rabotiat na trudov dogovor tam. Te kato vsichki ostanali klienti na firmata si zakupuvat programata za rabota po telefona i zapochvat da rabotiat i da puskat obiavite po instrukziite dadeni tam. Vsichki ostanali rakovodstva za nadomnite deinosti saschto vi nasochvat kak da rabotite. I kakav vid nadomna rabota mojete da zapochnete. Vsichko vatre e opisano ot momenta ot kade da si namerite materialite, do momenta kade da plasirate proizvedenoto ot vas i kak da si poluchite parite. Vleste v saita na firmata i se zapoznaite s ofertite dadeni tam i togava govorete za izmama. Nikoi na tozi sviat ne dava nischto darom dori i firma da si otkriete triabva da vlojite pari, taka e i s katalozite, koito firmata predlaga, taka e is programite,koito vseki edin, koito iska naistina da raboti, a ne samo da praznodumstva kato vas marzelivzi tuk v saita moje da si zakupi. Ako smiatate, che niakoi ot nischtoto schte doide i schte vi kaje ela da ti dam nadomna rabota i poslia schte ti ia platia, a pak ti pravi s neia kakvoto namerisch za dobre, a na opredelenata za poluchavane data schte doida da si ia vzema i schte ti platia. Tova skapi ptiateli nikoi niama da vi kaje. Taka, che ne govorete goli pirkzki ami se stiagaite i rabotete inache Balgaria nikoga niama da izleze ot krizata. Zaschtototo oschte ot Alekovo vreme nie balgarite mojem da vdigame bunt i da badem voinstveni samo na masa s chascha alkohol v rakata.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти да не си посредник на фирмата случайно? Че съдейки по стила ти на писане коментираш вече втори път, при това със забележително дълъг коментар. :D Така е, и аз бих се ядосала, ако някой публично ме критикува, че мамя хората. :D

      Изтриване
  19. Затова в цялата страна има жалби срещу тази фирма.

    http://www.ekip7.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=8473&Itemid=41
    Хубава статия за тази измамничка
    Гр Бургас
    жк Меден Рудник бл 63 вх Г ет 1
    Людмила Тодорова Бъчварова
    Тази мами хората с 5 лв
    Работи в Тракия Женина ООД
    0885/44 92 35,

    ОтговорИзтриване
  20. Stiga ste narichali tezi hora izmamnizi. Satrudnizite na Traki Janina ne sa izmamnizi. Te imat skliuchen dogovor napalno ofizialno za rasprostranenie na katalozite na firmata. Ako niakoi si haresa programa, koiato da si poracha, za da raboti po neia, triabva da go napravi s formuliara daden vatre v kataloga i na, koito e napisan nomera na satrudnika, na koito da poracha programata, za rabota, koiato si e izbral. Taka napalno zakonno klienta si poluchava programata po, koiato schte raboti, a satrudnika zi poluchava zarabotenata suma. Gospoda, zapomnete satrudnizite ne predlagat nadomnata rabota, te samo vi praschtat kataloga, koito i te samite zakupuvat ot firmata. Besplaten obiat niama gospoda, taka, che i vie triabva da gi zaplatite tezi katalozi. Nikoi niama da vi prieme porachkata bez nomera na satrudnika, za poveche informazia v kataloga ima daden i saita na firmata ot kadeto mojete da se zapoznaete i s drugite oferti za rabota na firmata. Nemojete da narichate izmamnizi hora, koito rabotiat s legalen bulstat, mestosedaliche na firmata i sa na pazara ot blizo 17 god. Ako biaha izmamnizi do sega otdavna da sa gi vkarali v zatvora. I da vi pitam kak schte im ispratite na satrudnizite v domovete im polizia, bez prokurorsko narejdane i realen obvinitelen akt izdaden ot sada. Govorite palni gluposti bez dori i malko da imate predstava ot zakonodatelstvo i pravosadie. Z tolkova godini rabota na Traki Janina ne e imalo dela za izmami sreschtu tiah. Kato ne vi e izgodno ili kato ne vi varschat rabota tehnite programi za rabota ne gi porachvaite, no ne govorete i gluposti. ZASCHTOTO PRAVILNO E KAZAL NARODA NA MARZELIVIA MU DAI AKAL DA TI DADE, NO NE IRABOTA DA TI SVARSCHI. V sluchaia vie samo akal davate, no rabota nikakva ne varschite zarova schte si stoi Balgaria oschte dalgo v krizata i niama skoro da izleze ot tam.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Защо всички, които коментирате, сте анонимни? Нито един няма смелостта да си напише името, когато коментира за тези лъжливи или не лъжливи обяви.

      Изтриване
  21. Затова като звъниш по обява,и разпиташ за условията .
    Попиташ да дойда аз да си взема нещата ,започват да увъртат .
    Нито си казват имената нито нищо.
    Пълни мошеници.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ami izvinete, no ako vie ste v Sofia, a toi v Plovdiv, koi schte vi plati patia, do tam i obratno. Niama li da vi bade po izgodno da si poluchite materialite, po poschtata otkolkoto da davate pari za pat. Pak i ima i neschto drugo obiasni vi se prozedurata na rabota. Satrudnika niama nadomna rabota pri sebe si firmata e tazi, koiato vi ia dostavia. No edva li tapazi kato tuk pisatelstvaschtite, schte razberat ot duma. I schte prodaljavat da dreankat prazni prikazki i zanapred.

      Изтриване
    2. А вие като сте толкова запознат, как мислите се образуват тези хонорари. Не ми казвайте, че трябва да се плати пътя, ако си в друго населено място. Той се включва като разход, още при ценообразуването на материалите.. Така, че не е необходимо да се плаща допълнително.

      Изтриване
    3. Mila moia, iasno che nischto ne ste razbrali ot tova,koato vi e bilo obiasneno po gore. Vzemete, che go prochetete otschte vednaj, vleste v siata www.nadomno. forumy.eu i togava komentiraite tuk. Zaschtoto s tezi goli prikazki bez pokritie stavate smeschna i na dezata ot detskata gradina.

      Изтриване
  22. Ne se vrazvaite na tozi mohenik 0897451617

    ОтговорИзтриване
  23. Gledaite tozi hubavec АНТОН АНТОНОВ ТОНОВ 0897451617 kakva obqva ima samo.

    Купувам телефон iPro E71,който има функция за промяна на гласа,може и друг модел,за предпочитане е да е нов или малко употребяван.

    ОтговорИзтриване
  24. Супер измама 0892232317

    ОтговорИзтриване
  25. Iskah da popitam dali nqkoi neznae nqkoq obqva koqto ne e izmama za nadomna rabota ?

