// // Leave a Comment

Повлияй на бъдещето и ще бъдеш възнаграден за това!

daedalusonline.eu/bulgaria

Макар заглавието да е доста гръмко (а на сайта е и с правописна грешка), вече ви е ясно какво точно представляват тези панели за проучвания.

Общността Daedalus Online не е по-различна в това отношение. Фирмата е румънска и извършва проучвания в няколко европейски страни, има и страничка за България.

Ето накратно какво представлява:

Попълни нашите проучвания за подобряване на профила си, за да имаш повече възможности за печалба. Проверявай си и-мейла всеки ден за нови покани за проучвания.
Попълни онлайн въпросниците, за да получиш точки.
Поискай точките ти да се превърнат в ваучери, когато събереш най-малко 1000 точки.

Броят на точките за този вид проучвания, е по-малък (20 точки), а времето за попълване на проучването е само няколко минути.

До 3 минути     30
3-5 минути     40
6- 10 минути     50
11 - 15 минути     75
16 –20 минути     100
21- 30 минути     125
Над 30 минути     150

Когато получиш покана за участие в проучване, а в резултат на частично попълване на същия получите съобщение от типа на : "Несъответстващ профил", компенсацията е 20 точки.

Можете да каните и приятели, за които получавате 50 точки, на всеки приел поканата. Тук има ограничение, че можете да изпратите максимум 10 покани.

Да споделя и моят опит. Регистрирана съм в панела от ноември 2011 година. До момента съм попълнила 11 въпросника и един път съм получила 100 бонус точки. Това ми е събрало 845, които се равняват на 8.45 евро, но все още не мога да ги тегля, а трябва да достигна 1000 точки или 10 евро, който са нищожно малка сума.

В момента има допълнителен стимул за регистрация - томбола с награда таблет на края на годината за всеки новорегистиран. Общо взето Daedalus Online е панел като всички други, няма да загубите, ако се регистрирате, но и няма да спечелите кой знае колко.

0 comments:

Публикуване на коментар