// // 27 comments

Pal.bg - Печели, докато общуваш! Да, ама не!



Точно преди една година се разтръби за новата социална мрежа, която ще надмине едва ли не даже фейсбук, защото има едно ГООООЛЯМО предимство, а то е че плаща на своите потребители за активността им. Една година по-късно нито сайтът се е разраснал толкова, нито хората са се скъсали да печелят от него. Става въпрос за pal.bg, чието мото е Печели, докато общуваш!

Регистрирана съм в сайта още от самото начало и макар да съм активна всеки ден там, до момента имам натрупани едва 77 точки като за последния месец нямам нито една допълнителна точка, въпреки че публикувам всеки ден поне по 5-6 неща. Това включително с 11 поканени приятели на първо ниво и 1 на второ. Честно казано нямам и намерение да се занимавам да каня повече хора или да вися денонощно там, за да изкарам повече точки при положение, че "най-евтините" предметни награди, които мога да получа срещу точките си започват от 1800 точки, а срещу пари може да обмените, ако имате над 10 000 точки. Както казах нямам си идея дали някой го е постигнал и как точно го прави, но за мен сайтът е губене на време и определено е по-безполезен от фейсбук.



Да идеята е добра, че кой не иска да му плащат без да прави почти нищо, само да е активен в интернет, което и без това прави по цял ден. Само, че реализацията се оказва по-трудна от планираното и в случая отново така се получава. В началото можеше да се печелят само по 2 точки на ден, независимо какво правиш. После това беше премахнато и сега не ти дават 2 точки дори за месец, ако ще да се скъсах от активност. И по метода на проба-грешка се направиха какви ли не промени и нововъведения, но всичките с цел да затруднят трупането на точки. Сега възможностите да ги увеличиш е да участваш в разни конкурси, в които никой не спазва правилата и хората участват с по няколко профила или във всекидневните лотарии, в които си купуваш с 1 точка 1 билет за участие и се надяваш на късмета.

Друго нововъведение в полза на сайта, но в ущърб на потребителите, е да пишат статии, които ако се харесат на модераторите се ползват като пълнеж за друг сайт. И така само срещу 50 точки за статия, те си получават уникални текстове и си трупат парите, а вие с тези точки не можете да направите нищо. Обаче хората се ловят и на тази въдичка с идеята да натрупат точки до така желаните награди без да се усетят, че работят почти безплатно за някого.

По мое мнение сайтът не си заслужава, продължавам да го ползвам само, защото вече имам регистрация там и пускам линкове към статиите си. Не съм чела някой да се е похвалил, че е изкарал достатъчно точки, за да получи парична или предметна награда от него. Ако има такъв, да ми пише, ще редактирам мнението. Но тепърва да се захващате с това, не си струва, по-добре потърсете друг начин за изкарване на пари от вкъщи.

27 коментара:

  1. Аз вече няколко пъти съм печелил ваучери с които съм пазарувал в Nex и Bokacha.

    ОтговорИзтриване
  2. Biser Mitkov, май вече не сте активен в сайта?
    Много тарикати има в него!
    Не става ясно кой се крие на админските длъжности, откъдето правят каквото си искат!
    Оставят порнографски и вулгарни публикации, а изтриват постовете на онези, които се борят срещу тях!
    Не са обозначили, че трябва да събереш от 35-39 харесвания/лайка на една своя публикация, за да получиш прословутата 1 точка! А за да ги получиш ти също трябва да харесаш на другите 35-39 потребителя публикациите, а те от своя страна, харесват твоите, когато си поискат и ако имат полза от това, което забавя процеса на трупане на лични точки!
    И че Х месеци трябва да цъкаш за да събереш някакви точки за определена награда!
    След като бъдат изчерпани наградите от най-ниско ниво, не се зареждат други от този вид, а оставят тези, които можеш да достигнеш с по-висок брой точки. Точките за активност се определят по незнайно какъв алгоритъм!
    Някой потрбители взимат през кратък срок награди, също незнайно как, за толкова кратко време трупат тези немалко точки!
    Създадена е лотарийна игра с цел да те примами да си даваш бавно спечелените точки в нея, с надеждата да си повишиш арсенала от точки по-бързичко, но в крайна сметка в нея, все едни и същи печелят високата сума от 16 т. ... което навежда на мисълта, че всичко е мошенгия, а не късмет!
    В редки случаи се печелят и по-високи точки, в зависимост от закупените билети, но пак от хора при които не се забелязва никаква активност в сайта!