    ОтговорИзтриване
  26. Porednata izmama
    Пратете такса от 5 лева

    с Пощенски запис Кирил Володиев Тодоров, Крупник 2740, Ул. Граф Игнатиев 4 или

    с Телеграфен запис до Кирил Володиев Тодоров, 2700 Благоевград, До поискване или

    с Банков или ePay.bg или еasyPay.bg превод по сметка:IBAN:BG48UNCR81152700014746 BIG: UNCRBGSF – Интеркарт Файнанс АД (за справка:
    Pogledmete kolko tel po obqvite ima tozi, 0896/583129
    088961005,0889867355

    ОтговорИзтриване
  27. На този измамник му върви обява вестник Позвънете ДО - 55 лв/дневно от надомни дейности с хартиени изделия
    089/6450256, 088/6453076 казва се
    Илия Димитров Илиев град Ямбол

    ОтговорИзтриване
  28. Пълна измама от Вестник Позвънете .НАДОМНИ доходи за всяка възраст, подаръчни торбички, стикери, визитки, други
    089/7451617
    Живее в гр.Пещера АНТОН АНТОНОВ ТОНОВ ул Георги Раковски 1

    ОтговорИзтриване
  29. Спешно!Без никакво предварително заплащане!!!Офертата е валидна за цялата страна.Започвате незабавно.-това е обявата, на която няма телефон за връзка и писах на email адреса: Валидна ли е още обявата и тел. за връзка. От блокиран адрес получих писмо, в което ме изкараха неграмотна,клюкарка,пияница, обсъдиха задните ми части и т.н. Питам Ви: Болна съм от няколко заболявания и едното поне е лечимо-оперативно. За операцията и лечението си искам да си изкарам пари-не да прося или да търся заеми, а достойно. Културните и интелегентни хора така ли трябва да ми отговорят на обява от преди 4 месеца, защото не съм им писала "Здравейте" и не ми се е налагало да си търся работа- надомна? И благодаря, на този който знае наистина някой да предлага надомна работа и пише тук. Не искам да се занимавам с "грамотни и културни".

    ОтговорИзтриване
  30. Тази сменя имената ,и адрес непрекъснато !Шумен,Монтана ,Стара Загора ,Пловдив, и др.
    0886733112 това е стария телефон.
    0892232317 новия и телефон!

    ОтговорИзтриване
  31. В България има ли фирма, предлагаща надомна работа? Ако някой знае, моля, да пише!!!

    ОтговорИзтриване
  32. Има но работят по тънка червена линия!
    Дават ти нещо да отбият номера и после нищо не става.
    Така че не се връзвай.

    ОтговорИзтриване
  33. Любомир Митов, София,0878769733 ttp://finansovasvoboda.info
    Този хубавец ,и тази хубавица Силвия Богданова http://ultraimoti.imot.bg/
    Агенция за Недвижими Имоти Утра Имоти
    0898770477 0884699828 0879693828 9560484
    са едни и същи хора!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  34. 0886733112,0886591729 ,0892232317
    Петров ,Петрова ,Шумен Варна Монтана и др.Това лице се представя по различен начин всяка седмица!

    ОтговорИзтриване
  35. Това също е измама
    НАДОМЕН бизнес с телефон, писма и вестници, бизнес без начален капитал, работи и печели от вкъщи до 560 лв/месечно
    089/7617915

    ОтговорИзтриване
  36. Илия Димитров Илиев Гр Ямбол ул Златен рог 41
    тел 089/6450256
    Това си е супер измама.

    ОтговорИзтриване
  37. Гр Бургас
    Tazi gospoja po tel se darji mnogo agresivno ,pri vaprosa kak se kazva.
    Tova si e palna izmama.
    Тракия Женина ООД
    жк Меден Рудник бл 63 вх Г ет 1
    Людмила Тодорова Бъчварова
    Тази мами хората с 5 лв
    Работи в Тракия Женина ООД
    0885/44 92 35,

    ОтговорИзтриване
  38. Тази обява от Вестни Позвънете си е поредната измама
    ПОЧАСОВА работа, подходяща за работещи на график, пенсионери, предлагаме обучение въвеждащо в работата
    087/9997665

    ОтговорИзтриване
  39. Антоанета Николова Йорданова,пк 8010, кутия 28 , град Бургас, телефони 0878689964,0877790829

    ОтговорИзтриване
  40. Izmama, tova izmama e onova e koe spored vas e istina. I vie samite ne ste li izmama. Tozi,koito e sazdal tazi straniza, zaschto vmesto da si krie imeto, telefonnia nomer i e-maila, ne gi napische publichno, che da mu badat obiasneni niakoi podrobnosti lichno okolo nadomnata rabota kak stoiat, che togava da govori za izmama. Toi samia e izmamnik, schtom se krie zad prozvischteto anonimen. Priatel horata,koito publikuvat obiavite za rabota ne sa kato tebe anonimni. Te si davat koordinatite i se opitvat v tezi trudni vremena da iskarat po niakoi lev dopalnitelno, a vie rasite kato posledni glupazi, che sa izmamnizi. Ami stanete i vie takiva ama ne vi stiska, zaschtoto po lesno e da drankasch gluposti otkolkoto da se hvanesch na rabota i da rabotisch. Badete po smeli i ne se kriite zad ANONIMEN ami se predstavete koi ste.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Господин Анонимен,

      ако сте чели внимателно блога ми, което според мен не сте направили, щяхте да видите, че не се крия. Публикувам коментари с името си, останалите са на читатели. Освен това има форма за контакт, чрез която може да се свържете с мен. Не съм против хората да се опитат да изкарат някой лев, но не и за сметка на другите. Тези, които аз съм проверила, съм ги записала в статията. Останалите ги добавят читателите на блога. Първо не съм ви приятел, второ вие защо пишете анонимно и трето, ако искате да ви приемат на сериозно, пишете на кирилица.

      Изтриване
    2. Браво Краси! И аз това питам, защо всички са анонимни? И изобщо има ли някоя обява за надомна работа, която да не е лъжлива? Ако някой знае такава, нека пише

      Изтриване
    3. Hvalisch ia dobre ama koga otgovori, chek sled edin milion godini vreme. Ne razbrali momichenze, che saschtata tazi Krasi e saschto edna ot mnogoto izmamnizi v Internet, koito se opitvat da zablujdavat obiknovennite hora koe e izmama i koe ne. Ako tia be chesten chovek triabvasche oschte v nachaloto, kogato sa ia pokanili da otgovori, a ne sega sled tolkova mnogo vreme. E tia naistina e izmamniza, na takav chvek ako vsichki vie viarvate znachi ste palni glupazi.

      Изтриване
    4. Ha, ha, ha da chetat bloga i, che kakvo tolkova ima tam. Porednata izmamnichka se poiaviava i iska da ia priemat na seriozno. Ako ne ste lajkinia, gospojo zaschoto pone vednag ne si predostavite publichno tuk v tezi iskazvania koordinatite, che direktno da si pogovorim s vas i da vi kajem kakvo znachi izmama. Vie na tezi drebni moschennizi deto davat obiavi i iskat po 5 lv. za katalog izmamnizi li im kazvate. Male, i taia mi pretendira da e chestna. Gospojo, te ne sa izmamnizi, tesa drebni moschennizi, s koito zakona niama da sedne da se zanimava. Horata, praviat izmami za miliardi i pak ne gi narichat izmamnizi, a taia se zahvanala, s niakakvi si drebni ribki deto lagoteli za po 5 lv. E opravihte gospojize darjavata niama schto. Dobre, che ne ste vie na varha na darjavnoto upravlenie, che dosega schtiahme da stanem nai-chestnia narod v sveta. A kak schte pischat horata, to si e tiahna rabota. Choveka moje da nemoje da pische s drugi bikvi osven na latiniza. Iavno vie ne znaete, che ne vsichki kompiutri sa progamirani da pischat na bds standart. No iavno gospojata jivee da ne kajem v srednovekovieto, no v niakakv izmislen ot neia sviat, deto vsichki sa hrisimi i dobrichki i niama nito edin prestapnik i moschennik. Gospojo, sleste na zemiata, jiveem v 21v. moschennizi i izmamnizi e imalo ot drevni vremena i schte prodaljava da gi ima i nito vie,az ili niakoi drug schte uspeem da gi sprem. Zatova sprete da se podigravate s horata i da varschite oschte po golemi izmami, ami si istriite stranizata, che poliziata da ne pochuka niakoi den na vaschata vrata. Che taka kakto e tragnalo varvite direktno kam zatvora. Zaschtoto v Balgaria ima svoboda na slovoto i stranata s e naricha demokratichna, zatova i ne poblikuvaite poveche podobni gluposti, zaschtoto posledstviata schte badat loschi za vas. Dano niakoi ne se zahvane da vi otmaschtava, zaschtoto niama da se spasite bez sad i zatvor nai-malko 5 godini. Za naruschavane na choveschkite prava i poblikuvane v publichnoto prostranstvo na lichnite danni na horata, koito vie narichate izmamnizi. Taka, che ako iskate po podrobna informazia za nadomnata rabota, kakto i drugi sa vi napisali tuk vlezte v tazi straniza www.daomno.forumu.eu zapoznaite se s neia. Ako iskate i govorete s tam taka narechenia injiner Lambov i posle govorete za izmama. Zaschtoto taka vie ste izmamnizata i nischto dobro ne vi chaka ako tezi hora chiito imena i adresi ste publikuvali tuk,ako te reschat da si tarsiat pravata za naruschavane na zakona za publikuvane na lichnite im danni v publichnoto prostranstvo. Togava niama nikoi da vi gleda bloga ami schte vi vidim zad reschetkite, nai-malko za 5 godini. BADETE JIVA I ZDRAVA I POMISLETE NAD NAPISANOTO OT EDIN ISTRADAL OT JIVIOTA CHOVEK.

