// // 30 comments

Кампанията "Успей в България" - истина или лъжа?


В тази статия ще стане въпрос за една точно определена кампания, която циркулира от известно време в интернет пространството и гръмко е наречена "Успей в България". Попаднах на нея случайно във форума на бг-мамма, а след това се разтърсих за повече информация. Направи ми впечатление колко яростно е рекламирано предложението да се направят пари чрез тази кампания, но никъде реално нямаше обяснение какво точно представлява тя и дава ли възможност за реален доход. Което автоматично светна червената лампичка в главата ми и аз се захванах да проверя какво реално прави този сайт и защо всички присъединили се към него се избиват да набират още и още хора.

Първо проверявам на сайта на кампанията, от мненията в него става ясно, че това е МЛМ бизнес, които ще те учи на мрежов маркетинг, и много други полезни неща които ще ти улеснят живота, ама какви точно май никой не знае. Продуктите, които предлагат за тази цел са сборник от подбрани материали, които ще те направят най-успешния интернет предприемач на всички времена и това само за 47 долара и другият продукт - забележете специално направен за теб блог, чиято цел пак е да рекламира "Успей в България" и чрез него по-лесно да привличаш хора. Той пък струва 25 долара на месец, направо без пари. И за двата продукта има гаранция от 1 седмица (според сайтовете на някои представители гратисния период е 14 дни), след която ако пожелаеш ти връщат парите.



Разгледах няколко от тези "специално направени за теб блогове", които за хора нямащи си понятие от интернет и сайтове изглеждат като наистина добра възможност, но реално не са нищо специално и със сигурност не си заслужават парите.

Да не пропусна и видеото с изключително надъханият младеж Петър Антонов, който ръкомаха, говори и те убеждава, че животът ти до сега е провал, защото не си се възползвал от неговата система за печелене на пари. Как да стане това обаче не е обqснено елементарно и такава информация не можеш да намериш на сайта, макар да препоръчват да погледнеш секцията "Блог", където обаче няма нищо. За да стигнеш до тайната на успеха е необходимо да изгледаш видео, което ще ти позволи да достигнеш до ТОП 2% на обществото по успех и финанси. Но и това не е лесно, първо трябва да се регистрираш с име и имейл, незнайно защо. Оказва се, че ако имаш директен линк към видеото, няма нужда и от регистрация.

Реално в "Успей в България" те не те лъжат, но не казват и цялата истина. Срещу парите си получаваш общи приказки и евентуално Уни-блог сайт (невероятно описателно съчетание от думи, просто нямам думи), гледаш видео клипчета, които трябва да те мотивират, а реално разтягат локуми и нищо конкретно насочено към успеха в интернет. Много яко се набляга на родолюбието и успеха тук в България, но в същото времето автора на сайта живее в САЩ и говори за печалби в долари, разбира се защото е успял благодарение на собствената си система.



В крайна сметка се оказва, че това е поредната пирамида. Печелиш като каниш хора и се опитваш да им продадеш двата продукта - основното ниво на Академията на "Успей в България" и Уни-блог, в които убеждаваш хората да се присъединят. Получаваш 50% от парите, които те са платили, получаваш и пари, ако те поканят други хора и т.н. Това, че реално всички получават грандиозни думи и разтеглени видео клипове с големи обещания (между другото доста непрофесионално направени, снимано е дори в банята на хотел) не трябва да те вълнува, важно е да прилъжеш другите да хвърлят малко пари на вятъра, за да си получиш ти своята комисионна.

Както неведнъж съм споменавала, ако ви искат пари, за да започнете надомна работа и ви обясняват по завоалиран начин каква точно е тя или че ще ви я разкрият след като платите, бягайте далеч от подобни предложения. Кампанията или академията "Успей в България" въпреки гръмкото си име е поредния балон, който скоро ще се спука. Ако ви харесва да лъжете хората и смятате, че можете да привлечете достатъчно будали, които да платят продукта и да гледат безсмислените приказки на Петър Антонов, то няма проблем, пробвайте се. Ако искате да изкарате реално пари, не мисля че това е начинът, затова по-добре не си давайте парите напразно. Ако имате опит специално с тази кампания, моля споделете в коментарите.

