// // 8 comments

20 лв. бонус за всеки нов потребител в Revolut


Прогресът, на който ставаме свидетели всеки ден, бързо навлиза и във финансовите среди. Банките вече не са монополисти на пазара или поне не в този им вид, в който ги познаваме. Все повече системи за онлайн разплащания се появяват с много по-добри условия, по-удобен софтуер, те са достъпни от всякъде по всяко време, спестяват ви нерви, време и пари. Нормално е все повече потребители да ги ползват и едновременно със стандартната банка да си имат сметка и във виртуална такава.

Една от тези банки, която оперира и в българското онлайн пространство и се развива с невероятни темпове, е Revolut. На пръв поглед това е приложение за извършване на разплащания, но като задълбаете ще усетите колко е мощна тази онлайн банка. В нея може да съхранявате парите си, имате физическа карта, с която може да плащате онлайн и офлайн, правите преводи до други потребители, които я ползват в рамките на секунди и то без никакви такси.

За да достигне до повече нови потребители по-бързо, Revolut раздават бонуси. Всеки, който се включи и премине през няколко стъпки получава 20 лв. в сметката си. Може да спечелите още пари като каните приятел и те се регистрират през вашия линк. Когато си поръчат карта вие получавате 20 лв. за всеки поканен, така че няма ограничение колко ще спечелите.

Ето какво трябва да направите:

* Изтеглете приложението от тук
* Потвърдете самоличността си - мен лично тази стъпка малко ме изнерви, защото се изисква снимка на личната ви карта след което трябва да си направите селфи, за да се уверят, че сте същия човек. Изисква се малко търпение, при мен верификацията стана от втория път.
* Заявете физическа карта - за да е безплатна, изберете стандартния начин на доставка, за около 2 седмици пристига.
* Заредете сметката си в Revolut с минимум 25 лв. Таксите за превод са в зависимост условията на физическата банка, която ползвате, на мен например за превод от 25 лв. ми взе 6 ст. такса.

За получаването на бонуса от 20 лв. трябва да направите плащане онлайн независимо на каква стойност е. Може да направите дарение или да си купите нещо от България или чужбина. За да плащате онлайн трябва да разрешите картата ви да може да се ползва за такива плащания. Това може да стане и преди да получите физическа карта, защото вече имате виртуална такава. Опцията може да намерите като изберете картата си -> Security  -> Online transactions.
 
Аз например си купих книга от Ozone.bg и след ден и половина в сметката си получих 20 лв., който мога да харча когато и за каквото поискам.

Ако имате въпроси относно приложението, пишете ми.

8 коментара:

  1. Здравейте, регистрирах се в Revolut изпускайки поканата. Направих покупка онлайн през e-mag с виртуална карта и все още не съм получила бонус. Ако се регистрираш без покана имаш ли право на такъв бонус за онлайн пазаруване? Даниела Вачева. Не ми стана ясно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, офертата с бонусите беше за определен период от време. Вече няма такъв бонус независимо дали ползвате покана или не.

      Изтриване
    2. А ако пратиш покана и се регистрира поканеният, получава ли изпращача бонус?

      Изтриване
    3. Не, в момента няма никакви бонуси нито за поканения, нито за канещия. Това беше кампания за популяризиране на платформата още в началото й преди около 2 години.

      Изтриване
  2. Здравейте! Регистрирах се в revolut. през друг source,пропускайки поканата. Платих онлайн с нея, но нямам бонус получен. Ако си подминал поканата и се си регистрирал имаш ли право на бонус през онлайн поръчката?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, офертата с бонусите беше за определен период от време. Вече няма такъв бонус независимо дали ползвате покана или не.

      Изтриване
  3. Такъв случай си Изтрийте цялата страница щом няма бонус само подвеждащи заглавия смешници

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може ли малко по-културно да коментирате и да не обиждате?

      Периодично Revolut имат бонуси за покана на нови потребители, но тя е само за този, който вече е регистриран в приложението и кани хора. Ако имате регистрация ще получавате информация за тези кампании.

      Изтриване