// // 63 comments

Вижте как НЕ печеля по $1200 на седмица...

ВАЖНО: Тъй като има доста запитвания какво да правите, ако вече сте поръчали нещата, а не ги искате, ето цитат от общите условия на сайта:

"Искания за отказ/връщане на продукт се изпращат на e-mail: support@onlinesalarysolution.com, в срок от 7 дни, като се посочва причината за отказ/замяна на продукта."

Т.е. вие може да откажете да приемете нещата и да не ги платите. Ако ги приемете и платите, връщането става по-сложно, защото в този случай трябва цитирам: "За да избегнем евентуални опити за злоупотреба с правото на рекламация, потребителят е длъжен да предостави доказателства, че е използвал продукта, като изпълни следните условия:
  • изпрати всички линкове, които е публикувал
  • предостави адреса на готова интернет страница, ако има такава.

При неспазване на тези условия, ние запазваме правото си на неизпълнение на искането за рекламация "

От поне месец в доста сайтове ми се появяват реклами със  заглавия "Печелете пари от дома си", "Прави по $1200 на седмица", "Искаш тази къща?" и други подобни. Всички те водят към едно и също място и аз нали съм си любопитна реших да проследя каква е тази работа. От километри ми мирише на измама, но все пак да проверя, за да съм сигурна каква точно е "далаверата". Много интересно как досега не сме знаели за тази толкова доходна работа и как след като се появи и я рекламират така усилено, не станаха всички милионери.

Първоначално се отваря сайт с историята на една българска майка, която е намерила своето спасение в тази работа и сега изкарва хиляди долари ей така за норматив. Макар и да изглежда нормално функционираш, сайтът реално съдържа една статия, две снимки от интернет, на които със сигурност не е Петя Вълчева от Варна (за доказателство намерих снимка на същата жена в друг сайт със съвсем друг контекст), за която се разказва в статията и множество линкове, които обаче водят до едно и също място.


Това само на пръв поглед. След като прочетох текста ми се наби на очи второто подозрително нещо. Оказва се, че трябва да платиш (неизвестно каква сума), за да можеш да изгледаш някакъв брой видеа, които по магически начин ще ти помогнат да изкараш пари. Изобщо не е ясно за каква работа става въпрос, какво ще се прави, колко реално ще се плаща, абсолютно нищо такова няма.

Под статията има коментари на други доволни потребители, които са във възторг от възможността, която им се предоставя. Много интересно как всички коментари са положителни. Изглеждат като нормални фейсбук коментари, но се оказва, че са просто картинки и не водят до никъде, а истинските такива коментари показват профила на потребителя, който ги е оставил.

Отивам да видя и сайта за поръчка. Там има примамливи заглавия и снимки и форма за проверка, така и не разбрах какво проверяват. Става ясно и че наръчника, който прави чудеса са 15 броя видеа по онлайн маркетинг и то на български език. Цена все още няма.

Въведох име, телефон, имейл, град и държава и "О, чудо!" бях одобрена за секунди. След това вече ме препращат на страница за поръчка и става ясно, че всичко това ще ми струва 89 лв, но само сега и само в ограничено количество, онлайн наръчника може да се вземе за невероятните 67 лв. Ама съм голяма късметлийка нали!!!

Ето и какво ще получа за тези пари: Всички ръководства за обучение по онлайн маркетинг на български език

15 видео урока, в които ще се запознаете с:
* бизнес идеите
* създаването и структурирането на уебсайт
* мрежовия маркетинг
* рекламата с GoogleAdwords
* много други неща, които ще ви помогнат
* да станете експерт в онлайн маркетинга

Отдолу още няколко крадени картинки с усмихнати американци с български имена ме уверяват, че са били точно като мен и това им е помогнало в най-критичния момент.

Оказва се, че ако не съм доволна от продукта, мога да го върна в рамките на 60 дена. Обаче нямам излишни 67 лв, който да инвестирам в това и затова ще си остана на тази страница без да се възползвам от шанса на живота си.

В заключение - според мен това не е реална надомна работа. Не знам в какво точно се състои, но всичко изброено до тук е съмнително и направено единствено с цел някой да се върже и да изпрати пари. В данните за контакт е посочена американска фирма, от която после отиди си търси парите. Освен това не се доверявам на обяви, в които първо ти искат пари и после ти обещават, че ще спечелиш още, при това някакви космически суми. Съветвам ви и вас да не се доверявате на този сайт и да не разчитате на него за реална надомна работа.