30 коментара:

  1. Аз във момента съм във тази компания и съм изключително доволен давами всичко от което се нуждая.Тези глупости който са писани по нагора са простотии като не ви е стигнал куража да се включите не говорете и не съдете другите!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. След като сте толкова впечатлен и доволен, напишете какво точно ви е дала компанията, споделете лични впечатления и ни убедете, че трябва да се включим и ние, тогава казваите че това са глупости.

      Изтриване
  2. Разбирачи и хейтър - бол.
    Пишете, без да знаете, колко българска постъпка.
    Ако бяхте малко по-умни нямаше да се говорите празни приказки, чути - недочути. Щяхте да отделите малко то времето си и да разровите на правилните места или най-малкото да се включите, да огледате всичко и да си вземете ГАРАНЦИЯТА и тогава пишете статиите си.
    Все пак е изключително интересен факта, че си правите труда да пишете такива статии и да отделяте от времето си, за нещо, което е "боклук"
    Аз съм в компанията от близо 4 месеца и нямам от какво да се оплача, прилагам нещата, на които ме учат и съответно печеля доходите, които искам, защото не съм като вас да стоя по форумите като мишка и да се влияя от чуждото мнение.
    Успех ви пожелавам на всички и се надявам червената лампичка в живота ви да стане зелена за нови идеи ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И колко точно спечелихте за 4 месеца или е по-правилно да кажа колко хора успяхте да излъжете да се включат в кампанията и печелите на техен гръб?

      Изтриване
  3. Ивелина Кръстева30 август 2015 г. в 4:53

    Аз съм закупила някои от продуктите на Успей в България и тази статия не е достоверна.

    Съдейки по другите статии в сайти ми се струва, че единствената цел на този сайт е да привлича внимание с негативни коментари, за да може хората да кликват на рекламите в дясно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно нито сте чела другите статии в сайта, нито сте схванали идеята. Целта му е да насочи читателите към работа от дома, от която наистина се изкарват пари и в същото време да ги предпази от измамни схеми като "Успей в България".

      След като смятате статията за достоверна, споделете какви продукти сте закупили, как ги ползвате, имате ли сайт, какви доходи изкарвате. Без тази информация коментара ви е абсолютно безсмислен и не доказва по никакъв начин, че аз греша.

      Изтриване
    2. Бихте ли дали пример за работа от дома, от която наистина се изкарват пари?

      Изтриване
  4. Доста пресилена статия наистина, Хората са казали че Няма лоша реклама,така че Благодарим ви за отделеното време. Аз Съм Александър от град Варна (може да проследите линка от името ми ) и съм представител на Успей в България

    Мисля че, Ивелина Кръстева искаше да каже че " тази статия не е достоверна.", но Краси (която е й очевидно автора на тази "реклама" ) споделя "След като смятате статията за достоверна", очевидно е, че Краси живее Марко в някой друг неин си свят. Но това е друга тема разбира се..
    От коментара и също така й личи че не закупила Продуктите на Успей в България, и особено пък не се е възползвала от Гаранцията която в между другото се връща и с парите взети от банката за превод (връщат ви й Таксата превод) но това Краси няма как да го знае..
    - Също така много удобно в вметната думичката "Пирамида", но за жалост не доста не правилно използвана, и ви го казвам като човек който е "в Успей в България" (демек, от гледната точка на потърпевш. !! :)

    Като имаме на предвид миналото на "Жълтите Вестници" и кампанията на Слави Трифонов където известни Българи излизат по Национална телевизия и оборват лъжите на Въпросните "Вестници" за таях самите, и всички новини, които Бълват само НЕГАТИВНИ ИСТИНИ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ВЕЧЕР ОТ 19:00, приемаме че тази статия не пада по-далеч от дървото на маркетинга в сегашно време, тоест статията е НЕПРИЕМЛИВА !! Въпросния източник "Краси" е слабо информирата за нещата или умишлено предава ОТРИЦАТЕЛЕН НЮАНС на нещата, за да привлича внимание, ОК, може би за това й плащат.. (НАДЯВАМ СЕ СЪМ СЕ ПРИВЛЯКЪЛ Й АЗ ВНИМАНИЕТО :Д )

    НО, едно голямо "НО", никой не е споделил че, Успей в България учи хората как да промотират продукти в Интернет пространството,А не е задължително да е продукта на "Успей в България", това е казвано в обучението, но "Краси" пак няма от къде да го знае това. Също така в Интернет пространството има 2 метода за рекламиране , БЕЗПЛАТНО и ПЛАТЕНО рекламиране, и тези 25 $ не е нужно да се дават, но това "Краси" пак няма от къде да го знае, също така кампанията е насочена към, тези който имат желание за Личностно развитие и Самоусъвършенстване и не е за всеки интелект тази идея, вътре са поместени и събрани знания от над 60 книги и още 20 книги който са дадени в Електронен вариант, но това " Краси", разбира се че пак няма от къде да го знае.

