// // Leave a Comment

Участие в конкурси - работа на пълен работен ден

Днес смятам да се спра на една моя страст, която може да се нарече и хоби и която спокойно може да мине за работа, ако не на цял, то поне на половин работен ден. Става въпрос за участието в различни конкурси, томболи, промоции и игри с награди. Една от допълнителните ми дейности е свързвана с издирването и публикуването им, но почти е невъзможно покрай това да не се изкуша и да участват в доста от тях.

Нямаше как да не ми направи впечатление, че доста хора са превърнали участието в конкурси в своя професия или занимание за свободното време и влагат доста усилия, часове, а понякога и средства, за да печелят различни награди. Конкурси и съответно печалби има достатъчно и то за всеки вкус, така че е разбираемо защо хората се включват, а след това и пристрастяват към това занимание. Получаването на награда е като подарък и винаги искаш още и повече и нещо друго и докато се усетиш участваш в 5-10-15 игри на ден.

Ще се запитате има ли смисъл? Според мен има, защото както казах наградите са разнообразни. Като се започне от парични награди, гифт карти, почивки, екскурзии, техника, козметика, детски и бебешки неща и какво ли още не. Повечето от тях са добре дошли на всеки, а тези които не ви влизат в употреба или не ги искате, може да подарите на близки, а защо не и да продадете, от което да изкарате още някой допълнителен лев. Скоро мисля да пусна една публикации на тема сайтовете за продажба и как може да се спечели от тях.

Какво ви е необходимо, за да участвате в конкурси? Най-просто казано интернет и свободно време, в доста от случаите фейсбук профил, защото повечето игри с награди се провеждат в тази социална мрежа и май само това. Дори не трябва да полагате особени усилия да търсите различни конкурси и игри, вече има няколко сайта, които вместо вас ги събират на едно място, ще публикувам списък по-долу. За някои участия ви трябват снимки, а за други просто малко съобразителност. В промоциите често е необходимо да закупите даден продукт, за да участвате, така че там си трябва и вложение. При всички положения ви е необходим и много късмет :)

И в тази дейност както в доста други аспекти на живота ни има хора, които с измама и нахалство печелят. Няма да се спирам на методите, които ползват, само ще кажа, че от лакомия и алчност, те са готови на какво ли не, за да добавят поредната награда към колекцията си. Това дори не може да се нарече страст към игрите, а по-скоро е желание да спечелят на всяка цена и да прецакат другите.

Като цяло конкурсите и игрите с награди са възможност да си запълните времето и като бонус да спечелите пари и разнообразни награди и затова с право можем да ги причислим към надомната работа.

Сайтове, които събират на едно място игри и конкурси:

Конкурси всякакви
Играйте и спечелете
Раздавалник
Игри с награди

0 comments:

Публикуване на коментар