63 коментара:

  1. as sigo pora4ah no neznam sigorno e izmama no 6te se probvam kasmet dadoh mn pari na vsyakade 6te dam i tam kakvoto stane no sam 50 na 50 neznam kavo da pravya

    ОтговорИзтриване
  2. ei manqk dai si email-a da se svyrja s teb, zashtoto i az se chudq dali da go porucham, za da mi kajesh istina li e ili izmama, molqte dai kontakt za vruzka :)

    ОтговорИзтриване
  3. Az toky -hto si go porathax,no niama da go priema,zahtoto Vie mi otvorixte othite,tova e izmama,blagodaria Vi mnogo.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. az sa6to si go pora4ah,do nqkolko dni nara4nika 6tql da prestigne,kajete mi kak moga da se otkaja ot nego?

      Изтриване
  4. И защо трябва да ми бъде одобряван коментара след като имам право на коментар и лично мнение?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Коментарите се преглеждат и одобряват от мен, за да няма рекламни, спамове или такива, които нямат връзка с темата. Одобрявам ги възможно най-бързо, така че не виждам причина за недоволство.

      Изтриване
  5. Дано да сте изгорели само със тия 67 лв,защото при мен се случи нещо много по-лошо.Дъщеря ми се опита да се регистрира в подобен сайт за попълване на анкетни карти,където се печели доста добре.Таксата там беше 27 $,Тя се регистрира и от банката й се обадиха,че са се опитали да направят транзакция за 270$,Блокираха й картатаи тя я смени.Тъй като й бяха взели вече 27$ които са успели да дръпнат,тъй като са били в наличност,тя реши да провери да влезе с регистрацията си и да попълни наколко анкетни карти.На другият ден отново се обаждат от банката ,защото отново има чакаща транзакция за 270$.Но нали ви е ясно,че никой студент няма толкова пари в картата си ,затова тези измамници пак останаха на сухо.Сега съм решила да дам жалба в една международна комисия по такива интернет измами.Извинете ме за дългото обяснение,но искам да разглася на повече хора,че това са големи измами,и да ви предупредя,ако сте превеждали пари от карта да проверите какво са ви дръпнали.И моля ви не ме мислете,че съм толкова наивна и си причинявам това не 1,а 2 пъти.Истината е,че исках да бъда сигурна,че това е измама,за да мога да предприема някакви действия!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Миналата година- октомври се регистриран и започнах по указания на фирмата да кликвам на сайтове. Поискаха ми да се регистрирам в Pay Pal и да им преведа само 1 цент, за да ми имат точната банкова сметка ои карта, за да ми преведат парите, да не стане грешка. За 25 дни упорита работа натрупах 150 000 долара в 60 сайта и нито един долар не ми превеждат- трябвало да изчакам 30 дни, 60 дни, даже година
      Отивам в банката и констатирам- изтеглени 120 долара по сметката , от която аз чакам плащане. За една седмица си ги върнах, каро ги атакувах е Интернер, че са измамници и за 5 дни атака- ми върнаха парите. По добре не се лъжете

      Изтриване
    2. Възмутен съм, че толкова много пари се дават за подслушване. Уж мъничко има и за Интернет измами за защита на авторски права, а за тази измама Online Salary Solution нищо не се предприема. Обясненията са меко казани наивни. Толкова ли няма специалисти за борба с този вид измама?

      Изтриване
    3. Трябва да се открият по-скоро и да се съобщи чрез телевизията,за да не бъдат мамени хората...мен не успяха да ме измамят,но искам и други да не бъдат измамени.

      Изтриване
  6. Благодаря Ви коментарите са Ви ценни.