    -Статията е доста лекомислено обяснена, но идеята е ясна, Важни са рекламите горе в дясно, Лично отворих всяка една от тях та поне й вие да изкарате някой лев де. нали това е целта на сайта, да информира хората за финансови възможности, и нередности, ама тогава въпросът е кой трябва да информира хората за вас като нередност ?
    нещо в статията ви куца,

    -П.С. Коментара ми е доста дълъг извинявам се за което, но отговаря на доста от вашите въпроси, който в между другото трябваше да са описани във вашата статия, но май не е това вашата цел, а по-скоро да засипе хората с негативна информация,, И да кажа, Успей в България не носи никакъв финансов риск, няма да станете по-бедни ако се включите, замислете се колко пари сте похарчили през живота си до този момент, аз лично мисля че цената на "УвБ" излиза доста малка сума ако сравним двете суми,
    Ако искате да правим бизнес заедно на драго сърце ще ви помогне с информация Свържете се с мен, ПИТАЙ ТЕ МЕ, нямам какво да крия, и "Краси" благодаря за рекламата, ето ви един от методите " БЕЗПЛАТНО рекламиране " Ето ви пример как червената ви лампичка да светне в зелено, но както казах по- горе, не е за всеки интелект.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Изключително неграмотно написано мнение! Ако авторът желае аудиторията да се отнесе с доверие към написаното от него, горещо му препоръчвам да отдели време на граматика и пунктуация, защото отдалече личи, че е бягал от часовете по български език.

      Изтриване
    2. Как мога да се включа в "УвБ"?

      Изтриване
  5. Класическа финансова пирамида, като основния продукт е достъп до курс. I-во ниво струва 47$ после има II-ро ниво, което струва 147$. Ако ги купиш наведнъж цената е 197$ (противно на всякаква маркетинг логика, цената е по-висока отколкото поотделно). След това има месечен абонамент по 10$ на месец за блог! Въпросът е защо тези блогаве изчезват и не се поддържат? Намерих адреси на уни-блогове на хора, които са си патили но нито един блог не работи. Дори в момента основния сайт на Успей в България не работи! С две думи, не си губете времето и парите! Изглежда примамливо, но ще се разочаровате!

    ОтговорИзтриване
  6. "CBA" e Пирамида, Калфланд е Пирамида, Лидъл е Пирамида където си крият цените и ги слагат на не логични места, Котенцето разхождащо се по улицата е Пирамида, Всичко е Пирамида за неуките,

    Уни-Блога е БЕЗПЛАТЕН !! тези 10 $ са за друга цел, как може да излизате пред хората и да си ръсите лъжливия прашец на всякъде,
    -Аз, Аз Аз и пак аз го казвам, (Аз, този който е в Успей в България), от първо лице го казвам и заставам зад думите си не като по-горе :Анонимен, Краси ,Анонимен, Петранка, очевидно е, че сте един и същи коментатор, с еднаква злоба и език на писане обсъждате всичко, Едва ли има толкова информирано лице на света и да се представя за "Анонимен", или името Петранка, Кой се представя само с едно име за бога,

    Вие сте ми абсолютен пример, че медийната система в България пак е провал, слабо информирана и подменя гледната точка с цел облагодетелстване на 3-то лице

    -И 3 тома роман да напиша за Успей в България, пак ще имам злобен коментар от долу като отговор от Анонимен разбира се нали Краси :) няма да си ти отново нали ? .. На кривата ракета Космоса й виновен,

    -5 пари не давате да се задълбочите малко в нещата да разберете идеята, смисъла, замисъла на нещата естествено, че е най-лесно да се напишете 2 думички, "Успей в България е Пирамида и статийката ни е готова " нали Краси, или още по-известен като "Анонимен"

    Аз където съм потърпевш от нещата го казвам, АЗ !! Успей в България не е за всеки, това не е хляб от магазина който всеки може да си купи, това са книги, предмети, уроци, тези,теми, Който Петър Антонов само Ги следва, той не ги е измислил, Как може да твърдите че са измама след като дори не знаете източника на тази информация, дори не знаете каква е й самата информация,

    Само Негативи да има, това ви е целта каквито й доказателства да ти давам няма да си смениш мнението, нали вече си написала статията, едно дърво от Орех никога няма да стане Праскова или обратното, Ужасна пародия сте.

