// // Leave a Comment

Печели пари като добавяш обекти в Grabo Пътеводител

Разказвала съм ви вече за афилиейт програмата на един от най-големите сайтове за оферти у нас - Grabo.bg

Тъй като често посещавам сайта, забелязах, че предоставят още една възможност за изкарване на пари, които след това да използвате за оферти, представени от тях. Става дума за така наречения Grabo Пътеводител, в който са събрани хиляди културни и природни забележителности в България.

До края на юни месец всеки желаещ има възможност да печели до 2 лв. за покупки в Grabo.bg за всеки добавен от теб природен или културен обект в Пътеводителя. Упражнението е повече от лесно и за хора, които обичат да пътуват и са посещавали доста места, това е добра възможност да споделят знанията си с другите и в замяна да изкарат някой лев, с които да си позволят пък друго пътуване.

За да добавите обект в Пътеводителя е необходимо първо да се уверите, че той вече не е добавен. След това трябва да качите описание и няколко снимки и да изчакате одобрението на администратор. След като вашият обект е одобрен, получавате 2 лв. във виртуалния си портфейл в Grabo. Колкото повече обекти, толкова повече пари. Важно е да се отбележи, че снимките, които качвате трябва да са авторски и текста разбира се не трябва да е копиран от чужд сайт. Ами само това е.



Аз вече се възползвах от възможността и чакам да ми одобрят обектите, които добавих. За съжаление повечето от местата, които съм посещавала вече ги има в Пътеводителя, но поне си разгледах снимките и си припомних хубави моменти.

В Grabo Пътеводителят може да се включите от тук.

0 comments:

Публикуване на коментар