    ОтговорИзтриване
  7. Моля отговорете ми важно е! Ако си го поръчал , но не си давал никакви банкови данни както направих аз може ли чрез тази информация да теглят от сметката ми.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ако не си предоставил никакви банкови данни, няма как да ти бъдат изтеглени пари от сметката, когато пристигне пратката /ско вече не е/ не я приемай

      Изтриване
  8. Аз също си го поръчах-искаха ми само име,фамилия,тел.номер и адрес.Възможно ли е да се откажа и дали ще има някакви последствия от цялата работа.Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  9. Моля ако някой е успял да върне диска да пише как. Аз получих писмо от този е-мел support@onlinesalarysolution.com ,да обясня защо искам да го върна и след обратния от мен отговор повече ни вест ни кост.....абсолютна заблуда е рекламния сайт . може да видите и други мнения тук;
    http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=379118&e=0

    ОтговорИзтриване
  10. OТКАЖЕТЕ ГО КАТО ВИ ГО ДОНЕСЕ КУРИЕРА или ВИЖТЕ ТОВАРИТЕЛНИЦАТА,КОЯТО ЩЕ ВИ ДАДЕ КУРИЕРА-АКО НА ПОДАТЕЛ ИМА САМО ЕМЕЙЛ АДРЕС НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ,ИСКАЙТЕ ОТ КУРИЕРА ДА ВИ ДАДЕ КООРДИНАТИ НА ПОДАТЕЛЯ. АКО ПОЛУЧИТЕ ТЕЛЕФОН ИЛИ АДРЕС ПУБЛИКУВАЙТЕ ГО,ТАКА ЩЕ ПОМОГНЕТЕ НА МНОГОТО "УЖИЛЕНИ" НАИВНИЦИ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Адрес и телефон няма да получиш. Преди няколко години ми се случи да ми прихванат данните от кредитната карта /фишинг/ и да ми изтеглят 120$ /защото нямаше повече/. Банката ми ги възстанови, но не в това е въпроса. Проверих кой е теглил и намерих ел. адрес. Проследих го и на финала бях препратен на страницата на правителствена организация в Ейре. Та тези измамници никога не дават точни данни и телефони. Единственото спасение от тях е да не им се връзваш на номера и когато попаднеш на такъв, да уведомиш колкото се може повече хора около теб, а те от своя страна - още повече.
      Аз съм бивш полицай, който вече не живее в България и не съм единствения. Много мои колеги предпочетоха да живеят в чужбина, да работят обща работа и да печелят повече отколкото като офицери в полицията. За съжаление в системата почти не останаха хора с опит, така че не чакайте чудеса. Уповавайте се на народните мъдрости:"Който се пази и господ го пази"; "Помогни си сам, да ти помогне и господ" и т.н.

      Изтриване
  11. Az si go pora4ah,no vie mi otvorihte o4ite kak moje da go varna, ako nqkoi znae molq da pi6e!!! pitah kurierite kak moga da si varna parite i te mi kazaha edin e_mail , no mislq 4e e gre6en

    ОтговорИзтриване
  12. Все още ли се намират глупаци,които да вярват на подобни глупости......

    ОтговорИзтриване
  13. Благодаря Ви за коментарите.Наистина помагате на много хора,които все още не са се излъгали!

    ОтговорИзтриване
  14. blagodarq vi hora,tokushto smqtah da go poracham,no nqma

    ОтговорИзтриване
  15. Народа е толкова беден, че се лъже от какво ли не!

    ОтговорИзтриване
  16. Ето мнение и от мен - още една, която си е поръчала диска. Опитах да направя всичко, за което инструктират потребителя във видеата и може би не бях достатъчно компетентна ... кой знае, но след цялата маса занимавки да се регистрирам по десетки сайтове, се оказа, че лъжат в самите видеа за публикуване на безплатни обяви. Конкретен пример - показват нагледно в презентацията как публукуват линк в конкретен сайт. Когато аз се опитвам да направя абсолютно същото от сайта любезно отказват да позволят публикация на линк. Може би има хляб в тази работа, но за хора, които наистина са в час с интернет маркетинга и знаят тънкостите му. АЗ НЕ СЪМ! И съветвам всички като мен да си спестят нервите и времето, които аз инвестирах :) и още нещо - ако не знаете английски няма шанс да се справите!

    ОтговорИзтриване
  17. Бети-от РУСЕ-НЯМА ДА СКРИЯ личноста си.ОТ ПРЕДИ месец си поръчах прословутия диск-наръчник.Първото,което ме впечатли-когато започнеш да четеш-естественно е-неуспябаш да доразбереш някъде нещо.Да на бълг.език е,но..пак не е достатъчно.Налага се да се върнеш малко назад,но ето първата питанка???-неможе!Станах и отидох до мой приятел,който е програмис и е на ,,ТИ на тема к-три.Отговора му беше положителен относно това,което се предлага,но грамотноста на човека трябва да е на висота!Може и да има измама,...не отричам,нещо повече..незнам точно какво става,но толкова много време изгубих..за нервите да не говорим.Писах във форума няколко писма-нито бяха отразени,за отговор да не говорим.И както казва друг анонимен-не знаем ли английски,подобре да не се залавяме.