    Успех за напред дано следващите статии са ви по-достуверни,
    -Това ми е последния коментар, дано обществото правилно си направи сметката за Медийната демокрация в България, що за качество и мерило за вярност е..

    П.С.- Естествено,че ще имам отговор на коментара ми, този път от човек с 2 имена, по-вероятно мъж, който по случайност е влязъл в старията и пак е негативно настроен и "добре" запознат. Няма да си оставят магарето в калта я...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха
      КаЛфланд... Неграмотник, който участва в жалка пирамида. Бунаците по горе да прочетат из световния нет какви са характеристиките на финансовите пирамиди. Има си закони за това. Скоро ще гръмне и доста хора ще се подредят за снимки в полицията. Това, в България прокуратурата няма време за такива шашми не означава,че няма и други служби. Мисля, че тоя смешник от видото дори не живее в Щатите. Ако беше така щяха да го посетят от ФБР.

      Изтриване
    2. КАКВА ЗЛЪЧ! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! ДОРИ И Е АНОНИМЕН! А СИ ГУБИМ ВРЕМЕТО С НЕГО.

      Изтриване
  7. Аз съм представител на "Успей в България" от 2014 година.
    Мога да кажа, че компанията е уникална - това е български продукт с имплементирано знание от Американската система за промотиране EMPOWER NETWORK. Тази система е направила стотици хора милионери и мулти милионери.
    За неопитни хора в света на продажбите, маркетинга и бизнеса като цяло, най-полезно би било ЛИЧНОСТНОТО РАЗВИТИЕ. "Успей в България" учи на 8-те навика на успеха, т.е. трябва да си амбициозен и да жертваш нещо, за да постигнеш възход.
    За хора, които имат опит в бизнеса или Мрежовия маркетинг, ние в Академията даваме някои техники, които ако се приложат, всеки лесно би могъл да разшири мрежата си от дистрибутори и да постигне успех в бизнеса си.
    За последната група хора ние пуснахме нова серия ВИДЕА. Всеки, който е заинтересован, би могъл да ги види и след това да пише коментари!

    ОтговорИзтриване
  8. Излезе новият уебсайт на Успей в България и той е пълен с лъжи ето снимка:
    http://s3.postimg.org/p1z55wrn7/uspei.jpg

    ОтговорИзтриване
  9. Краси...стига лъга хората.. :Д никога не си питала 10 години опит в какво ??

    ОтговорИзтриване
  10. Докато израствате професионално и увеличавате вътрешната си сила и влияние, ще има хора, които ще хвърлят камъни по вас. Изберете трудния път и бъдете уверени, че истината винаги печели.

    ОтговорИзтриване
  11. Александър Йорданов, моля прости ми, че ще ти говоря на "ти", но не можах да се стърпя.
    Искам само да ти кажа, че ако аз ти бях началник, щеше да си уволнен мигновено, тъй като си изключително неубедителен, неграмотен и недобър в разтягането на локуми.
    Благодаря за вниманието.
    П.С. Тъй като не знам дали ще ми излезе името, а очевидно ти държиш на него, казвам се Ралица Саралиева.

    ОтговорИзтриване
  12. Петър Антонов24 юли 2016 г. в 20:32

    Здравей Красимира,

    Както може би виждаш от горната графа, името ми е Петър Антонов и съм създателят на Успей в България. Пиша този имейл във връзка със статията, която си написала за "Успей в България".

    Първо нека споделя, че разбирам малка част от гледната ти точка и конкретно когато ти си написала статия преди време. Може би наистина така наречените представители, които са били част от Афилийет програмата ни са промотирали "Успей в България" по не особено професионален начин. И именно, не са акцентирали върху самите продукти, които компанията предлага и техните характеристики и как могат да помогнат на клиента. Считам това като наша грешка, грешка от която надявам се сме се поучили с времето и конкретно взели действие по нея като променихме правилата ни за промотиране!

