// // 1 comment

Изследвания с парични и предметни награди от Bluepoint

 

Bluepoint е агенция за маркетингови проучвания, казано по народному - сайт за анкети, но малко по-различни от другите, за които съм писала. При тях нямате профил, нямате гарантирано възнаграждение, няма натрупване на точки, няма обменяне за пари и продукти. Дали ще получиш или не нещо след попълване на проучването е въпрос на чист късмет.

Изследванията са на различна тематика и след края им се тегли томбола измежду всички попълнили ги и избраните получават парични или предметни награди, които са обявени предварително, научавате какви са още в имейла, с който ви канят да попълните съответната анкета.

От 2014 получавам имейли от тях, като дори не помня дали съм се регистрирала в сайта им с изричното желание да получавам изследвания. Те разбира се открито съобщават, че съобщенията им е възможно да са непоискани, а имейла ви да е попаднал при тях от наш партньор (което не знам как да го разбирам) или от публичното пространство. Анкетите пристигат горе-долу веднъж месечно, но има случаи и 3 месеца да няма проучване.

Както казах напълно са откровени в това, което предлагат, а то е:

Провежданите от нас изследвания са:
1. напълно доброволни и анонимни.
2. позволяват да спечелите интересни награди- при всяко изследване, на случаен принцип ще бъдат избирани хора, които ще получават награди за участието си.
3. гарантират Вашите лични данни, тъй като компанията ни е регистрирана като Администратор на лични данни.

От получени и попълнени по груби сметки около 50 писма за цялото това време (възможно е да съм изтрила някое), така и нямах късмет да спечеля поне една награда, пък била тя и малка. Не казвам, че има нещо съмнително в цялата работа, защото печелившите надлежно се обявяват на сайта на Bluepoint, просто късметът на мен ми бяга в този случай. Вероятността да спечелите от там нещо за мен клони към нула и усещам как скоро ще им откажа да попълвам анкетите им. В един момент просто губиш желание и мотивация и дори обещанието за евентуална награда не те привлича след като повече от 2 години в моя случай не си видял никаква награда.

Според сайта им предлагат и възможност за Полеви сътрудници. Което аз го разбирам като анкетиращ, който търси хора, които да попълнят различни анкети. Но тъй като нямам време, не съм се заемала да разуча по-подробно какво точно се изисква.

Тъй като може да е от полза за някого, споделям текста на обявата и ако някой се престраши да пробва, се надявам да сподели повече подробности:

Ако притежавате добри комуникативни способности и умения за работа в екип. Ако сте гъвкави и инициативни и имате усет към детайлите, ние Ви предлагаме:

· Възможност за добро заплащане в зависимост от вашите амбиции и постоянство.
· Възможност сами да определяте времето си за работа в рамките на определения срок за изпълнението на конкретните задачи.

Станете част от нашата интервюерска мрежа като изпратите актуално CV на следния адрес: office@bluepoint.bg.

1 коментар:

  1. За да разчитате на прилични онлайн доходи в България, трябва да се постараете да работите с чуждестранни работодатели в нета. Така заработените тук минимални 5, 10, 20 или 50 лева ще се превърнат в 50, 100, 200 или 500 долара или евро. Ясно е защо - стандартите са различни. Ако успеете да постигнете това, все едно припечелвате зад граница, а харчите у нас. Един добър вариант!
    Възможност да потърсите и получите маркетинг проучвания в световен мащаб, както и други опции за допълнителни доходи, можете да намерите в категории "Incomes" и "Online Cash" на международния портал http://intercatalog.info. Ако се интересувате от възможностите на биткоина, като източник на приходи, можете да хвърлите едно око на категория "Advertisement".
    Желая ви успех!!!

    ОтговорИзтриване