// // Leave a Comment

Конкурс за статии с парични награди

Попаднах на една игра, в която трябва да се напише статия на тема „Интериорни врати”, „Блиндирани врати” , „Спални”, или „Мебели за дома”, която след това ще бъде оценена от жури и може да се спечели парична награда. Реших да я споделя с вас, ако някой реши да участва. Аз лично няма да се включа, защото съм доста заета напоследък. Конкурсът стартира утре и има награда за първите трима изпратили статии. Продължителността му е 1 месец, така че има достатъчно време според мен.

Ето малко повече подробности:

Как да се включите?

1. Напишете авторски текст като се съобразите с една от следните теми : „Интериорни врати”, „Блиндирани врати” , „Спални”, или „Мебели за дома” и го изпратете чрез формата ни за контакти в дясно или на имейл uzunovauto@abv.bg

2. Споделете статия си, чрез вашия Фейсбук профил, twitter акаунт, skype,  или друга социална мрежа, която използвате.

Кой може да участва?

Всеки пълнолетен, който умее да пише интересно, грамотно и увлекателно може да участва с неограничен брой статии в конкурса. Условието е статиите да са авторски и уникални. Копирани статии няма да бъдат публикувани и приемани.

Какво ще спечелите?

1. Първа награда – 150 лв.
2. Втора утешителна награда – 40 лв.
3. Първите трима участници изпратили  статия на  ще получат автоматично 10 лв.
Ето и линк към конкурса: Участвайте в играта на „Узунов - Рекламно – ревю” и спечелете награди от 10 до 150 лв 
 
Имайте предвид, че статията трябва да бъде уникална и че след приключване на конкурса тя си остава за организаторите, дори и да не спечелите. Това е хитър начин да си набавят съдържание за сайта или да направят блог към него, като ще платят само на най-добрите. Но винаги съществува възможността да харесат начина ви на писане и да ви предложат работа, така че според мен нищо не губите, ако пробвате.

0 comments:

Публикуване на коментар