// // 2 comments

Печелете с Profitshare - моят опит и мнение за афилиейт мрежата

След като получих и второ плащане от Profitshare и до сега само съм споменавала платформата в блога, май е време да й отделя самостоятелна публикация. Освен това в момента имат и 2 интересни кампании за афилиейтите си - "Двойна комисионна" и "Промотирай Profitshare и печели", за които ще ви разкажа по-долу.

Като цяло впечатлението ми от сайта е много добро, има доволен брой рекламодатели, често се включват и нови. Промотиращите не са ограничени да ползват само банерите и/или линковете, които рекламодателите пускат през платформата, а могат да създават собствени инструменти за промотиране. Интерфейсът на афилиейт програмата е разбираем и лесен за ползване, а колкото пъти ми се е наложило да изпратя запитване за нещо, винаги са ми отговаряли. И хората, които стоят зад сайта и рекламодателите имат интерес афилиейт партньорите да са доволни, затова и правят каквото могат в тази насока и както казах за сега съм с добри впечатления от тях.

Плащането става по банков път, може сами да определите на каква точно сума да ви се изплаща заработеното, само трябва да сте събрали повече от 50 лв.  Необходимо е да подпишете договор, а също и да декларирате дали вие ще си внасяте данъците и осигуровките или Profitshare да го направят вместо вас. Във втория случай те удържат необходимата сума и вие получавате нето сумата.

Сумата за първото плащане я събирах доста време, но изненадващо за мен след това нещата потръгнаха и второто се случи съвсем скоро след това. Както и навсякъде, важно е колко си упорит в усилията си и те ще бъдат възнаградени. Продължавам да ползвам афилиейт мрежата и се надявам да имам още по-добри резултати там.

А сега за двете кампании, които имат за цел да привлекат повече афилиейт партньори и разбира се да стимулират активността им.

Двойна Комисионна

Всеки месец афилиатът, който е генерирал най-голяма комисионна, ще получи бонус и комисионната му ще бъде удвоена. Достатъчно е само да сте регистрирани в сайта, няма нужда да се записвате допълнително в кампанията, с всяка регистрирана комисионна вие участвате в надпреварата. Вижда се по дни колко е била най-голямата генерирана и най-голямата одобрена комисионна, а в края на месеца се обявява и щастливеца, който печели двойния бонус.

Промотирай Profitshare и печели!

В Profitshare вече има възможност освен да се промотират различни външни рекламодатели и да се печели от това, да се рекламира и самата мрежа и също да се печели от хората присъединили се към нея.

За всеки афилиат присъединил се към платформата вие получавате по 1 лв. След като той генерира първата си комисионна в рамките на 30 дена след регистрацията, вие получавате още 6 лв., т.е. общо 7 лв. за всеки "поканен" от вас афилиат. Няма ограничение в броя на хората, които ще убедите да се присъединят, а също и в начините чрез които рекламирате платформата. Кампанията има банери, може да си генерирате и линкове и само е необходимо да ги насочите към подходящите хора.


Ще ми е от полза да споделите имате ли опит с Profitshare и какво мислите за тях? Ако имате въпроси с използването на сайта, съм насреща да помогна.

2 коментара:

 1. може ли малко помощ какво точно и как се прави защото промотирам но нищо не печеля

  ОтговорИзтриване
 2. "За всеки афилиат присъединил се към платформата вие получавате по 1 лв. След като той генерира първата си комисионна в рамките на 30 дена след регистрацията, вие получавате още 6 лв., т.е. общо 7 лв. за всеки "поканен" от вас афилиат."

  7 лв за привлечен нов партньор - Такова нещо само румънска фирма в България може да измисли.

  Но нали българите сме "глупави", нека ни доят.

  Ако се регистрирате в някоя качествена западна платформа за афилиейт маркетинг, ще получавате процент за всяка продажба на ваш подафилиейт.

  Тоест, абсолютно пасивен доход.

  Така професионалистите уважават труда на собствените си партньори.

  Нещо, което от профитшер явно искат да си спестят.

  Едно време, когато испанците са завладявали Америка, са разменяли счупено стъкло за злато с местните индианци.

  Жалко е, че българите са третирани така сега в 21 век.

  ОтговорИзтриване