// // Leave a Comment

Редактор в автомобилен портал

Кандидатствах за редактор към Start.bg и скоро ще имам своя страничка там. Печалбата за мен е, че ще мога да използвам портала, за да продам една-две реклами, от които да се изкарват пари. Като започна и видя как е, ще ви разкажа какво точно се изисква и дали се изкарват някакви пари от там.

Та покрай това кандидатстване попаднах на още една обява за редактор, само че този път на автомобилен портал. Тъй като не съм много на вие с автомобилите, няма да се замесвам там, но реших да споделя с вас, може да е от полза за някого.

***

Предложение към любителите на автомобили

Автомобилният портал Automedia.bg набира редактори, които да се грижат за поддръжката и актуализацията на отделните секции във форума на сайта.

Работата е подходяща за:
Хора, които искат, защото им е приятно, да се занимават на ежедневна база с темите на автомобилните марки във форума на Аutomedia.bg – напр. BMW, Audi и т.н.

Работата включва:
1. Ежедневно обновяване на избраната секция.
2. Ежедневно публикуване на най-малко 5 нови теми.
3. Бърз отговор (в рамките на няколко часа) на пусната нова тема (въпрос) от потребители.
4. Качване на цялата необходима информация за дадена марка от гледна точка на сервизи, резервни части, майстори, най-често срещани повреди.
5. Пускане на линкове (без да се спами) във външни сайтове с цел вкарване на нови потребители.
6. Недопускане публикуване на спам

Всяка една марка представлява на практика нов отделен форум, който се конкурира със сега съществуващите.

Работата е на доброволни начала, но на редакторите ще се предлагат различни бонуси и поощрения.
За онези, които се справят наистина добре и има видим резултат, ще има и по-сериозни награди.

Всеки, който проявява интерес, нека пише на ilakov@investor.bg като изпрати кратка информация за себе си – име, години, занимание, сфера на интереси.

***

Изглежда интересно като занимание. Не е точно работа, но много хора го правят през свободното си време. Ще ми е интересно да разбера какви са бонусите и поощренията. Ако някой има инфо, ще се радвам да пише.
Read More