      Изтриване
  41. Господин Анонимен
    Мога да кажа за тези двете от Гр Бургас Антоанета Николова Йорданова,
    и Людмила Тодорова Бъчварова Моя позната е изгоряла преди време от тях.
    В Полицията са и казали срещу тях има стотици жалби от цялата страна.
    Недей говори глупости.

    ОтговорИзтриване
  42. В сайта продавалник има обява за работа от дома с руски език. Писах им и започнах да я върша "на доверие". Става дума за набиране на текстове от снимков в текстов файл. В обявата беше отбелязано, че заплащането е по 0.10 лв. на описание и се плаща на 1000 описания. Всичко се прави в определени срокове и т.н. Като наближих 1000 описания, изведнъж мъжът, с който комуникирах, спря да ми изпраща "работа" и съответно като му писах ме забаламоса, че в момента върви финална договорка с основния възложител на работата и уж всичко е сигурно, ама ако стане нещо - няма да може да ми плати. Демек... ясна е работата, и аз бях наясно, че може да ме финтират, но реших да рискувам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте
      дали получихте парите се или бяхте измамен

      Изтриване
  43. Porednata mo6eni4ka.
    ПОЧАСОВА работа, подходяща за работещи на график, пенсионери, предлагаме обучение въвеждащо в работата
    087/999766

    ОтговорИзтриване
  44. Този от гр Пещера му върви обявата в вестни позвънете с пълна сила,

    НАДОМНИ доходи за всяка възраст, подаръчни торбички, стикери, визитки, други
    089/7451617

    ОтговорИзтриване
  45. Изработка на стикери визитки подаръчни торбички
    Стари номера
    0886733112
    089223231

    Петрова Петров и много други измислени имена.
    РАБОТИ ЗА ТРАКИЯ ЖЕНИНА ООД И МАМИ ХОРАТА ПОСТОЯННО.
    Телефон за контакт:НОВИЯ ТЕЛ НА МОШЕНИКА 0884485178

    ОтговорИзтриване
  46. Внимание нов вид измама с работа
    При въпрос къде е фирмата няма отговор.тел за връзка ,отговорът е

    Съжаляваме за неудобството, но умишлено не даваме тел за връзка , защото нямаме оператори които да отговорят на всички въпроси . Контактите са само чрез е-mail .
    По тел. се свързваме с хората които вече работят за нас

    Не се Връзвайте на тази измамница..................................
    Здравейте, радваме се за проявения интерес.Работата е за Цялата Страна.За да Ви изпратим материали е нужно да преведете
    през paypal или epay (на адрес galaxyshop@abv.bg (Диана Тодорова)(КИН): 2902586167 ) съответно 3,4 или 5 лева(това е за 100бр.),в зависимост с какво искате да се занимавате.
    Заплащането на материали е еднократно,за да има коректност и от двете страни.Дефакто ако си поръчате материали за 3 лв. (изработка на мартеници)
    с наложен платеж ни пращате 100бр изработени продукта на стойност 20лв. За обеци и гривни са 40лв ,колиета - 50лв.
    Моля напишете ни 3те си имена,адрес,телефон за връзка и с кое искате да се занимавате.
    Схемите за изработка са в комплект с материалите ,те са с картинки и начин за изработка-стъпка по стъпка.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Искам да ви каже че също съм измамена по същата схема от същата жена. Не ме е яд за парите, а как може да има такива хора.

      Изтриване
    2. Здравейте, Ние сме фирма която работи с хора от цялата страна. Ако вие не сте сигурни в коректността ни вземете решение за себе си дали ще работите с нас.
      Таксата, която изискваме е минимална с цел и двете страни да бъдат коректни. Пишете ни ако решите да работите с нас.

      Поздрави и Весели празници!
      GalaXy Shop
      ( galaxyshop@abv.bg )

      Изтриване
    3. Гаранция за лоялност е сключване на Граждански Договор.

      Изтриване
    4. Диано, хората щом са се свързали искат да работят. Ти си некоректната, дори не отговаряш на имейлите, долна измамницааа ! :-b

      Изтриване
    5. GalaXy Shop Това е измамница пълна.Изпратиш ли парите,после те блокира имела и край изгоря с парите

      Изтриване
    6. Защо като си коректна.Не даваш тел на който да те търси човек,и не казваш къде е фирмата мошеник?

      Изтриване
    7. и с мен така направи. Преведох и 2-3 евро през пей пал след което нищо не ми прати и ми блокира имейла. Не и се връзвайте на тая - GalaXy Shop.

      Изтриване
  47. Не се връзвайте на тази мошеничка ,Валентина Великова
    РАБОТИ ПРИ ТРАКИЯ ЖЕНИНА ООД
    ПРИ ПРОВЕРКА В СПИДИ ,НИ КАЗАХА ЧЕ ТЯ НЕ Е ФИРМА А ЧАСТНО ЛИЦЕ.И НОСИ ТАМ ХВЪРЧАЩИТЕ КАТАЛОЗИ,А НЕ ТЕ ДА ИДВАТ НА АДРЕС.ТОВА Е С ЦЕЛ ДА НЕ ЗНАЯТ ХОРАТА КЪДЕ ЖИВЕЕ МОШЕНИКА ВАЛЕНТИНА.
    Стартовият пакет може да го поръчате и да ви бъде доставен с куриерска фирма СПИДИ с наложен платеж
    Стартовият пакет може да го поръчате като си оставите необходимите данни за да можем да ви го доставим още на следвашият работен ден .
    Три имена ............................................
    Телефон за връзка (задължително ) .............................
    Населено място ..................................
    Точен адрес.........................................
    Поценски код (задължително )

    Телефон за връзка с мен 0884485178
    Валентина Великова

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Startovia paket nemojete da si go dostavite po nikakakv drug nachin ako ne go porachete chrez nomera na satrudnika, s koito se vodi pri skliuchvane na dogovora za rabota s firmata. Ne govorete gluposti bez da ste zapoznati s niakoi pikantni podrobnosti, koito samo satrudnizite poluchavat kato informazia ot firmata.

