// // 9 comments

Най-после! Получих първия си ваучер от попълването на анкети


Както се разбира от заглавието днес получих първия си ваучер, за които обмених точки събрани от попълване на анкети. Събитието е достойно за отбелязване, защото тези точки съм ги събирала в продължение на 2 години. Вярно, че не съм правила кой знае какво и парите са ми добре дошли. Вярно е, обаче и че все още не е настъпил момента в България да се изкарват добри пари от надомно попълване на анкети.

Давам малко подробности. Сайтът е на GfK Bulgaria - Институт за маркетингови изследвания, писах за него в ето тази статия. Успях да събера 100 точки и ги обмених за ваучер за пазаруване на стойност 30 лв. Имаше малко забавяне в получаването му, въпреки че си попълних коректно адреса. Изчаках един месец след като го бях заявила и писах на сайта да проверят какво се случва, защото явно имаше проблем. Три дена по-късно ваучера беше при мен, а утре ще бъде тържествено похарчен.

Точките ги събирах само от попълване на анкети, тъй като функцията за покана на приятели е временно спряна, нямам си и идея защо. Следващите 100 не е ясно кога ще ги събера при положение, че за тази година имам само 1 попълнена анкета и то за 2 точки.

Засега от други сайтове за анкети не съм получавала плащане, макар да попълвам въпросници поне в 5-6 такива. За този сайт поне мога да потвърдя със сигурност, че ако съберете точки, ще си получите възнаграждението. Пожелавам ви и вие скоро да се похвалите с ваучер за пазаруване.

9 коментара:

  1. получих първия си чек в края на миналата година след едногодишно трупане на точки, сега съм на три точки от следващия. много е приятно :)

    ОтговорИзтриване
  2. от 3 години попълвам тези анкети
    от името на 4 човека-мен, мъжа ми и 2 родители
    досега имам получени 8 пъти по 30 лева
    аз-3 броя, мъжа- 2 броя , мама-2 броя и тате- 1 брой
    пишете и други хора от семейството

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Как така 4 човека? Мислех, че от един IP може само един да участва...

      Изтриване
  3. Регистрирана съм в няколко сайта за попълване на анкети, в единия от които вече почти от 7 години. Редовно попълвам, когато ми изпратят, но още не съм достигнала точки, за да ги обменя. ;((

    ОтговорИзтриване
  4. И аз получих ваучер от GfK. Коректни са хората. Има и доста магазини, където парите може да се обърнат в стока. Моите ги похарчих и ги забравих, сега имам нов актив от 28 точки и дебна мейла за още анкети.
    Успех на всички!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Вече пазарувах с два чека. Очаквам още анкети.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също имам получени ваучери за 30 лева от този сайт през месец Май 2014 година. От тогава имам набран баланс 45 точки.

      Изтриване
  6. За тези 30 лв,колко анкети и долу горе колко време трябва за да ги изкарате

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За 2 години са събрани :) Нямам идея колко анкети, защото е имало и такива, за които не отговарям на условията и за тях получавам по 1 точка. Трудна работа е събирането на пари от анкети, все повече изисквания има, за да довършиш някоя анкета до край и да вземеш повече точки.

      Изтриване