    ОтговорИзтриване
  18. Da tova e palna laja i az kato poslednata glupa4ka se izlagah i go pora4ah. Iskam da go varna no nqma obraten tel,adres ili kakvoto i da bilo.Nqkoi si pe4eli Pari Nastina no ot nas,a ne nie ot tazi izmama.Ako nqkoi znae kak da si varnem parite MOLQ da pi6e.BLAGODARQ.

    ОтговорИзтриване
  19. Боже, колко хора са се подлъгали!!!
    Младите не са порастнали достатъчно, за да разберат, че никой не го е грижа за тях. Възрастните са като удавници, търсещи сламка. А злото не спи. Но... всеки си получава уроците, които търси, по-напредналите се опитват да не падат повторно в една и съща яма.

    ОтговорИзтриване
  20. Здравейте! Току що получих своя диск. Бях много обнадеждена докато не прочетох всички тези коментари. Все пак смятам, че задачата не е невъзможна, но е доста трудна за човек, който няма IT специалност. Моля ви, кажете начин за връщане на пратката!!!! Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  21. Пишете на кирилица! Моля!

    ОтговорИзтриване
  22. е нямам думи честно !!! добре че имам хубавия навик да се ровя из форумите за всичко .... за работодатели ..оферти и т.н.
    и така като чета написаното от Вас ... е няма как да го поръчам..
    то и от пръв поглед самия сайт "мирише" на измама ...
    Успех на всички :)
    Ваш приятел вечен - веселият Васко :)

    ОтговорИзтриване
  23. В България органите на реда са като в Мексико-трябва да ги ръчкаш, да пишеш жалби срещу бездействието и ленивоста и БЕЗРАЗЛИЧИЕТО им, или да им дадеш подкуп за да се размърдат. Подобно безобразие и никой не си мръдва и пръста за да проследи и блокира страницата на тази измама заливаща навсякъде. В началото на едно от местата в интернет където се рекламира това нещо, бяха нацвъкани само положителни коментари а като опиташ да пуснеш коментар се оказваше че не можеш да пишеш в полето. Сега на същото това място можеш да пишеш коментар и да го пускаш но той изчезва от там скоро след това. Това е най-наглата измама която съм срещал-изрично те уверяват с големи букви че не е пирамида, и че ти връщат парите ако не успееш с това, и им върнеш диска, продукта се рекламира навсякъде в нета, и човек наистина може да се върже при всичките тия обстоятелства-все пак толкова открита измама да продължава така без да бъде най-малкото блокирана от службите по света! Явно САЩ толерират измамите-нали така им се пълни продъдената хазна с пари от вън. Но и ние сме наивни-от продъдена торба чакате пари да получите, и то някой да ви каже как да ги правите тия пари срещу пари от вас! Тия са си направили сметката-един, двама поставени лица там са успели, и а да съдиш Онлайн селърито за измама веднага могат да ги покажат като доказателство за да загубиш делото. Може и заради това да не го спират, за да не ги осъдят че им спират рекламата.А това че никой друг не е успял е друга тема. Оня от горе ще даде на всеки заслуженото рано или късно.

    ОтговорИзтриване
  24. а защо си помислихте че не е измама и в САЩ няма такива доходи дори и от нормолно работа? Та нали ако беше вярно 380 милионен американски народ първи щеше да се възползва? още с рекламата си личи че е измама..... но пък кой ли не иска такива доходи?

    ОтговорИзтриване
  25. А и малко ме съмнява дали са от САЩ изобщо

    ОтговорИзтриване
  26. Ето още една заблудена. Мислех си, че ще мога да се справя. Не съм очаквала да изкарам голяма сума, но да стига за текущи разходи. Поръчах и диска, получих го и естествено като съвестен гражданин си го платих. След като го изгледах, останах разочарована. Имам някои познания, но не чак толкова, че да се справя сама. Дори не искам и да опитвам. Взех плика с който беше дошла пратката, за да потърся адреса и да го върна обратно и що да видя, няма адрес на който да го върна. Ядосах се на себе си, не на тях. Хванах се в капана, като последния глупак. Търся телефон или адрес, за да го върна. Поне така пишеше, че можеш да го върнеш, но къде? Може би на луната.

