// // 3 comments

Една възможност за надомна работа - външен редактор

Попаднах на обява, подходяща за хора, които искат да работят от вкъщи и бързам да я пусна, докато е още актуална.

Според мен обявата е добра, изискванията не са нереални и не очакват от теб космически неща. Аз също ще кандидатствам, само ме притеснява, че ако ме извикат на интервю, не съм от София, но това ще го мисля, ако се наложи.

Ето текста на обявата:

През лятото повечето тинейджъри уплътняват свободното си време, като ходят на работа. Ако ти не си успял/а да си намериш нещо подходящо, но искаш да работиш и да си докарваш прилични приходи, за да не зависиш от родителите си – ние можем да ти бъдем полезни. Важно уточнение – работата не е само за лятната ваканция.

Teenproblem.net има нужда от нови външни редактори! Това, което ние искаме от теб, е желание за работа. Опит не ни е нужен, ще го натрупаш с времето. Трябва обаче да обичаш родния си език – тоест да си грамотен и да умееш да пишеш хубаво и правилно. Английският език ще ти бъде от полза, втори – също. Изискванията ни са да пишеш авторски материали, които са подходящи за нашите раздели - „любов и секс“, „здраве“, „полезно“ „coolтура“, “hi-tek” и „спорт“.

Ние ти предлагаме много добри условия на работа, както и възможност да разшириш своите познания.

Ако проявяваш интерес, моля изпрати CV и мотивационно писмо на e-mail: ralitsa.solakova@investor.bg

Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.



Линк към източника: http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitno/40996-Teenproblemnet-si-tarsi-vanshni-redaktori/

Успех на всички, които ще кандидатстват и да се похвалите после :)

3 коментара:

  1. Пиша документалистики, пътеписи, есета, биографични и др. статии. Била съм редактор във висши инстанции. Пиша много бързо и съм креативна. Всъщност това е моето хоби. Имам потенциал и бих искала да го използвам в тази посока.

    ОтговорИзтриване
  2. Валидна ли е тази обява този месец? Имам бързина на писане, интереси и образование в няколко сфери. Може да съм полезна

    ОтговорИзтриване
  3. на 13 години съм и може ли да работя

    ОтговорИзтриване