      Изтриване
  48. galaxyshop@abv.bg Диана Тодорова
    Навсякъде има обяви,и много хора са из пищяли от нея.

    ОтговорИзтриване
  49. Диана Тодорова Тодорова егн 5801275850 София
    Фирма Galaxy Shop Ltd. уж Такава фирма няма.Измислена от нея.
    Непрекъснато сменя имената на фирмите и лъже хората.
    При въпрос за тел на фирмата отговорът е нямаме.
    Пълна измама е.

    ОтговорИзтриване
  50. Агенция ТРАКИ "Женина" ООД, Антоанета Николова Йорданова, град Бургас, телефон 0878689964. Това е новия тел на мошеника 087/7790829

    ОтговорИзтриване
  51. Диана Тодорова Тодорова егн 5801275850 Гр Сливен тел 04461182

    ОтговорИзтриване
  52. Според вас това поредната измама ли е?


    Здравейте!

    Много благодаря за вашия интерес към вакансия "изследовател на пазара".
    От първо, няколко думи за компанията. Нашия холдинг се нарича UNITED TECHNOLOGIES. Холдинг включва като силно специализирани фирми за производство на реактивни двигатели така и компании, насочени към голяма публика . Вероятно всеки знае асансьори и ескалатори "Otis". Също така ние сме разработваме и правяме различни акумулаторни батерии и слънчеви элементи. Повече информация вие можете да намерете на нашия уебсайт: http://www.utc.com. (За съжаление сега той достъпен само на английски език. Ние работиме над превода на сайта на други езици).

    А сега позволите ми да ви разкажа за вакансия. Хората на позиция "изследовател на пазара", позволяват да спести много пари за маркетинг проучване на пазара на нашите продукти.

    Обикновено, фирми прекарват милиони долари за откриването на нови офиси, и на мащабен маркетинг. Огромни пари плащат за адвокати, които се занимават със разработване на договори за конкретна страна. Ние решихме да се спестим пари на това и прекарваме спестените пари за развитието на технологиите. Ние наеме група от изследователи на пазара, които ще помогнат със първата сделка с потенциални клиенти. Изследователят от старши мениджър получава поръчка на клиентът (по-скоро не определено поръчка, ала неговото описание). Тогава изследователят получава заплащане за поръчка от клиента. След потвърждаване за получаване на плащането, нашият логистичен център изпраща заявка на клиента. С прости думи, една малка група от изследователи правят работата на целия филиал. Това позволява на нас да плащаме добри заплати и по този начин да спестяваме парите.

    Изисквания и препоръки за вакансия:
    - сигурен PC потребител
    - Достъп до Интернет
    - Желателно техническо образование (това е желателно но не е необходимо!)
    - Възможността да работят официално в своета страната
    - Желателно да бъде в състояние да пътуват зо обучение / опреснителен курс

    Условия на труд:
    - Пълно или непълно работно време
    - Събота и възкресение - неработно време
    - Един месец на платен отпуск на година (това е общото време, можете да се разделете на 4 пъти по една седмица годишно)


    * Начин на плащане:
    - 1600 $ US за работа на непълно работно време, 3000 с пълното
    - 5% от всяка транзакция ще получите веднага.

    * В зависимост от степента на сътрудничество нашите мениджъри получват от 2000 $ US на 8,000 $ US на месец

    Приблизителен работен ден изглежда така:
    трябва редовно да проверявате пощата (5 пъти на ден, най-малко), както и да се запази включен телефон. Веднага след като ще дойде поръчка - старши мениджър по имейл или телефон расказва детайли на изследовател. В същото време, банкови данни на изследовател ще съобщават на клиента. Клиентът след това прави плащането. Изследователят трябва да се най-скоро провери притока на средства от клиента и да съобщи резултата на старши мениджър. След като старши мениджър получава потвърждение - нашите логистиците се изпращат на клиентите си поръчка. В действителност, провеждане на една операция отнема от 30 минути до 2 часа.

    Първата сделка ще ви помогне да провежда по-опитен мениджър, след това вие ще бъдете в състояние да работи напълно самостоятелно.

    Ако имате интерес към нашето предложение, попълнете формуляра, приложена към писмото и ме изпрати. Аз ще ти се обадя през следващите 1-5 работни дни и ще започнем сътрудничество.


    Моля, попълнете формата най-пълно и подробно - тогава ще има по-добър шанс да си намерят място на вас. Моля, обърнете внимание, че формата има поле, където трябва да предостави банковата си сметка. Тя е необходима за прехвърлянето на заплати и сделки. Обърнете внимание: ние изискваме само публична информация за сметката, която се изисква за прехвърляне, никога не изискваме публичната информация, като парола за акаунт номер, кредитна карта или пинкод, при никакви обстоятелства, не ги кажете.

    С най-добри пожелания,
    Петко
    UTC

    ОтговорИзтриване
  53. Айде и от мен една измама Валентина Пенева Борисова село Драганово тел 0886966163 която работи за Траки "Женина" ООД. Аз съм твърдо решена да си търся правата които е с мен да коментира

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм си изпатила от нея, но съм ЗА да си търсиш правата

      Изтриване
    2. Здравейте намерихте ли тази измамница?

      Изтриване
    3. Не още не съм я намерила но и това ще стане

      Изтриване
  54. Това е тел на мошеника 044611829

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На тази същата ли е?
      Диана Тодорова Тодорова егн 5801275850 Гр Сливен тел 04461182

      Изтриване
  55. На този тел 0886966163 не виждам в гугал да има обяви.Да не ползва друг
    Валентина Пенева Борисова?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами няма го в интернет а във вестник но сега не си спомням името на вестника

      Изтриване
  56. село Драганово коя община?
    Защото под това име ,има няколко села в различни общини?

    ОтговорИзтриване
  57. Да на тази е
    Просто 9 бях пропуснала:)
    Диана Тодорова Тодорова егн 5801275850 Гр Сливен тел 044611829

    ОтговорИзтриване
  58. Айде и от мен една измама Валентина Пенева Борисова село Драганово тел 0886966163 която работи за Траки "Женина" ООД. Аз съм твърдо решена да си търся правата които е с мен да коментира
    Тази колко пари ви взе?
    По какъв начин ги изпратихте?
    Къде са нейните обяви?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. 10 лв. като телеграфичен запис ги изпратих парите нейните обяви съм ги виждала само във вестник

      Изтриване
    2. В кой вестник са нейните обяви?
      Кога ги изпратихте?И Пуснахте ли жалба?

      Изтриване
  59. Община Горна Оряховица е тази Валентина Пенева Борисова

    ОтговорИзтриване
  60. Диана Тодорова Тодорова кин 9144687122 Вече е с нов кин мошеника Фирма Galaxy Shop

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да аз на Диана Тодорова Тодорова и пратих 7лв. после на ми блокира e-maila и до там.

      Изтриване
    2. Ходи в Полицията и дай жалба

      Изтриване
  61. Поредния мошеник на господин инж. Димитър Ламбов Тракия Женина
    Асен Недялков Борисов Гр Монтана ул Витоша 3 тел 0896118105
    Внимавайте че лъже с имената ,и града които живее.