    ОтговорИзтриване
  27. Някой получавал ли писма с название "Hristo bacheva"? Напоследък често получавам такива писма и все от различни имена и имейл адреси. Че уж са били менеджъри - човешки ресурси, спешно търсещи сътрудници, обещавайки заплата 1600 евро на месец при непълно и 3000 евро на месец при пълно раб.време. Писах и получих отговор, че става дума за работа като "изследвател на пазара" за една известна американска нефтена компания". Изпратиха ми формуляр, който трябва да попълня колкото може по-подробно, посочейки трите си имена и банковата си сметка за прехвърляне на заплати и сделки. Всичко ми прилича на измама и, разбира се, не клъвнах на въдицата им.

    ОтговорИзтриване
  28. Ако ровнете на английски, ще разберете, че измамата работи навсякъде по света, по YouTube има безброй зарибяващи филмчета, индийски блогъри описват механизма като чиста пирамида.

    ОтговорИзтриване
  29. Аз си го поръчах по инерция,без да мисля!!Веднага получих имейл да чакам пратка по куриер до 3 работни дни на стойност 67 лева.След точно два дни ми се обадиха от някаква куриерска фирма която не съм и чувал преди,че имам пратка на стойност 67 лева и дали съм на адреса за да си я получа!Аз вече се бях усетил,че е измама и казах че не съм на адреса и немога да го приема и просто отказах поръчката.Чак сега намерих тази публикация и се убедих че съм се усетил навреме!

    ОтговорИзтриване
  30. Изпратих имейл на посочения адрес support@onlinesalarysolution.com и се надявам да не ми пращат нищо. Но ако го направят ще откажа поръчката както Иван Станчев. Яд ме е, че се хванах така лесно ама какви обнадеждаващи коментари четох там в сайта. А и ми трябват пари.

    ОтговорИзтриване
  31. Здравейте аз още преди време получих диска на пратката имаше адрес и телефон но немога да ги намеря незнам каде съм ги сложила незнам при вас коя фирма ви е донесла пратката но на мен ми я донесоха от еконта вече прегледах няколко пъти видеата и сега правя регистрация и тем подобни незнам дали е измама или не но ще разбера ако нещо излезе ще ви кажа.

    ОтговорИзтриване
  32. Не искам да засягам никой, но....., ама как може да вярвате на такива идиотщини?!!!

    ОтговорИзтриване
  33. След като някой си е закупил диска, дайте да го видим.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веднага го продавам за 40 лв. Аз не можах да се справя! Не ми е по силите , а и този английски!

      Изтриване
    2. Аз и по 10 ще го давам.Опитах се да го върна и щом не си го искат копи яко и тва е.

      Изтриване
  34. Не се занимавайте с глупости! Единствения начин за печелене на пари от вкъщи е Форекс, но трябва малко четене и практика поне 2-3 години.

    ОтговорИзтриване
  35. Това са измамите на ФБР

    90% от сайтовете с измами са собственост на големи американски корпурации които точат целия свят по всякакъв начин без да се плашат от закона , просто защото са над него толков е просто няма смисла от жалби заплахи и други

    ОтговорИзтриване
  36. Моля , помогнете ми как да върна диска.Получих го в края на м.август в деня който го получих и видях ,че не мога да се справя веднага написах писмо до фирмата ,че искам да го върна още същия ден.Отговориха ми ,че моя случай трябва да се разгледа.От тогава пиша почти всеки ден но без отговор.Безработна съм и искам дса си върна 67лв.Моля помогнете ми с адреса къде е какво да направя.Мола Ви.

    ОтговорИзтриване
  37. Аз си го поръчах и платих на ДД експрес при доставката. Мисля, че разбиреам от компютри, но тук се искат наистина много добри познания по комуникационните аспекти на ИТ, което никъде не е казано. Упростено - трябва да се разбереш с фирми, чиито реклами да поставяш на сайтове и когато човек кликне на тази реклама - ще ти бъдат преведени пари. Тоест трудно го правиш, иска още инвестиции и вероятно на края е измама. Аз май ще преглътна загубените 67 лева, защото адреса support каза че ще ми прехвърли жалбата на отдел рекламации, но повече не отговарят и е пълна тишина. Който се хванал.....

