// // Leave a Comment

Спечелете бонуси за регистрация - FashionSupreme и Vivre


Два сайта работещи на принципа на препоръката и приятелите. Макар и двата да са насочени повече към женската част на човечеството от програмите им успешно могат да се възползват и мъжете. Лично се убедих, че това с препоръките и бонусите работи, затова и си позволявам да пиша за тях с малко по-подробна информация и с идеята да съм полезна.

Fashion Supreme е моден клуб, предлагаш маркови стоки с голямо намаление. За да виждате предложенията и да може да се възползвате от тях, е необходима единствено регистрация, която не ви задължава с нищо. Но освен изкушаващите предложения за покупки на дрехи и стоки за дома и семейството, сайтът предлага всеки месец и бонуси и награди за редовните си клиенти.

Всеки месец трима от регистрираните в сайта получават ваучери за покупки в размер на 20 лв., 10 лв. и 5 лв. Класацията е на база най-много поканени приятели, които са се регистрирали в сайта. Покани могат да се изпращат чрез имейл или с помощта на персонален линк. Освен това имате допълнително бонус, когато поканен от вас член направи първата си покупка. Независимо колко време след регистрацията му е тя, вие получавате допълнително ваучер за 5 лв. В рамките на 3 месеца може да използвате ваучерите за покупки от сайта, а офертите се сменят на всеки няколко дни и всеки път са от изкушаващи по-изкушаващи.


Аз вече 3 пъти получавам ваучери от Fashion Supreme и наскоро ги използвах да си купя страхотна чанта, така че имам потвърждение, че програмата работи, а от сайта с коректни. Като допълнение всеки месец се разиграва томбола сред регистрираните участници и се раздават маркови награди, което ви дава още една причина да го препоръчате на приятелите си, а и вие самите да се включите.

Другият сайт, който работи на подобен принцип е Vivre. Пак имаме онлайн магазин под формата на клуб с множество изгодни оферти за членовете си. Тук бонусите са дори още по-големи. Веднага след регистрация в сметката ви биват заредени 12 лв., които може да използвате за покупки. Освен това за всеки приятел, който поканите получавате по 10 лв. при неговата първа потвърдена поръчка. Така доста бързо може да натрупате прилична сума, която да използвате в клуба.И в този сайт офертите се сменят често, предложенията са повече от добри и то с добри намаления, остава само да се включите и да спечелите бонуси, за да си ги купите. Доволна съм и от тази програма, а също и от коректността на хората зад Vivre. Няма нужда да ги търсиш, да дебнеш кога ще си получиш парите, бонусите и поръчките. Те сами те търсят, пращат ти имейли и улесняват максимално нещата.

Може да се регистрирате от тук и да пробвате: Vivre и Fashion Supreme

0 comments:

Публикуване на коментар