// // 35 comments

Твоето мнение ти носи печалба

Както се разбира от заглавието, пак ще си говорим за анкети. Току получавам по някоя и бавно и славно трупам точки. Днес ще ви представя JTN Panel.

Според сайта им те са:
Панелът на JTN е Он-лайн общност, която позволява на нейните членове да споделят своето мнение за нови продукти и услуги на пазара, като вземат участие в нашите Он-лайн маркетингови проучвания.

Какво е важно за Вас? Какви продукти предпочитате и защо? Каква цена според Вас e подходяща? Коя опаковка е по-подходяща за даден продукт? 

До тук нищо изненадващо и различно от другите подобни он-лайн маркетингови проучвания. Чак се чудя защо не вземат да се обединят всички в една, има по-голяма вероятност да се изкара някой лев, така само събираме точки на 10 места и никъде не достигат за изплащане на някакви пари.

Моят опит с JTN Panel е следния: регистрирала съм се през април 2010 година, значи скоро ще станат 3 години. За това време по мои сметки имам изпратени 16 проучвания. На 4 от тях не съм отговаряла на условията и ми е интересно защо тогава са ми били изпращани. За останалите не пише по колко точки съм получила, но като цяло имам 48 точки. Целта е да се стигнат 100 точки, които се равняват на 50 лв. Реално 1 JTN Точка = 0,5 лева, но не могат да се обменят преди да стигнат 100. За всеки регистриран след ваша покана приятел, който е попълнил първия си въпросник получават по 1 точка, така че това също е вариант.

Въпросниците не са сложни, проблема както казах идва от това, че са прекалено рядко, за което сигурно виновен е пак профила ми или това, че живея в малък град. Аз ви споделям сайта, ако желаете да пробвате и да видите при вас как ще са нещата, може да спечелите повече от мен :)

35 коментара:

  1. Аз също съм попълвал въпросници от тази агенция. А, профилът ми е достатъчно подробен, и живея в голям град. Явно разчитат на големият си брой регистрирани анкетьори, за да не се стига до плащане.

    ОтговорИзтриване
  2. Регистрирана съм там от няколко години сигурно,нямам почти никакви точки,тъй като не ми пращат анкети,не съм доволна,загуба на време е за мен.

    ОтговорИзтриване
  3. От 2011 съм регистриран и имам 93 точки към момента. Получавам анкети по няколко пъти годишно. Някои попълвам успешно, за други не съм подходящ.

    По години, получените анкетите като бройка са:
    2011 - 7
    2012 - 9
    2013 - 7
    2014 - 2 за сега

    Въпроса е дали тази агенция изплаща нещо в крайна сметка?! :-? $-)

    ОтговорИзтриване
  4. Току що натрупах 100 точки и заявих обмяната им. Това се случи на третата година след регистрацията ми. Сега чакам записа. Ще ви информирам какво ще стане.

    ОтговорИзтриване
  5. Към поста ми от 25-ти Март 2014

    Обмених 100-те точки - 50 кинта!
    Изпратиха ми пощенски запис от JTN, така че мога да потвърдя че всичко е точно и коректно от тяхна страна.

    Лошото е, че анкетите са отвреме на време (според профила ти) и времто указано за попълване на анкетите не е точно! Например пише че ще ти отнеме 25 минути да попънеш, а реално отива към час и нещо.

    Няма как да попълваш бързо, освен ако не попълваш грешно без да четеш информацията.

    Това е като информация от опита ми с JTN.

    Успех 8-) $-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да вече са 1000 точки, коментара и публикацията са доста отдавна, от тогава имаше промени.

      Изтриване
  6. Здравейте и аз от 3 години полълвам анкети към този панел, въпросът ми е след колко време се изплащат тези хонорари или ваучери след като си ги заявил, наближавам 100 точки, затова се интересувам.благодаря Ви!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Изпращат ви пощенски запис почти веднага след поискването. Ако не го получите до 3-4 дни, пишете им отново. Аз получих първите си 50 лева през миналата седмица. На мъжа ми също му платиха в началото на 2015 година. Хората са коректни! За съжаление, не мога да си спомня колко време ги събирахме.

      Изтриване
  7. Глупости платили са ви ама друг път...

    ОтговорИзтриване
  8. tez ne plashtat we4e 10 dni 4akam pi6a im seki den otgowor nqma

    ОтговорИзтриване
  9. Абсолютни измамници....не отговарят,нямат телефон за връзка....един запис по пощата се изплащал 14 дни....Пълно безумие. Изобщо не се лъжете.

