// // 2 comments

Mimirium - приложение за проучвания

Някои от панелите с анкети имат и мобилни приложения, през които също може да участвате в проучвания, дори обещават там по-често да има такива. Аз до момента нямам опит с анкети попълвани през приложение, най-вече защото не искам да инсталирам излишни неща на телефона си и защото не желая да получавам нотификации им по всяко време.  

Mimirium също е приложение, чрез което давате мнението си и получавате възнаграждение за това. При него обаче няма възможност проучванията да се попълват на компютър. Или ползвате приложението или нищо. Така, че нямах избор и си го инсталирах. Освен любопитство, към него ме насочиха и хора, които твърдят, че точки се трупат доста бързо и при това "цената" на точка е доста прилична. 1 точка (наричат я мимириум) = 1 лв. Обаче така и не намерих някой да се е похвалил, че е събрал достатъчно точки и че си е изтеглил натрупаната сума. Не казвам, че няма, просто аз не съм попаднала на такова мнение. Ако има, да си признае под публикацията :)

В началото от платформата са давали бонус 15 mimirium-а, ако го изтеглиш и се регистрираш. Не помня аз дали съм получила , няма подробна история на попълнените анкети, колко точки съм получила за всяка и кои точки от къде са дошли. Сега стимулът за регистрация е седмична томбола с награда 50 лв.  От фейсбук страницата на приложението обаче оставам с впечатление, че томболата или не се тегли всяка седмица (защото се публикува по 1 печеливш месечно) или изтеглените потребители не позволяват да се обявяват имената им.

В началото се попълват две профилиращи проучвания и след това започва чакането на анкети. Моите нотификации са спрени и затова веднъж дневно проверявам дали има нещо ново. При всяко влизане трябва да въведете пин код, няма възможност за запомняне на акаунт и парола примерно и автоматично да ви логва. Като изключим това приложението е лесно за ползване, интерфейса му е максимално опростен, разбираем и удобен за ползване дори от начинаещи в приложенията.

Моята статистика: регистрация  - в края на септември, до сега съм събрала 28 точки. Тегленето става при достигане на 100 точки, които са 100 лв, което е супер, но да видим за колко време ще се съберат. Анкетите са кратки, но и възнагражденията за тях не са големи - по 1,2, 3 точки. Веднъж седмично, даже май по-рядко има ново проучване за попълване. Не разбирам идеята и на нивата и не намерих информация за какво служат. Също и за процентната графика на отговорите, която виждам в профила си нямам обяснение.

Може би е нещо от рода на - 16 получени покани, 11 реално попълнени, което прави 69% отговорени. Странно е, защото попълвам всичко, което ми изпратят и не съм имала случаи да видя съобщение на екрана "не сте подходящи", "квотата е попълнена", "проучването приключи" което е доста дразнещо при другите панели. Това е едно от хубавите неща в приложението. Иначе няма възможност за покана на приятели, точки се печелят само с попълване на анкети. Все още не знам по какъв начин става тегленето на събраната сума. Надявам се скоро да се похваля със 100 точки и да мога да допълня информацията в публикацията.

Може да изтеглите приложението от тук:

iOS - https://apps.apple.com/bg/app/mimirium-network/id1518947581  

Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=io.mimirium.network

2 коментара:

  1. Здравейте! Тъй като е минало известно време се питам с какви впечатления сте останали от приложението ? Струва ли си занимавката с него за момента?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, в момента не мисля, че има смисъл да се ползва приложението. От няколко месеца няма анкети, събраните точки така си и стоят и не съм чула някой да е събрал необходимия брой, за да си изтегли парите.

      Изтриване