// // 1 comment

Пиринско ти предлага най-сладката работа!

Попаднах на интересна обява за работа и я споделям с вас. Не е точно надомна работа, но е нещо различно и е за хора със свободно време. Вижте за какво става въпрос:

Обиколи планината с фотоапарат и месечна заплата от 2000 лв.! 

Пиринско обявява конкурс за заснемане на хижите в Пирин. Всичко, което трябва да притежавате, за да кандидатствате за позицията, е фотоапарат, добра физическа форма и нужната планинска екипировка, за да издържите 1 месец в Пирин.

През този един месец ще обикаляте планината, ще се храните както и където намерите за добре и ще се наслаждавате на най-яката работа, предлагана в България.

Вие сами определяте графика на заснемане и маршрута си. Сами определяте кога и къде да преспите или колко да почивате. Единственото, което се изисква от вас, е в края на едномесечната ви заетост да предоставите красиви снимки на всички хижи и заслони в Пирин, които да бъдат използвани за първата интерактивна карта на планината.

Периодът на Играта е 1 месец (24 юни - 24 юли 2014 г.), като етапите й са следните:
1 етап: качване на снимки на участниците и гласуване за тях (от 24 юни до 00:00 часа на 13 юли (неделя) )
2 етап: обявяване на десетимата финалисти (14 юли (понеделник))
3 етап: излъчване на победител - журито ще излъчи победител в рамките на 7 работни дни, т.е. не по-късно от 24 юли (четвъртък)

1 коментар:

  1. Не се занимавайте с глупости, организирани от измамници, за рекламата на бири-лимонади. Приятелката ми се излъга да участва и като наближи 80 харесвания, ги нулираха.
    Отделно е въпросът, че във фейсбук конкурсите е невъзможно най-добрият (настрана субективността на журито) да спечели, а именно най-нахалният. А в случаят дори и това не е, нещата са доказано нагласени.

    ОтговорИзтриване