// // Leave a Comment

Добавяне на съдържание - статии, видео и др.

Отдавна не съм писала публикация, защото нямах какво толкова интересно да споделя с вас. Но в момента имам няколко нови идеи за надомна работа, които мисля, че ще са полезни на посетителите на блога.
Една от тях е добавяне на статии, картинки, видео, вицове, коментари по форуми и други подобни. Това е едно от нещата, с които се занимавам в момента.
Може да не ви се вярва, че някой ще плаща за нещо толкова елементарно като да копираш текст от едно място на друго или да качваш картинки в сайт като само им пишеш заглавие. Факт е обаче, че се търсят и предлагат такива услуги. Действията са елементарни, затова са слабо заплатени. Това, че са лесни и бързи за вършене ми дава възможност да правя повече от тях за единица време от където се натрупва и дохода. В случая важно е количеството, а не качеството. И без това няма какво толкова да се обърка.
Работата е подходяща за хора без особени познания, с много свободно време. Разбира се понеже не изисква специални умения има и много кандидати да я вършат, но съм сигурна, че ако търсите, ще намерите и кой да ви възложи първата подобна задача. От там нататък от вас зависи да докажете, че сте сериозни и да намерите още подобни дейности.

Ако става въпрос за копиране на статии или вицове и качването им в друг сайт, най-вероятно ще ви е нужно да може да боравите с blogger или WP, двете най-често използвани платформи за подобен род сайтове. За снимките обикновено има опростена форма, през която се качват и там не се изисква нищо. Предимство ще е чувството за хумор и възможността да измисляте яки и грабващи вниманието заглавия. Аз качвам и видео клипове, част от тях през много лесна форма, където се пише само заглавие и линк към клипа, а други в WP базиран сайт, където пак е лесно качването като свикнеш един път.
Писането на коментари по форуми предполага да имаш поне малко понятие от тематиката на дадения форум. Обикновено се търсят хора за новосъздадени форуми, които трябва да се напълнят със съдържание. Затова е важно да се пише по темата и да са качествени постовете. Аз например съм работила за женски форум, където се разискваха специфични проблеми и не можеше да се пишат празни приказки само, за да се генерира съдържание.
Както казах тези дейности са ниско платени, но постепенно се натрупва първо опит, второ от там може да увеличите количеството на задачите, а това увеличава и прихода ви.

Ще се радвам да споделите дали сте се занимавали с подобна надомна работа и какви са впечатленията ви?

0 comments:

Публикуване на коментар