    Общо взето сайтът е огромно губене на време в цъкане/харесване /защото трябва/ на безсмислени публикации в повечето случаи, и относно дейност и информация, защото всичко е с цел трупане на точки... и забавлението остава на заден план, а досадата на първо място!

    Има и друга съществена подробност, че сайтът мн. често се бъгва и няма достъп до него, което явно е целенасочено!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Още съм активен и продължавам да печеля пари и награди , както и много други оправни и готини хора в сайта....А смотаняците като теб ще продължават да завиждат и да правят единственото което могат - Да наблюдават отстрани и да храчат лъжи и клевети за жълти стотинки ...Хаххааххааа

      Подпис:Бисер Митков

      Изтриване
  3. точно тоя Biser Mitkov е пумяра в пал.той и няколко още боклуци като него са завистниците в сайта.и ако някой спечели някоя точка той и неговата групичка започват да докладват без причинно хората само и само да не вземат точки.той е най голямата долнопробна мишка в пал.бг

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мишко долна , защо анонимно църкаш от мизерната си дупчица ....Хаххаааааахххааа..Сигурно съм ти нае*ал гаджето и не можеш да го преживееш...хаххааххххааааа

      Подпис:Бисер Митков ;)

      Изтриване
    2. Сайта си е добре,но някои искат да печелят всеки ден.

      Изтриване
  4. Сайта е пълна трагедия!Админите са изцяло подвластни на някакъв възрастен чичко Бисер Митков,който много често облича рокля и се превръща във вулгарно младо момиче на име Васи. Хората,които не харесват този аругантен дядка биват изтривани от сайта.Колкото и да си активен .... колкото и да събираш гласове, аут си - щом не харесваш въпросния дядка.Сайта държи на някакви правила относно спазване на етикеция!!!! Ха-ха-ха .... по-вулгарен от въпросния Бисер-Васи няма! Така че,хора не си губете времето!!! Награда няма да видите никога :) Лично аз за три години усърдие нищо не получих.

    ОтговорИзтриване
  5. Какъв болен мозък трябва да си,за да си измислиш такава простотия?

    ОтговорИзтриване
  6. Болни мозъци са тези,които уж управляват този сайт!Толкова подигравка с хората!Една шепа измислени фусти,водени от дядо Бисер!Трият профили на ред и не изплащат наградите!Пълна порнография!Бисер,Васи и някаква селска персона,нарекла себе си по незнайни причини Звезден прах - пазете се,хора!Печелят на ваш гръб,но вие награда никога няма а получите!

    ОтговорИзтриване
  7. Все още съм активен потребител в този сайт и смея да твърдя че,всичко което прочетох като коментари е истина.Има много цинизъм във въпросната Васи а за Бисер нямам думи!Админите трият свестни профили и оставят единствено Бисер и ужасно вулгарната Васи да печелят!

    ОтговорИзтриване
  8. Не се прецаквайте да цъкате там! Пълна загуба на време за едно парфюмче, което е спорно дали ще получите!

    ОтговорИзтриване
  9. Ще отнеме много време на активните хора в този сайт да се опомнят.Порнографски и вулгарни публикации на Бисер Митков и Васи красят сайта а изтриват постовете на онези, които се борят срещу тях и докладват.Точки се събират изключително бавно и когато видят че,си събрал и представляваш заплаха че,можеш да грабнеш някоя награда, бързат да се заядат с теб и да ти нулират точките.Всичко е лъжа!Цъкаш като обезумял,накрая наградите пак във Васи!Не дай си Боже,да се оплачеш на админите - деактивират ти профила и пак си без точки.Точно това се случва в този сайт!ИЗМАМА!

    ОтговорИзтриване
  10. Каква злоба и завист,заради едни глупави точки превърнахте сайта в един кокошкарник,а уж сте големи и зрели хора.Нима това ви е най-важно?Не мога да повярвам ....вместо да се забавляте ,се чудите само как да се заядете ,пък и в крайна сметка никой не ви кара да сте там.

    ОтговорИзтриване
  11. Taka e anonimen! Kokoshkarnik voden ot Biser Mitkov! Horata ne mogat da se zabavliavat dokato toi i izmislenata mu priatelka Vasi nastroivat horata.Ochite na mnogo hora veche sa otvoreni.Kofti che triat tochno tezi koito sa proglednali.Saita e izmama za sajalenie.

    ОтговорИзтриване
  12. Пълна помия, а и самите потребители вътре са подляри и лицемери.Стоя далече от болни мозъци

    ОтговорИзтриване
  13. Вярно е! Има много болни мозъци! Бисер,Васи,Звезден прах и десетките фалшиви профили(няма да ги изреждам)зад които се крият,скапаха тотално този сайт. Много добре,че пишете коментарите си тук! Нека хората четат и да знаят! Това е едно гнездо на оси! Пазете се от гореспоменатите! Истински психопати!

