// // 1 comment

Първи думи

Накратко да ви представя сайта. От две години съм си вкъщи по майчинство и се случи така, че поне още две не ми мърдат да си вися тук пред компа. Та реших в свободното си време (който има деца, знае и колко свободно време имат майките), да заработвам по нещо от вкъщи. А и не само за пари, ами и да не ми завехне мозъка от мисли само за памперси, хранене и бебешки думички.

Та затова се хванах да кандидатствам и изпробвам де що намерих из нета предложения за надомна работа, които ми се сториха реални, разбира се. Намерих няколко добри оферти, намерих и множество бананови кори. И все още продължавам да се оглеждам и да проверявам какво се предлага като работа от вкъщи.

В моя блог няма да ви предлагам работа. Ще ви предложа личните си впечатления от дейностите, с които аз съм се занимавала и се занимавам, с всички им плюсове и минуси. Гарантирам, че всичко е изпробвано лично от мен и впечатленията ми са от първа ръка. А ако някой не е съгласен с това, което пиша, има пълното право да коментира и да ми докаже, че не съм права.

Надявам се да ви бъда полезна.


1 коментар:

  1. Здравей!

    и аз списвам един блог, където публикувам статии за начинаещи фрийлансъри... започнах блога, защото осъзнах колко реална възможност за изкарване на пари е интелектуалната надомна работа и колко погрешна е представата на българите за нея... Ето връзка към секцията За мен в моя сайт - http://bit.ly/gTBEqp

    Може би ще е полезно както на теб, така и на твоите читатели, да научите повече за фрийланс възможностите по чуждестранни сайтове. успех и благодаря, че списваш блога си - изключително полезен е за нуждаещите се :-)

    ОтговорИзтриване