// // 2 comments

Афилиейт програма на Grabo

Грабо е сайт за колективно пазаруване. Не е единственият такъв, нито единственият, който има афилиейт програма. Избрах него, защото виждам рекламите му в доста сайтове, защото от преди съм регистрирана там и като цяло имам добри впечатления от него. Регистрирана съм там от 2011 година, но почти две години не съм ползвала програмата, докато в един момент не се усетих и не я разучих малко по-подробно.

Административният панел за афилиейт е много удобен за ползване, има различни инструменти и може да се разчита на помощ при затруднения с ползването му. Статистиката също е направена доста добре и може във всеки един момент да преценявате какво, къде и как да рекламирате.

Няма смисъл да казвам аз колко печеля от програмата, тъй като това е индивидуално и зависи от много неща. Факт е, че се изкарват пари, дори и само да пускате интересни оферти в социалните мрежи. Неудобството за физически лица е, че не може да си получите парите в брой. Единствената възможност, ако нямате фирма е да прехвърлите натрупаната сума във виртуалния портфейл, от където може да си купите ваучери от сайта. Признавам, че е много примамливо така, макар че има разнообразни оферти, но не винаги искам да си купя нещо. Не че не намирам за какво да ги оползотворя, но друго е да получиш пари в брой и съвсем различно да трябва да трябва да избираш между определени неща, които можеш да получиш за тях.

Така, че моят личен опит е единствено въз основа на прехвърляне на спечелените пари във виртуалния портфейл и използването им за закупуване на оферти. Проблеми не съм имала никакви, получавам си парите, използвам си ги и продължавам да трупам. Така, че мога само да ви препоръчам програмата. Ще се радвам да споделите дали имате опит специално с този сайт или други подобни, които мога да изпробвам

Ако желаете да се включите, ето и линк: афилиейт програма Grabo

2 коментара:

  1. Много добре написано.
    Аз мога да потвърдя, че парите които могат да се изкарат са доста добри.

    ОтговорИзтриване
  2. Az se registrirah i sega kakvo da pravq...

    ОтговорИзтриване