    ОтговорИзтриване
  62. Някой има ли информация за фирма "Транс-трейт" ООД и Тодор тодоров христов за изработване на играчки

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз се интересувам от тази фирма, От скоро я виждам в обяви...Изпрати 25 лв, пък спечели 500...твърде хубаво звучи, за да е истина. По тази логика по-добре да не ходиш на работа, а да си ги сглобяваш вкъщи и да взимаш едни чисти пари. Моля, пишете, ако някой е работил с въпросната фирма, може пък да излязат коректни.

      Изтриване
  63. Транс-трейт" ООД Това е измама! Ползва името на истинска фирма този мошеник .
    Не виждате ли че няма тел на обяви !!
    Този е като Диана Тодорова Тодорова Гр Сливен тел 044611829 Пълна измама.

    ОтговорИзтриване
  64. Здравейте,
    От Диана Тодорова и аз изгорях 5 лв. Сега питането ми е за Николай Маринов, тел. 0896/088 294. Обещава по 20-30 лв. на ден. Но естествено първо иска да му се прведат 7 лв. по банкова сметка. На мен ми прилича на измама, но все пак бих ислажа някой да сподели опит ако има разбира се, че местата за работа били ораничени :)
    Благодаря Ви предварително.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. az sashto se svarzah s tozi nomer,no gospodina ne se predstavi,poiska 7 leva,no mnogo nabarzo s edomlavki mi kaza v kakvo tochno se sastoi rabotata

      Изтриване
  65. Това е измама играчки ,сувенири Стефан
    0894483185

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вече тел е изключен! Супер измама.

      Изтриване
    2. Този Стефан работи към пирамидата Тракия Женина ООД Стара Загора

      Изтриване
  66. Тая Диана Тодорова ( galaxyshop ) е излъгала много хора ,разбрах че с тоя Валери Стоичков има нещо общо ,тая е от Сливен.... http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=5307
    Намерих друг нейн номер тай като имам познати в Мтел : 0885520103
    Аз изгорях с 16 лв. ....ама аз съм си виновна ,то докато има такива като мен да се връзват ,такива измамници като нея ще забогатяват!!!!!!!!!!!! АЗ ПРИКЛЮЧИХ С НАДОМНАТА РАБОТА ,НЕ МЕРСИ .....!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. 0885520103 На този тел като звъняхте какво ви каза тя?
      На този тел 044611829 като звъниш казват аптека.Такъв човек работи тук,но не се занимава с тези измами уж!

      Изтриване
    2. Да и на мен така казаха ,има още един номер в мрежата на Мтел 0885520158 . Не я знам тая къде работи и каква е ,но и на мен казаха " аптека " . Крие се измамницата......

      Изтриване
    3. Мисля обаче ,че всички тези измами са от 1 човек....тази от Женина ООД работи с още 1-2ма и си изкарват пари на наш гръб..... супер еднакви обяви ,еднакви изисквания и един начин на действие ...според мен е една пирамида ... някак не ми се вярва изведнъж 50 различни човека да правят такива измами... Тези или работят с чужди имена и данни или просто са истинските им имена,защото знаят ,че няма реална присъда за тях. Ние като сме наивни и сме си дали парите .....те не са ни бръкнали в джоба ,за да ги съдим за кражба ... И МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЯТ...!!!!! Ама единственото което можем да направим е да ги гоним до гроб ................! :-b

      Изтриване
  67. Още един измамник от мен,Велико Търново пк 5000 ул Поборническа 84 Маргарет Иванова Станчева такса 5 лв получавате един вестник и горите:) Тази госпожа работи за Тракия Женина
    При въпроса къде да пратите парите ,ви отговаря до Поискване ги пратете.Адреса го намерихме от наши хора.Сега ще подадем жалба.

    ОтговорИзтриване
  68. Измамници са и "Транс-Трейт" ООД
    "Trans-Trade"Ltd.
    МОЛ: Тодор Т. Христов
    Индустриална зона Тракия ул. "Нестор Абаджиев" 2

    ОтговорИзтриване
  69. az proverih tozi zdres na nestor abadjiev 2 no niama takav nomer na tazi ulica

    ОтговорИзтриване
  70. 0892776686 Петрова Тодорова какво ли не още,този тел е изключен винаги,пълна измама е.

    ОтговорИзтриване
  71. Здравейте някой да е работил с Транс траде защото аз се прецаках има ли още такива?

    ОтговорИзтриване
  72. Велико Търново пк 5000 ул Поборническа 84 Маргарет Иванова Станчева Тел 0893203463 0878565336 Мами хората здраво.

    ОтговорИзтриване
  73. И аз си търсех работа преди 2 години и видях обявата на тази фирма, пишеше, че предлагат работа от дома с хартиени торбички. Обадих се и ми вдигна една жена става въпрос за Бургас и ми каза че трябва да ходя на място да ми обясни за какво става въпрос. Беше един дъждовен ден, зарязах всичко, и тръгнах да търся адрес, намерих я в партерен етаж на един скапан блок, уж се надявам да ми даде работаа тя ми показа някакви брошурки преснимани и там уж пишеше как да си поръчам материалите и ми поиска пари за брошурката като се представителка. Още в началото се посъмних, но тя успя да ме убеди, платих и 5 лв. взех брошурката, а там пишеше, че имат офиси в няколко града в България и трябваше да им изпратя пари за поръчка на материали обадих се и ми вдигна един мъж на същото име Димитър Ламбов изпратих му към 10 лв. и адрес всичко им дадох и ми казаха до 10 дни най – късно ще получа материалите за изработка на подаръчни торбички.
    Изчаках ги не 10 дена, а един месец.След десетият ден им се обадих и ми казаха, че уж имат много непредадена работа за това не могат да ми изпратят материалите, изчаках ги още и вече на следващато обаждане ми затвориха без обяснения, а на по следващо никой не ми вдигна.

    И аз понеже вече си бях намерила работа, бях ангажирана и така и не ходих да пусна някаква жалба (като чели бях убедена, че никой няма да ми обърне внимание.
    Надявам се да съм била от полза.
    И се надявам силно, че ще успеете да им дадете урок.

    ОтговорИзтриване
  74. 0897522937 ,0897240048, 0886591729 Това са едни и същи хора под различни имена.Мъжки Женски някой обяви са без тел, карат ви да им пишете и те ви отговарят с това ,
    Стартовият пакет може да го поръчате и да ви бъде доставен с куриерска фирма СПИДИ ,Еконт и др. с наложен платеж
    Стартовият пакет може да го поръчате като си оставите необходимите данни за да можем да ви го доставим още на следвашият работен ден .
    Три имена ............................................
    Телефон за връзка (задължително ) .............................
    Населено място ..................................
    Точен адрес.........................................
    Поценски код (задължително )

    ОтговорИзтриване
  75. Още един измамник от мен,
    Кирил Володиев Тодоров Благоевград 2700 Запис до поискване 5 лв тел 0896583129

    ОтговорИзтриване
  76. Списъка с тел продължава да расте! 0896930088, 0886591729

    ОтговорИзтриване
  77. "Транс-Трейт" ООД Г. Пловдив
    Тодор Христов иска 25лв
    Поредния в списъка

    ОтговорИзтриване
  78. Mn blagodarq za tozi forym 0897522937 poredna izmama htqx da im dam 5.50 s nalojen platej za startov paket

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тази работи за мошеника Ламбов,Тракия женина.Представя се с мъжки ,женски имена .Различни градове ,внимавайте.

