// // 1 comment

Анкети в МАП панел

Това май е първата допълнителна работа, с която започнах да се занимавам. Не помня вече от къде научих за нея, най-вероятно някой я е препоръчал и аз съм прочела за това. Можеш да се регистрираш сам, а може и някой да ти изпрати покана, за което той получава цели 5 точки. Бързо и лесно е.

Работата или по-скоро да кажа заниманието, защото не е истинска работа, се състои в попълване на анкети, които ти изпращат регулярно, за което получаваш точки. Анкетите са на български език и са свързани най-често с нови продукти или услуги, които се предлагат на българския пазар. Нищо сложно. За всяка анкета, ако е попълнена докрай, получавате максимум до 50 точки. Случвало се е да не отговарям на всички критерии и по средата на въпросника ме прекъсват и за него не получавам точки. При регистрация попълвате данни в профила си и въз основа на тези данни ви изпращат подходящи за вас въпросници. 1000 точки се равняват на 50 лв. и когато ги съберете можете да си ги обмените. Анкетата, която ви изпращат е валидна около 24 часа. След това вече не можете да я попълните. Но съм имала случай, когато ми изпращат изследване и макар да не са минали 24 часа, то да е затворено и да не мога да го попълня.

Аз съм регистрирана там от далечната 2007 година. До сега съм получила за попълване 11 въпросника, не всичките съм завършила докрай, защото не съм отговаряла на някое от условията. Имам събрани 480!!! точки, така че има да чакам да събера поне първите си 1000 точки, за да получа нещо.

Плюсове:
- не отнема много време
- лесно е за изпълнение и е разбираемо
- изследванията са на български, така че може да се прави от всеки
- не ти искат пари, за да започнеш
- не се искат специални знания, за да го вършиш


Минуси:
- трябва редовно да си проверявате пощата
- точките за отделните анкети са много малко
- получавате изследвания много нарядко и съответно и бавно събирате точки
- трябва да имате някакъв идеален профил, отговарящ на доста изисквания, за да попълвате повече въпросници


Честно казано за мен това е изгубена кауза и не разчитам да изкарам някакви пари от там. Ако някой се е занимавал лично с този сайт и е получил пари от там, ще се радвам да сподели за колко време е станало това и колко анкети е попълнил.


Ако желаете да ви изпратя покана, за да попълвате техни анкети, може да ми пишете чрез формата за контакт.

1 коментар:

  1. I na men mi se stryva,4e vsi4ko tova e pulna izmama. Ako vse pak niakoi e poly4il ot tam pone 50lv,6te se radvam da spodeli.

    ОтговорИзтриване