// // 8 comments

Online Solutions Panel

Скоро не съм писала, затова се включвам накратко с още един сайт за онлайн анкети.

Online Solutions BG Panel е онлайн общност, която чрез изразяване на своето мнение влияе върху формирането на услуги и продукти преди излизането им на пазара, и усъвършенства появили се такива. Регистрацията е напълно безплатна и при участие в онлайн анкети Вие ще печелите онлайн точки, като всяка една точка има паричен еквивалент.

При събиране на 100 точки имате възможност да получите 60 лв. Точки се събират по един от трите начина:

Нова регистрация (еднократно) - 5 - онлайн точки - 3 лв.
Изцяло попълнена анкета - 3-5 точки - 1.8 - 3 лв.
Регистрация на приятел - 1 - онлайн точкa - 0.6 лв

Изглежда лесно, както и при другите сайтове за анкети, но тук се натъквам на същите подводни камъни: малко и недостатъчно на брой анкети и все на някое изискване на анкетата не отговарям.

Равносметката до тук е: регистрирала съм се преди година и половина. Попълнила съм едва 7 анкети и имам общо 26 точки. След още две години мога и да събера минимума за изплащане на някаква сума.

Не винаги изпращат писмо, че има нова анкета, затова ако решите да се регистрирате, проверявайте и самия сайт.

Поканата на приятели освен, че е ниско платена така да се каже, не позволява и да се канят случайни хора и има опасност при такова прегрешение да откажат да ви изплатят парите.

Според мен не си заслужава регистрацията и чакането на анкети. Ако желаете да пробвате, ето линк: Online Solutions BG Panel

8 коментара:

  1. Тези са абсолютни мошенници. Миналата седмица получих покана за попълване на анкета от тях, като в мейла бяха писали, че ще получа 2 точки, а ще ми отнеме 10 минути. И започнах аз да попълвам, но тъй като съм регистрирана и в други агенции за анкети се усетих, че вече съм попълвала същата преди време, която ми отне над 40 минути, а точките в другата фирма бяха 20.
    На минутата я прекратих. Нека други им попълват анкетите и си губят времето, ако има такива балъци.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз чакам плащане от тези господа от над 3 месеца!

    ОтговорИзтриване
  3. Получих си плащането най-накрая! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Смотаняци, пълни измекяри, не плащат и се крият като мишки! Играят го "недосегаеми" !!! С една дума - боклуци!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Не обичам да давам оценки и квалификации прибързано, Ето защо изчаках около два месеца и половина, преди да напиша това... Някъде през ноември миналата година достигнах заветните 100 точки и по описания ред си поисках обмяна на точките за паричния им еквивалент. Не последва отговор и някаква индиакация, че искането ми е разгледано. Последваха над 10-на писма, които изпратих от всичките си електронни пощи...... Отново никакъв отговор. Разбира се не получих и пощенски запис на предоставения адрес..... Реших да си поискам отговор пак по e-mail, но с малко по-остър тон, като резултата беше, че спрях да получавам педложения за анккети и пак никакъв отговор. И така до ден днешен. Майната им на 60-те лева, ама времето днес е ценно, а аз изгубих доста в попълване на анкети. Определението е едно: ИЗМАМА! Хора, не се подлъгвайте! И нека само спомена, че участвам в проучвания на още два такива сайта, достигал съм точки за обмяна два пъти и никога не съм имал проблем. Хората са коректни, отговарят веднага и пощенския запис идва дори по-рано от срока в условията.......

    ОтговорИзтриване
  6. Събирах точки около 3 години. Преди 1 година достигнах 100 точки и започнах да им се моля да ми ги обменят. Писах им мейл всеки месец. Днес, година по-късно, най-накрая си получих превода на 60-те лева.

    ОтговорИзтриване
  7. Аз съм им писал за грешки в проучванията няколко пъти - никакъв отговор. Реших, че не ми се занимава, затова им писах да ме отпишат - няколко пъти. Отново никакъв отговор. Отделно мой познат събра 100 точки и им писа няколко пъти - и на него никакъв отговор. Дори и при заплахи за сезиране на КЗК. А и нямат никакъв адрес на сайта си, или телефон. Само някакъв умрял мейл, на който никой не отговаря.

    ОтговорИзтриване
  8. Ако се чудите кой краде от мизерните суми, които с много труд изкарвате, това е Михаил Стефанов Балабанов, още известен като Мишката. Дори името не смее да си сложи в Contact us секцията на сайта си.

    ОтговорИзтриване