      Изтриване
  79. obadih se na nomera za nadomnata rabota obadi se edin m1j sas nnogo gryb glas i mi iskase 7 lv da vnesa po negova bankova smetka za da poly4a rabotata vednaga
    togava se ysetoh 4e tazi 4ovek e mosenik ne vnas1te pari po bankovi smetki

    ОтговорИзтриване
  80. изгорях от Васил Ботев преди 3 години със сто и десет лева уж го съдя а от вас научавам че той пак е започнал да пуска обяви и лъже хората това вече енаглост а и полицията ме съмнява че само си измива ръцете и нищо не прави

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте вие кога заведохте дело срещу него?Как се разви то?
      Също в полицията какво казват ?

      Изтриване
    2. Осъдихте ли го?

      Изтриване
    3. ot kade e tozi Васил Ботев i az dnes se oparih ot nego vnesoh my 7 lv.po bankov pat imi kaza da 4akam da mi se obadi iskam i az da podam jalba

      Изтриване
  81. Ето още един телефон на измамници за надомна работа -.
    0892232311. Вместо работа ти предлагат бюлетините на Траки Жанина.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тези са пълни измамници,Тракия Женина .Цялата страна имат сътрудници,и лъжат хората.

      Изтриване
  82. Това са телефоните на мошениците, 0897522937, 0896930088,0886591729,0892232311,0888428-240, 042/639-239

    ОтговорИзтриване
  83. Ето още един телефон на измамници за надомна работа -.
    0897240048. Вместо работа ти предлагат бюлетините на Траки Жанина.

    ОтговорИзтриване
  84. Поредната обява на Тракия Женина 0897522937

    ОтговорИзтриване
  85. Ето още един телефон на измамници за надомна работа -.
    0877309115 НИКОЛЕТА НИКОЛАЕВА ТОДОРОВА- ДИМИТРОВА ГР СИЛИСТРА ул Васил Левски 27 . Вместо работа ти предлагат бюлетините на Траки Жанина.

    ОтговорИзтриване
  86. НИКОЛЕТА НИКОЛАЕВА ТОДОРОВА- ДИМИТРОВА ГР СИЛИСТРА ДРУГ ТЕЛ ИМА !!!!! 0888309119

    ОтговорИзтриване
  87. Какво ще кажете зе тези? http://dom-rab.hit.bg/ Фирма "ДОМ-РАБ"
    Варна 9000, п.к. 346
    телефон: 052/36 18 12

    ОтговорИзтриване
  88. Кристина Владова Гошева Гр Благоевград жк Еленово бл 93 вх Г Ет 4 Ап 10 работи за Тракия Женина

    ОтговорИзтриване
  89. по същия начин са и шивашките цехове







    по същия начин са и шивашките цехове




    ОтговорИзтриване

  90. Внимание за това лице
    Представя се от името на различни фирми,различни имена Градове и др!За Надомна работа
    0896375315

    ОтговорИзтриване
  91. Таня Дженева22 май 2014 г. в 5:08

    ЗДРАВЕЙТЕ ! АЗ СЪМ ПОТЪРПЕВША ЖЕНА ,ИЗМАМЕНА ОТ ТАЗИ ОБЯВА ЗА НАДОМНА РАБОТА ОТ ВАСИЛ ВЕНЦИСЛАВОВ БОТЕВ.ПЛАТИХ 7 ЛЕВА УЖ ДА СЕ ЗАПИША. И ПО ТЕЛЕФОНА НЕДРУЖЕЛЮБЕН ГЛАС МИ ОБЯСНИ ЧЕ НЯМА ДА ПЛАЩАМ НИКАКВИ ДРУГИ ПАРИ И ЩЕ ПОЛУЧА РАБОТАТА .НО НЕ БЕШЕ ТАКА .СЛЕД КАТО ПРАТИХ ПАРИТЕ ПОЛУЧИХ ПИСМО НА НЯКАКЪВ ХВЪРЧАЩ ЛИСТ,КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВЯЩ ЗА КАТАЛОГ,НАПЕЧАТАНИ ЦЕНИ И НИЩО ПОВЕЧЕ.СЛЕД ПОРЕДНОТО МИ ОБАЖДАНЕ И РАЗГОВОР С ТОЗИ ЧОВЕК МИ СЕ ОБЯСНИ ЧЕ КАТО СИ ИЗБЕРА РАБОТА НАПРИМЕР АЗ ИЗБРАХ СГЛОБЯВАНЕ НА ХИМИКАЛКИ И ТАКСАТА БЕШЕ- ДАВАМ 30 ЛЕВА И ПОЛУЧАВАМ 120 ЛЕВА ...ВИДЯ МИ СЕ МНОГО СЪМНИТЕЛНО НО СИ ПОМИСЛИХ ПАК НАЛИ ЩЕ ПОЛУЧА ВСЕ ПАК МАТЕРИАЛИТЕ МОЖЕ ДА Е ЗА ГАРАНЦИЯ ,НО НЕ СТАНА ТАКА .ПОЛУЧИХ СЛЕД ТОВА ПРОБНИ ЛИСТОВЕ ,НЯКАКВА РАМКА СНЕТИ НА ПРИНТЕР И СЛЕД ПОРЕДНОТО МИ ОБАЖДАНЕ МИ СЕ ОБЯСНИ МНОГО НЕЯСНО ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА ГИ ИЗРЕЖА ПО КОНТУРИТЕ ,НЕЯСНО КЪДЕ ,ЗА ДА МЕ ОДОБРЯЛА УЖ КОМИСИЯТА КАК РАБОТЯ. АЗ ИЗПРАТИХ ЛИСТИТЕ КОИТО ИЗРЯЗАХ КАКТО САМ РАЗБРАЛА И ГИ ПРАТИХ ДО ПОИСКВАНЕ НА ПОСОЧЕН АДРЕС.ЧАКАХ ЦЯЛА СЕДМИЦА ЗА РЕЗУЛТАТ ,НО НИКОИ НИЩО .СЛЕД ПОРЕДНОТО МИ ЗВЪНВАНЕ КАКТО И ВЕЧЕ ОЧАКВАХ ЧЕ ЩЕ МИ КАЖАТ ЧЕ НЕ САМ СЕ СПРАВИЛА .И НАХАЛСТВОТО МУ НА ТОЗИ ЧОВЕК БЕШЕ ЧЕ АКО ИСКАМ ВТОРИ ШАНС ТРЯБВА ДА ЗАПЛАТЯ ОЩЕ 5 ЛЕВА.КАЗАХ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГИ ПЛАЩАМ И ТОГАВА СЕ РАЗКРЕЩЯХ И КАЗАХ ЧЕ СИ ИСКАМ ПАРИТЕ ОБРАТНО .АЗ РАБОТА НЕ ПОЛУЧИХ,НО МИ СЕ ЗАЯВИ ЧЕ НЕ МОЖЕЛО ДА МИ ВЪРНАТ ПАРИТЕ И МИ ЗАТВОРИ.РАЗБРАХ ЧЕ СЪМ ЖЕРТВА НА ИЗМАМА .
    МНОГО СЪМ ЯДОСАНА НО НЕ ЗНАМ КАК ДА СПРЕМ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ КОИТО СЕ ПОДИГРАВАТ С БЕДНИТЕ И БОЛНИ ХОРА.
    ЯД МЕ Е ЧЕ МАКАР ЧЕ СЕ УСЪМНИХ В НАЧАЛОТО НЕ СЕ СЕТИХ ДА ПРОВЕРЯ В ИНТЕРНЕТ ПРОСРАНСТВОТО ЗА ТАЗИ ВИД ДЕЙНОСТ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК.И СЕГА ЧЕТА В ТОЗИ САЙТ ЗА ТЕЗИ ИЗМАМИ.
    В СТРЕМЕЖА СИ ДА СИ НАМЕРЯ РАБОТА,ДОХОД КОИТО ЩЕ НИ ПОМОГНЕ ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ ФИНАНСОВО КАТО ПОВЕЧЕТО ХОРА ЗАЕДНО С ДЕТЕТО МИ ,КОЕТО Е ГОЛЯМО РЕШИХМЕ ДА ОПИТАМЕ.НО МЕ Е ЯД ЧЕ СЪМ ДОБРА ЖЕНА И ТАЙНО СЕ НАДЯВАХМЕ ЧЕ ЩЕ СИ РАБОТИМ И ЩЕ СЕ РАДВАМЕ НА КОРЕКТНОСТ И НЯКАКЪВ ДОХОД .