    От там нататък обаче за съжаление намирам много от написаните неща в статията като крайно неверни и се надявам да е станало недоразумение.

    Ние започнахме тази компания с идеята да представим качествено обучение и подкрепа в сферата на Интернет Маркетинга както за хората от Мрежов Маркетинг, така и за тези заинтересовани от Интернет Маркетинг. Хората, които закупуват обученията в днешно време и стават представители са около 15% от общия брой на хората, които закупуват продуктите.

    Затова изключително много ме учуди преди време когато видях статията и особено в днешно време, когато за 2 години, ние не сме видяли нито 1 мнение от студент в Интернет, което да е негативно в Интернет! Ние имаме 7 дни парична гаранция и въпреки всичко, нивото на РЕФЪНД политиката ни за взимане на пари обратно е най-ниско в индустрията. Тези факти, смятам че сами по себе си показват нашите намерения!

    Това, което ме учуди най-много обаче е, че ти споделяш "впечатления и гарантираш, че са от лична ръка", което намерих за най-странно... имайки предвид крайно негативните коментари за Успей в България някои, от които изцяло неверни и недостоверни. Наистина се надявам това да е било недоразумение и ще се радваме ако статията бъде изтрита на база на точките, които ще дам като факти и доказателства отдолу. Наистина се надявам да не е било умишлено и да е станала грешка.

    Ето конкретните факти поред на номерата в статията,

    1. Първо използването на лого на Успей в България е непозволено използване на интелектуална собственост и търговска марка, което по международните трейд закони и дори българско право е нелегално.

    2. $47 струва дигитален продукт, който се плаща само веднъж, А НЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ (както ти си написала), нито за БЛОГ се плаща всеки месец. "Уни-Блог" като продукт е БОНУС и над 50% от хората с активен Уни-Блог го използват да промотират себе си, статии и най-различни др. продукти и услуги в индустрията освен продукти на Успей в България, голям % от др. Уни-Блогове дори не са настроение отделно от базовата версия.

    Намираме тези коментари тук за проявение на " Умишлена КЛЕВЕТА", крайно недостоврени и целящи умишлено да развалят доброто име на "Успей в България".

    ... (коментарът продължава в следващ коментар поради дължината)

    ОтговорИзтриване
  13. Петър Антонов24 юли 2016 г. в 20:34

    3. На сайта ни никога НЕ Е ИМАЛО ПЕРИОД, когато не е имало информация какви са продуктите и услугите, които предлагаме и какви са цените. Това е задължително правило от "Мърчънт акаунт" компанията, с която приемаме плащания, иначе не бихме могли да приемаме плащания.

    4. Ти казваш в "КОНТАКТИ", че информацията, която пишеш в сайта си е от "ПЪРВА РЪКА и нещата които си изпробвала" и даваш конкретно мнение за "продуктите" на Успей в България, създавайки впечатлението, че си закупила някои от тях ... но ние прегледахме много внимателно базата ни данни и ти никога не си закупила нито 1 от нашите продукти, така ли е? Ако грешим, под какво име, за да проверим?

    5. Крайното порицание на Успей в България като пирамида, заради представителския план на плащане, който е Афилиейт маркетинг на няколко нива, а дори не и традиционен МЛМ е отново крайно НЕВЕРНО, абсурдно, обидно и НЕПРИЕМЛИВО.

    Всички тези неща от статията, карат мен и целият ни екип да си мислим, че тази статия е написана с цел КЛЕВЕТА и умишлено подсилена с неверни факти, за да урони репутацията на Успей в България.

    С тази щета ние оценяваме пропуснати ползи от над 20,000 лв. (абсолютният минимум, щетите следват да бъдат оценени с точност при евентуална апликация за съдебен процес) и с този имейл се надявам, ти да направиш необходимото правилно проучване на Успей в България, качеството на нашите продукти и всичко останало ... Имаш последните 2 години като история и липса на негативен коментар от студент на Академията за тези 2 години!

    Ако статията не бъде премахната в близката 1 седмица, ние от екипа ни на Успей в България ще направим всичко възможно да се свържем с правилните хора, които ще ни помогнат 1во ТЕХНИЧЕСКИ да разберем всички лица, които са свързани с управлението на този блог сайт и 2во да намерим и платим на най-добрите адвокати да заведат процеса за Клевета с пропуснати ползи минимум за 20,000лв (следват да бъдат изяснени конкретно).

