// // 2 comments

Колко печеля от надомна работаНачалото на новата година е добро време за равносметка, затова реших и аз да направя такава и да "отчета" какви пари съм спечелила от надомната работа, която върша. Започвам с уговорката, че това не е основната ми работа и се занимавам с нея, само когато имам време. Но основите съм ги поставила преди няколко години и сега не влагам толкова усилия, а пак си имам доходи, които макар и малки са редовни.

Не бих могла да преживявам с тези пари, ако разчитам само на тях (макар че човек се учи да се оправя и с малко и с много), но като допълнителен доход са ми добре дошли. Нарочно чаках края на годината, за да заявя някои от сумите, за да може да се натрупат и да са ми в помощ преди празниците.

AdSense - 162 лв и някакви стотинки. Сумата е за 4 месеца, но тъй като може да се тегли след като мине границата от 70 евро, затова и сега имам плащане.

Profitshare - 85 лв. Това е първото ми плащане от афилиейт мрежата и тук имаше граница, която трябваше да мина, тя е 50 лв, но бях събрала повече и тогава заявих плащане. Събраната сума беше 100 лв. но ми удържаха данък в размер на 15 лв. и затова получих само 85 лв. Сумата е събирана почти година, така че като се разбие на месеци се получава нещо доста незначително.

Сайт за пътуване - продължавам да съм най-доволна от този сайт като възможност за допълнителен доход. В края на годината получих плащане в размер на 240 лв., като сумата е за 2 месеца.

Продажби - и тук нещата вървят добре, въпреки промените, които направиха в продавалника. Определено е слабо, но все капе по нещо. Равносметката за последния месец е 134 лв. Продавам предимно неща, спечелени от игри, които няма да ползвам. Предпочитам да обръщам нещата в пари, а не да трупам вещи, така аз преценявам за какво ще похарча или вложа сумата.

Не съм включила приходите от анкети, които попълвам, защото скоро не съм имала плащане от тях. А също и натрупаните суми от Grabo, Fashion Supreme и Vivre, тъй като тях ги ползвам директно да си купя нещо. Все пак те също са вид допълнителен доход и ми спестяват пари.

2 коментара:

  1. Здравейте..Пиша ви от Холандия..може ли да обясните по-подробно как правите тези реклами,в кои сайтове ги рекламирате,изобщо повече подробности за печелен на пари от интернет..Защото и аз чакам да ми се натрупат само от един клип в Youtube..но ще трябва много да чакам защото бавно става и трябва да надвиша и аз 70 евро..Благодаря ви!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Албена, имам няколко блога, 2-3 от които са доста посещавани и това са местата където поставям банерите на AdSense и на други афилиейт програми и от там идват печалбите ми. С Youtube не съм се занимавала, но предполагам и там е същото, колкото повече посещения имаш, толкова повече кликове и съответно пари се трупат в сметката ти. Успех ти желая!

      Изтриване