    ОтговорИзтриване
  92. 0897240048 Обяви с този тел са измами

    ОтговорИзтриване
  93. Здравейте! От вчера разглеждам обявите за надомна работа и пратих няколко запитвания по имейл. Отговори ми една госпожа, Жени Иванова, фирмата се казвала Allpearinternational. Да съжаление нямам тел. номер, защото не си запаметих обявите, където изпращам и сега не мога да си спомня коя беше. Работата е за лепене и сглобяване и т.н. Исках да попитам някой дали е попадал на нея и имате ли информация дали е коректна? Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не се връзвайте.Слагат обяви без телефон нарочно.

      Изтриване
  94. Този измамник работи за Тракия Женина и се представя с женски и мъжки имена!
    0897989457

    ОтговорИзтриване
  95. Здравейте, момичета и момчета! "Свързах" се с един човек, чрез обява в интернет за надомна работа. Човека ми иска 10,00 лв за да е сигурен че ще получа пратката. И така съм започвала. Не ми дава адрес, телефон, име на фирма нищо. Става дума за сглобяване на химикалки. Измама ли е според вас???
    Благодаря Ви

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пълна измама е! Щом няма телефон,адрес .Внимавайте че много обяви са подобни.

      Изтриване
  96. Здравейте, мисля че това е поредната измама за надомна работа, за зглобяване на химикалки. А измамничката е ЕВГЕНИЯ ИВАНОВА
    ВАСИЛ БОТЕВ също е пълен мошенник, зная го от личен опит.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също изгорях от него!Проверка му е правена ,но Полицията ми казаха че престъпление не е направено ,и нищо не може да му направим!

      Изтриване
  97. Здравейте, попаднах на още една измамничка за надомна работа казва се ЕВГЕНИЯ ИВАНОВА.
    Аз лично се опарих от ВАСИЛ БОТЕВ.

    ОтговорИзтриване
  98. Dobre de kajete nai-setne s kakvo tolkova sa vi izmamili? Che vi prodali edin katalog, s koito da si izberete kakva nadomna deinost da varschite i vie veche go narichate izmama. Da vi kaja li az kakvo znachi izmama, che nai posle da se ukrotite s tezi prazni prikazki. Bivschia mi saprug mi otkradna notarialnia akt, na moia apartament, koito e ot roditelite mi i e pridobit predi braka. Falschifizira mi lichnata karta i s postaveno lize predstaviaschto se za men mi prodade apartamenta. V posledstvie podadoh jalba do prokuraturata i ikonomicheska polizia. Sled 3 godischno razsledvane posledva delo za izmama. Osadiha go na 5 godini, za izvarschvane na izmama i falschifizirane na dokumenti izvarscheni pri osobenno opasen rezidiv. Prisadata vleze v sila i schte bade izlejavana pri strog rejim. V posledstvie, parvia kupuvach, kato razbra, che e poluchil jilischte chrez izmamna sdelka, reschi da go prehvarli na vtori s zel ako specheli nakazatelnoto delo da dokaje, che az sam nakarala maja mi da izvarschi zialata izmamna sdelka i sam poluchila parite. V posledstvie bez mnogo pretenzii ot moia strana da mi vzeme jilischteto i da se rasporejda s nego kato dobrosavesten sobstvenik. Eto tova e izmama priateli, a ne tezi gluposti, koito ste gi pisali tuk.

    ОтговорИзтриване
  99. 089/7989457 Пълна измама обява от вестник позвънете

    ОтговорИзтриване
  100. Обява с този номер,е супер измама 088 544 9235 Вестник Ало

    ОтговорИзтриване
  101. абе хора искам някой ако може да ми каже за не фалшива надомна работа , детенцето ми е с увреждане и не мога да работя друго

    ОтговорИзтриване
  102. 0897240048,056/846538 Поредната лъжа

    ОтговорИзтриване
  103. Поредния мошеник ,Работа от дома без посредник, до 560 лв/мес., 042/639239

    ОтговорИзтриване
  104. Mai, schte se sprete nai-posle da pleschtite gluposti, kato prochetohte, za jenata, koito sapruga i ia izmamil. Nai-posle se osvestete i stiga ste govorili gluposti. Izmamnizi ot prodajba na katalog sastoiascht se ot 2 lista hartia, za koiato sa poluchili 5 leva edva li mojem da narechem izmamnizi. Moschennizite i izmamnizite sa v parlamenta, no za tiah malchite i negovorite. Obraha i prodadoha stranata, no tiah ne gi vijdate. E viarna e prikaskata ZA MILIONI NIAMA ZAKONI, ZA KOKOSCHKA NIAMA PROSCHKA. Takav e balgarina sliap i tap zatova i niama da prokopsame nikoga.

    ОтговорИзтриване
  105. Тази с този номер е пълна мошеничка 0897240048

    ОтговорИзтриване
  106. vnimanie nadomna rabota zlopotrebqvat s klienti az sam idin ot tqx tovae e rabotodatelskiq nomer 0877340892 molq ne se doverqvqite na tqx

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Какво е направил този,и как се казва?

      Изтриване
  107. Още една мошеничка , поръчах ме си от нея изпратих ме и парите и всичко беше до тук .
    ЕВГЕНИЯ ИВАЙЛОВА ИВАНОВА гр. ВРАЦА , но в обявата пише " Цялата Страна " , Когато и поискахме номер - не го даде !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Напишете по какво изпратихте парите?Банка Поща ?
      Колко пари изпратихте?

      Изтриване
  108. Този е Деси ясновидеца 0885186574 ИЛИ 0892729770

    ОтговорИзтриване
  109. Abe tapanari, schto se vrazvate na tezi obiavi. Kato ne iskate da davate pari ne im se obajdaite. Sami im zvanite, a posle revete, che vi vzeli parite. Ami sami se nasajdate na pachi iaiza, a posle revete. Kato ste takiva tapanari neka vi lajat.

    ОтговорИзтриване
  110. Васил Венциславов Ботев е с нов тел.0876148446 и тасата му е още 7 лв с пощенски запис до поискване.Адреса на които трябва да се пратят парите е Гр.София жк.Надежда 6 п.к.1231

    ОтговорИзтриване
  111. Илия Димитров Илиев, град Ямбол 0896450256

    ОтговорИзтриване
  112. НАТАША АНГЕЛОВА ЦВЕТАНОВА КВ БОТУНЕЦ ПК 1870 ВЗЕ МИ 7 ЛВ И МЕ ИЗЛЪГА ЗА РАБОТА ТЕЛ 0879041716

    ОтговорИзтриване
  113. Внимание този човек с тел 0897240048 се представя под различни имена, градове!