    Надяваме се да е станало недоразумение и статията да бъде изтрита както е редно и етично, тъй като фактите както доказано по-горе и всеки може сам да провери са изцяло НЕВЕРНИ.

    Петър Антонов,
    създател на Успей в България,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много от хората по света, не успяват да разберат, че за да успееш, трябва да се положат усилия, за това да подобриш начинът на мислене, начинът на убеждаване в правотата на това за което говориш.... За съжаление, много малко хора владеят изкуството да продаваш и да бъдеш убедителен.

      Изтриване
  14. какво против имате "Успей в България"? Някой да ви е карал насила да се присъединявате. Вие сте неудачници и поради това сеете негативизма си навсякъде, вместо да седнете и да правите нещо смислено за себе си, нещо, което "Успей в България" предлага и то на символична цена от $47. Това е около 70 лв, които вероятно с лека ръка давате за всякакви глупости. Но това си е ваша работа, никой не се интересува къде вие давате вашите 70 лв, така че не търсете сметка на нас, които сме решили да ги инвестираме в бъдещето си. И друго, я погледнете това сайтче какво рекламира - предложенията за работа на JobAgents, шоколади и козметика. Аааа, че това не е ли пирамида, не е ли МЛМ?? Какви проценти взимат админите ат JobAgents, от шоколадите и козметиката, или просто защото им харесва са го сложили на сайта си?????????????? Нещастни хейтъри.

    ОтговорИзтриване
  15. Единствения ми коментар е въпрос и той е:Защо не отговаряте на Петър Антонов?
    Или когато някой ви изложи конкретни факти, вие започвате обстойна проверка с речник в ръка,за да има все за някоя буква да се хванете?!И още нещо.Защо когато някой иска да помогне по някакъв начин на някого и естествено получи подобаващо възнаграждение за усилията,който е положил за вас е ,,пирамида"?Аз не съм все още в Академията поради финансови причини.Но това да не ви радва,защото при първа възможност ще се възползвам.Моите адмирации за Петър и начина по който ви затвори устата.Мислех да е по-късичко,но....емоционално се ангажира с коментара.
    Камелия

    ОтговорИзтриване
  16. Мария Цветкова19 юли 2017 г. в 2:57

    Преди два дни прочетах книгата "Богат татко,беден татко" и оттам попаднах и до тук.Единственото нещо което ще кажа е,че българина като цяло е закоравял традиционалист.Не е отворен за новото,не е способен на риск и е готов да отрече всичко което, поради неспособност да разбере или обмисли,му изглежда като пирамида или измама.Дори не се замислят,че истинските пирамиди са навсякъде около нас и ни съпътстват и "обслужват" през целия ни живот.Коя търговска верига,коя държавна институция и пр.не е "законна" пирамида ? Аман от глупави и невежи критици.В крайна сметка,всичко е по желание.Никъде не чух или прочетах, че участието е с опрян пистолет до слепоочието. Пиша всичко това,не защото аз съм член в Успей в България /за сега/, а защото съм печелила преди години от подобен бизнес,който също след време бе обявен за " пирамеда" и замря точно от такива "разбирачи",които или нямаха представа за какво иде реч,или след като бяха се включили,решиха че не е нужно да правят никакво усилие и парите ще потекът като потоци към тях.Не искаха да разберът,че това е бизнес като всеки друг,при който се иска усилие,време,работа,контакти,добра реч и комуникация и пр. и пр.И най-важното,сърце,всеотдайност и вяра,че правиш добро и на себе си и на хората,на които даваш този шанс.Аз се казвам Мария Цветкова и винаги ще бъда благодарна на хората,които тогава ми дадоха на мен шанса да работя в "пирамидата". А на драскачите и на тези,които следят за точките и запетайките,ще кажа,че това не е изпит по правопис и правоговор и ако наистина са съпричастни по темата , да обърнат внимание на същественото,иначе си хвърлят енергията на вятъра.Приветствам хората,които не стоят на едно място,а търсят начини да подобрят живота си.Хората,които не се примиряват с мизерно съществуване.Стана дълго , но можеше и да е още по...☺

    ОтговорИзтриване
  17. Колко наивни хора имало... Но така е - гладна кокошка просо сънува. Всеки се надява да открие топлата вода - някой трие билетчета, друг играе бинго, трети рови из интернет и се регистрира навсякъде, където пише "Пари от интернет"...
    Ако един ден наистина успеете в живота няма да седнете да мислите как да отваряте очите на другите, нито ще имате време да драскате по блогове, защото ще ЖИВЕЕТЕ.
    Да ви прилича това момче Пешо на успял човек? :) Поредния рицар жаден за изява, който се мъчи да върви по стъпките на Кийосаки, сори Пеше - нищо лично.