    ОтговорИзтриване
  14. Болни мозъци дал Господ в този сайт!Гонят се потребители само защото имат по различно мислене, и по различно отношение към Агитката на бисер, васа, звезден прах, галя илиева и др. "неземно красиви" гномчета!
    Лицемерието омразата, завистта са в пъти повече от Реалния живот..., но за някой гномчета Pal.bg е реалният свят, защото извън интернет не им се случва нищо!Успех балъци и селски тарикати, и леки пеперудки

    ОтговорИзтриване
  15. Няма да крия,че с огромно възхищение и интерес прочетох коментарите!!! Хора!Възхищавам се на всички,които споделят мнението си за този толкова мошенически сайт!Реално красиви,възпитани и умни хора бяха изгонени за да могат Бисер,Васи и Звезден прах да печелят без да имат конкуренция.Виждам,че споменавате също Галя Илиева .... хахахахаа :-))))) По мое мнение това не е момиче,някакъв травестит може би....Истината е,че е безумно грозна със самочувствие до небесата!Истината е,че лицето и буди страх и откровен стрес!Нямам идея по какъв начин събира толкова много точки,че винаги да печели.Аз съм мъж и повярвайте ми хора,че по-грозна жена не съм виждал на територията на България.Може би ако компенсираше с доброта,възпитание и акъл нямаше дори да отворя дума,но въпросното същество хем е грозно,хем е злобно,хем неграмотно...хем със самочувствие.Все по-рядко влизам вече в този сайт,защото наистина ценните хора вече не са там!

    ОтговорИзтриване
  16. Хубави анонимни коментари!Аз не държа да съм анонимна.В сайта БЯХ като Хеката Русимова.Вече не съм потребител на този сайт и слава богу!Васка и Биска направиха това възможно.Нямате дори малка представа с какви измами се занимава този сайт... изкарват пари за сметка на вашите цъкания с обещания за награди,които няма да получите.Ще ви деактивират профила в момента в който сте си повярвали.Спасявайте се от тези психопати.

    ОтговорИзтриване
  17. Tolkova e skychen tozi sait! Imam chyvstvoto che se vrushtam v pra istoriqta. Niama obnovlenia! Niakakvi Top snimka i publikacia na denia kudeto edni i sushti grozni fizionomij pecheliat. Zlobni semejni zeni, vurtqt intrigi ot 1vi klas. Misliat si che sa golemi krasavici, a realno izglezdat kato praseta...
    Skukaaa drugo niamam kakvo da kaza!

    ОтговорИзтриване
  18. В сайта съм от 2015год. Спечелила съм доста награди и съм си ги вземала, затова и няма да се съглася с Хеката и с други които не са намерили забавлението в сайта. Дааа.......в сайта има доста интриги, както във всеки друг сайт. Това е игра на нерви и побеждава този който успее да се забавлява.Сайта е коректен и винаги си изплащат наградите на време ......Просто се забавлявайте, а не търсете печалбата...

    ОтговорИзтриване
  19. Не мисля,че е коректно да споменаваш моето име,при положение,че ти оставаш анонимен.Имам мнение и го споделям.Не се крия зад анонимен потребител.Приятно забавление в този пропаднал сайт!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То се знае коя е... Взела е парфюмче преди няколко дни! Накарали са я сигурно да пише, че да и дадат наградара! �������� Тя така взйма награди тихомълком...

      Изтриване
  20. Забавлението го правеха няколко човека,които не са в сайта,поне повечето от тях ги няма!Сега няма живец в сайта!Тези които останаха от компанията вече нямат желание да забавляват измислени герои и фалшиви профили(има много такива)!Настана скука!
    А за топ красавиците да не говорим,не са за харесване а трупат гласове!Просто си има абонирани за първите места,но в никакъв случай не са красиви!!!
    Никакво забавление,само хабене на време и нерви като гледате далаверите!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Почвате да се повтаряте, плюете се един друг и реално не казвате нищо ново. Спирам да одобрявам анонимни и обидни коментари, намерете си друго място да се дърлите.

    ОтговорИзтриване
  22. Пълен ужас,при едно противоречие с админите и си аут.гибиш всичко до момента, естествено.... пълни помияри

    ОтговорИзтриване
  23. Не се лъжете няма смисъл да си губите времето с това подобие на сайта щ

    ОтговорИзтриване