    ОтговорИзтриване
  114. Току що разбрах ,че съм изгоряла със 7 лв.Измамника е Васил Венциславов Ботев.Актуалният му тел. е 0876148446.Нищо,ще ми бъде за поука,а той свещи да си купи с тези пари !

    ОтговорИзтриване
  115. Tapanari. Do koga schte se oplakvate, che sa vi izlagali? Ami sprete da si davate parite na viatara i niama da vi mamiat. Sami se vrazvate na tezi obiavi, a posle plachte, kato ste prosti lajete se.

    ОтговорИзтриване
  116. I az sam v kupa na izmamenite ot Vencislav Botev parvo 7 lv za katalog i posle 30 lv za materiqli izmanik!

    ОтговорИзтриване
  117. az sa6to izgorqh ot tozi izmamnik Васил Венциславов Ботев nomerat my e 0876-14-84-46 nqkoi znae li kade se namira tozi izmamnik v koi grad ili selo

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. София преди търсехме ,но се оказа че се води на адрес който години не живее!

      Изтриване
  118. E i kakvo schte napravite glupazi, kato go otkriete? Schte go sadite, schte go nabiete? Nito ednoto nito drugoto, po skoro toi schte vi sadi za psihicheski i fizicheski tormoz bez osnovatelni prichini. Pak i nito sada nito prokuraturata schte se zanimavat s dreben moschennik. Na tiah im stigat drugite dela i ne im triabva da si gubiat vremeto s drebolii. I bez tova unas delata se vodiat s godini.

    ОтговорИзтриване
  119. Повече от 7 г се занимава Васил с тази Надомна Работа.Щом до сега нищо не са му направили,просто е без мислено да се оплаквате ,Глупаци.
    Още много други има като него ,например Тракия Женина повече от 18 г също правят това на ръба на закона.


    Просто е без мислено да се пускат жалби и каквото и да било.Нищо не можете да им направите.Стига ги хранили с вашите пари.

    ОтговорИзтриване
  120. Глупаци,не виждате ли че храните мвр с преми по нова година,и тези фирми с надомна ръба на ръба на закона.Спрете да пращате пари и това е.
    Като отидете в мвр да се оплачете за 10 лв какво мислите че ще стане? Просто нищо,само се излагате и най много Полицията да ви се изсмее .

    ОтговорИзтриване
  121. Любомир Митов финансова независимост-"помага" като упорито продава наръчник

    ОтговорИзтриване
  122. любомир митов-Каква е разликата мужду телефонните терористи/предимно роми/ и въпросното лице.Първите злоупотребяват и финансово се облагодетелстват със страха на близките си-тяхното оцеляване, и майка Тереза-Митов, който злоупотребява с търсещите работа,качествено и в срок свършена...Разлика няма..Той оцелява,събирайки по 15-20 лева,бакал-продава наръчники..Шумно огласил,че няма образование и езикови познания.Попадението е сполучливо, изборът на тази персона.Далеч от охилената и бодряшка физиономия на Митов.Употребен е."Снася" средства някому, но са му достатъчни и трохите.Живурка с тях.

    ОтговорИзтриване
  123. любомир митов се занимава с още доста неща,
    ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ ПРЕДЛАГАТ НАДОМНА РАБОТА СЪЩО ТАКА ПРОДАВАТ И ДАВАТ ПОД НАЕМ ЖИЛИЩА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Любомир Митов От Гр СОФИЯ 0878769733 02/956 04 84, 0898/770477 9560484 0898770477 и 0884699828 0879693828 За контакти: Брокер: Силвия Богданова Тези мошеници Любомир Митов и Агенция: УЛТРА ИМОТИ , Са едни и същи измамници! Личен телефон: 02/9560484 0898770477

    ОтговорИзтриване
  124. Любомир митов.Далеч, много далеч...

    ОтговорИзтриване
  125. Антоанета Николова Йорданова ГР БУРГАС Продължава таксата да е 6 лв !

    ОтговорИзтриване
  126. За жалост и аз изгорях днес с 7 лв. толкова ще му бъде облагата от мен , обеща ми да получа писмо до поискване в пощата и най -вероятно ще е принтиран лист както прочетох по-горе, прежалих ги 7-те лв. дано за свещи да ги ползва,но ако всичко се съюзим и се жалваме в "Господари на ефира", мисля, че ще секна дейността му и кранчето ще пресъхне макар и за кратко, защото много хора ще разберат за какво и кого става въпрос. То тези измами са били от доста години, да не говорим за Траки Жанина, те имат сигурно по-голям стаж, така ли не се намериха хора и институция да ги спре тези мошенници ???А ние за кого плащаме данъци-за институциите и МВР-да ни защитава и пази от подобни изроди, то тогава да спрем да плащаме данъци, щом не получаваме защита!

    ОтговорИзтриване
  127. Hora, sprete da se oplakvate. Kato ne iskate da vi mamiat, ne si davaite parite na viatara. Nikoi ne vi kara nasila da se obajdate na tezi telefoni i da im plaschtate, za katalozi i drugi podobni ot tozi rod. Schtom vidite podobni obiavi izobschto ne im zvanete. Ot kade znaete dali i telefona ne e impulsen i dali niama da platite niakoia smietka ot koiato moje da ti se zavie sviat.

    ОтговорИзтриване
  128. Прочетох коментарите за Любомир Митов. Тези от вас, които са купили наръчника му могат ли да кажат поне има ли някаква полза или всичко е лъжа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всичко е пирамида направено от Любомир Митов.Търси си лесна печалба без да работи.

      Изтриване
  129. Liubomir Mitov ispolzva imeto na edna ot nai prestijnite firmi v Balgaria, koiato raboti v oblastta na multileval marketinga. Imeto i e Green Master. Az saschto sam distributor v tazi firma, no do sega ne sam vidiala niakoi taka naglo da petni imeto na firmata. Produktite, koito se predlagat v kataloga na Green Master sa prednaznacheni predimno za zdraveto na horata i po nikakav nachin distributorite niamat pravo da zloupotrebiavat s prestija na firmata. Green Master e pomognala na mnogo hora da reschat svoite zdravni problemi predlagaiki razlichni produkti sas svetovno priznanie izgradeni predimno, na bilkova osnova. Predi vreme imah chesta da se zapoznaia s programata za nadomna rabota, na Liubomir Mitov. Moga samo da vi kaja, che toi sreschtu suma ot 30 lv. se opitva da registrira pod sebe si novi satrudnizi, ot koito chrez napravenite porachki ot tiahna strana schte moje da pecheli dopalniteni pari, koito firmata schte mu isplaschta. Ili fakticheski, toi iska da vzema pari nagotovo, a drugite da rabotiat vmesto nego. Priateli i tova ako ne e izmamnik zdrave mu kajete. Az sam uvedomila schefovete na Green Master v Sofia i te mnogo dobre znaiat za tova kakvo varschi tozi gospodin. Nadiavam se v skoro vreme da si poluchi zaslujenoto.

    ОтговорИзтриване
  130. vnimanie tozi e izmamnik i e napulnil obqvite
    tel:0876148446

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ne 4etete li 4e ne e nikakav izmamnik tozi?
      6ôm tolkova godini puska obqvi i nikoi ne go zaka4a,zna4i ima ne6o.

      Изтриване
  131. Внимание на всички,Това е ДЕСИ ЯСНОВИДЕЦА!! Публикува обяви с женски имена
    0892729770, 0885538207 ,0896134576 и 0885186574 Това е мъж ,който пуска обяви с женски имена.

    ОтговорИзтриване