    Към Мария Цветкова относно "Единственото нещо което ще кажа е,че българина като цяло е закоравял традиционалист.Не е отворен за новото,не е способен на риск и е готов да отрече всичко което, поради неспособност да разбере или обмисли,му изглежда като пирамида или измама." - не се сещам за по-отворен народ към пирамиди от българския, тук ако ме обориш - евала.

    Към Пешо относно "Ако статията не бъде премахната в близката 1 седмица, ние от екипа ни на Успей в България ще направим всичко възможно да се свържем с правилните хора, които ще ни помогнат 1во ТЕХНИЧЕСКИ да разберем всички лица, които са свързани с управлението на този блог сайт и 2во да намерим и платим на най-добрите адвокати да заведат процеса за Клевета с пропуснати ползи минимум за 20,000лв (следват да бъдат изяснени конкретно). " - ти сериозно ли? :)

    ОтговорИзтриване
  18. Въпроса на всеки новобранец, четящ тези редове е - "Колко мога да изкарам лично аз, ако се захвана с МЛМ сега?" И отговорът на този въпрос отдавна вече е ясен! От МЛМ печелят не повече от 0.5% от хората, занимаващи се с него!! Останалите 99.5% влагат пари в системата, които рядко могат да си върнат! На практика само прикарват парите към тия 0.5% и реално - духат супата!! Под "стабилен доход" в МЛМ (а и не само в него), трябва да се разбира месечен доход, не по-нисък от 1000 Евро!! Такъв доход успяват да си докарат хора, които са добри психолози! Умеят, и знаят как да разговарят с потенциалните клиенти така, че да им вземат парите! Като същевременно умеят и да спонсорират под себе си, т.е. да "зарибяват" нови дистрибутори, които да работят успешно за тях! В това се състои "професионализма" на МЛМ-бизнеса! Не си ли добър психолог, работещ на професионално ниво, просто не си за тоя "бизнес"! Търси си реализация на друго място!!

    ОтговорИзтриване
  19. Добре, че има добри и остроумни хора като вас. Аз гледах доста от видеата по темата, заех си че няма нищо безолатно на този свят. Съмнявах се в цялата схема и добре че потърсих информация "отстрани". Прекалено добре изглеждаше, за да е истина. Всъщност всеки кадърен човек би изслушал тяхната теза и информация и да се възползва от информацията. Това, което те предлагат всеки би направил и сам.

    ОтговорИзтриване
  20. Аз мисля, че има какво да се научи от всичко, изследвано до тук... Има безценни уроци, на които сме свидетели всеки ден, но много малко от нас се замислят върху тях... Във видеата се набляга точно на определени конкретни неща, които биха били в полза на всеки,който дори изобщо не се занимава с маркетинг... Даже да ги използвате в личния си живот, пак бихте имали успех... Но тона е в бг - ние сме свикнали да плюем по всичко хубаво и добро... А всъщност но онези, които казват, че това е някакъв вид измама и, че Петър Антонов иска да забогатее по този начин, ще им кажа само да се огледат около себе си и да се замислят за шефовете и фирмите, за които работят - скъпи хора, ставаше всеки ден и отиващи съвестно на работа, вашите шефове стават все по-боготи и по-боготи, благодарение на вашия труд, а вие си стоите все на едно и също служебно място с ниските доходи... Щом ви харесва така - изборът е ваш, но не критикувате хората, които искат да опитат нещо ново и тези, които го предлагат.... Казвам се Галина Ганчева и подкрепям Петър Антонов и неговия бизнес... Браво, Пешо!!! Успех на всички!!!

    ОтговорИзтриване
  21. "Афилиейт маркетинг на нива" какво е, ако не пирамида? Само увъртате думите както ви харесва.

    ОтговорИзтриване