// // Leave a Comment

Работа, от която съм доволна - писане на статии за диети и отслабване

Освен публикациите за некоректни предложения за надомна работа, е хубаво да има и такива с положителни впечатления, затова днешната е такава.

Както съм споменавала, блогът, който четете в момента, ми помага доста за намирането на работа и ето още един пример за това. Преди време получих запитване да пиша статии за различни диети и начини за отслабване от Dietata.com. Идеята им беше да имат по-богато съдържание и да развият сайта си. Допадна ми предложението им, тъй като можех да пиша толкова статии, колко възможност имам. Разбира се колкото повече, толкова по-добре за мен. Имах свободата да избирам аз тематиката или да пиша по предварително зададени заглавия. Добро впечатление ми направи и предложението да ми предплатят статии, за да съм сигурна, че са коректни.

Работих две години със сайта и се убедих в точността и доброто отношение на собствениците му. В момента нямам възможност да пиша за тях, но наскоро видях че предлагат възможност да публикуваш собствена статия като предложиш диета. В случай, че бъде одобрен текста ви има възможност да ви предложат да станете част от екипа на сайта и да пишете статии срещу заплащане.

Моят съвет към тези, които решат да се пробват: изберете диета, която не е публикувана в сайта. Дори да е преразказана статията ви, нека си личи, че сте вложили собствени думи и разбирания в нея, а не че директно сте копирали нещо и само сте заменили тук таме някоя дума. Не наблягайте на дългите писания, често хората нямат достатъчно време и търпение да ги прочетат докрай. Най-добрите статии се получават, когато имате личен опит с даден метод на хранене, отслабване и т.н., но не правете статията си в стил "лична драма".

Надявам се да съм ви била полезна и скоро някой да се похвали, че си е намерил работа в сайта. Ето линк към формата за кандидатстване: Публикувай собствена статия

0 comments:

Публикуване на коментар