    ОтговорИзтриване
  38. Аз платих на куриера и веднага разбрах, че работата изисква много добри познания по създаване на комуникационни акаунти. Както и бъдещи инвестиции, за да се разбереш с фирми, чиито реклами да вмъкваш в други сайтове. Опитах веднагада го върна на адреса support , след 2 въпроса "какво не разбираш" и инфо - прехвърляме те на отдел рекламации от там млъкнаха. Ако не е платено - може да откожете да го получите и платите, ако е платено (като мен), май изгоряхме.

    ОтговорИзтриване
  39. Някой от Варна предлага ли продукта на половин цена :) ? Можете да ми пишете на лична mariela85@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  40. здравеите ,ето и моето мнение за бьрзи пари от саитове,наи лесният на4ин дасе спе4ели някои лев е регистрация в някои онлаин букмеикьр и с 10-20 лева може дасе изкарат по мое мнение около 250-300лв на месец ,но с скромни залози ако някои иска да пробва пишете ми на.ahmedov.1977@abv.bg успех на вси4ки.

    ОтговорИзтриване
  41. ако някои иска диска за 20лв да ми пише на Florida_c@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  42. Докато има балъци, които мислят че така лесно с една анкетка или щракане на някое сайтче им се дават по левче, ще има и такива измамници! Свекърва ми работи по 12 часа на полето за 15 лева.... това прави лев на час близо, така мисолите се изкарва тоя лев! Клик - лев, клик - лев. Ако е така никой няма да работи ще кликна 100 пъти и ще съм на бял кон, пък защо да не кликна и 1000 :-)! Не е луд тоя дето яде баницата!

    ОтговорИзтриване
  43. Моля, спешно...кажете как да го откаже, без да искам кликнах на поръчвам, а не исках...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може просто да откажете на куриера да го вземете, не сте длъжен да приемете пратката и тя се връща обратно при получателя без вие да плащате нищо.

      Изтриване
    2. това ме интересуваше,благодаря ви

      Изтриване
  44. Благодаря ви много, писах на посочения имейл и ако все пак го изпратят ще го откажа...Благодаря ви много :)

    ОтговорИзтриване
  45. Такива хора, дето ви лъжат за много пари трябва и вие да ги лъжите. Направете си 2-3 различни акаунта и от всеки поръчайте по един диск в различен град, с различни имена и телефони разбира се. В едната посока доставката е 6 лв, след като се върне на подателя, защото никой не не си взима пратката, още 6 лв. Общо 12 лв разход на регистриран фалшив потребител. Ето ви "маркетингова иновативна идея"
    Как може да лъжеш безработни МАЙКИ, чиито дечица мизерстват !!!!
    Дано не ме осъдят за казаното, щото нищо чудно, онези с дисковете и наръчниците да не ги барат, а мен да изкарат виновен

    ОтговорИзтриване
  46. Здравейте,казвам се Цветанка,от София. Въпреки, че бях сигурна, че това е измама и аз бях решила да си поръчам от посочения сайт. Но първо реших да прочета няколко мнения и коментари. Понякога човек се надява, че поне веднъж ще попадне на нещо истинско.
    Благодаря за мненията - отказах се да поръчвам.

    ОтговорИзтриване
  47. Аз също се излъгах...питам се въсможно ли е да направят нещо с данните които им предоставих въпреки че там няма номер на банкова сметка или нещо такова? И този куриер няма ли да иска пари за връщането на пратката

    ОтговорИзтриване
  48. Здравейте!!МОЛЯ,някой да дадае информация..попадна ми една интересна платформа за изкраване на Добри пари..MyCashProfessor..нещо мие МЪГЛЯВО защо пише,че пакета струва 79 лв.и има остъпка 50%..А,когато идва потвърждение на имейл адреса ми цената е 79лв.!!???Аз ли съм луда или нещо не разбрала правилно!!???Моля,ако някой го е ползвал и е доволен напишете ми...Благодаря..alina_2805@abv.bg

    ОтговорИзтриване