    ОтговорИзтриване
  10. JTN Panel е мястото, където човек може наистина да спечели малко лесни пари, аз ги събрах за 7 месеца и до 3 дни след поискване, си получих паричките и си ги изхарчих с кеф! :)
    Съвета ми е да си оправите настройките на пощата, за да си ги получавате във входящата кутия, иначе отнема време докато се сети човек, че някой директно заминават в спам, въпреки че не сте ги маркирали като такъв.
    Анкетите им са интересни и забавни, препоръчвам ги!

    ОтговорИзтриване
  11. И аз си получих парите с пощенски запис.Почаках около седмица.Лошото е, че много рядко изпращат анкети.Който иска да вярва - плащат си хората.

    ОтговорИзтриване
  12. За 3 год са ми пратили 3 по 50 лв. Много са коректни!

    ОтговорИзтриване
  13. Получих 50 лева за 3 години

    ОтговорИзтриване
  14. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да получих си парите,наистина много се забавиха и мислих,че са поредните измамници,но искам да призная ,че са коректни!

      Изтриване
  15. Абсолютни мошенници!!!
    Заявих 100 лв. за обмяна, чакам вече един месец, три години събирам тия точки и накрая НИЩО!!! Измамници, нямат телефон за връзка, пиша им всеки ден, дори и не ми отговарят. Бягайте далеч от тях!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имай търпение,многократно съм им писал минаха повече от два месеца,но все пак ми платиха,за това не се отказвай и продължавай да им пишеш,ще трябва да ти платят !

      Изтриване
  16. Явно са си променили малко точките. Днес направих първата си анкета - 60 точки. Сега 10 точки са 0.5лв, плащат при събрани 1000 точки. Май рядко ще пращат. Ако някой има проблем с плащането може и да им звънне или да ги посети направо - тук има контакти на фирмата - https://www.jobs.bg/company/121106
    Иначе за анкети може да пробвате Prolific.ac - английски сайт, плаща доста добре, по 1-2 лири на анкета. Анкетите са доста кратки. Плаща в ПейПал при минимум 5 лири. Но трябва да се проверява често, тъй като има доста регистрирани и местата за всяка анкета са ограничени.

    ОтговорИзтриване
  17. Нищо не плащат. ИЗМАМНИЦИ СА!!! НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО. НЕ ПЛАЩАТ!!!

    ОтговорИзтриване
  18. Здравейте! От 1 година някъде попълвам анкети в JNT Panel, като през тази година имаше доста бъгове. Дори и след като си "ъпдейтнаха" сайта. Първо точките се събират супер бавно и изобщо не си заслужава да решаваш анкети, като през ден да следиш дали имаш нова анкета, защото ако пропуснеш някоя и мине известно време анкетата става затворена, но въпреки това ти седи в НЕПОПЪЛНЕНИ АНКЕТИ... Защо, като вече са я затворили? Само те си знаят... Второто нещо е, че на от доста от анкетите "не отговаряш на условията" им, за това вместо обещаните 20,30,50т. ... ти дават само 1т., като за да вземеш 50лв. ти трябват 1000т. Като тяхното събиране става за около 2 години поне! Заслужава ли си? Не мисля... И другия минус е, че като отидеш на полето за контакти и напишеш съобщението, което искаш да им пратиш накрая ти изписва грешка и не става изобщо да им изпратиш съобщение, трябва да им издириш имейла и по него да го пратиш, като изобщо не знам дали са го погледнали, защото вече 2ра седмица чакам за отговор, а такъв няма. За мене това е несериозно за хора, който се занимават с пари. JNT Panel са несериозно, бавни, пълни с бъгове, и тези пари който ти обещават или няма да си ги получите или ще решавате анкети поне 2 години за да получите 50лв. Моя съвет НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТЯХ!

    ОтговорИзтриване
  19. Мошеници! След, като за две три години /анкети не се изпращат редовно/ успях да събера 1000 точки и реших да ги осребря /50 лв/. И още ги чакам, но и спрях да им попълвам анкетите. То сигорно и в това е хватката, да им чиракуваш безплатно. Добре са го измислили, защото наивните са безкрай.

    ОтговорИзтриване
  20. Днес си взех записа от лв. За по-малко от година събрах точките.
    10 дена след заявката за обмяна на точките получих в пощенската кутия покана за записа.
    За мен са коректни .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. сигурен ли си в това което си написал?аз нещо не ти вярвам!

      Изтриване
  21. ти уверен ли си в това ,което си

    ОтговорИзтриване
  22. Два пъти съм получавала досега заплащания.Не винаги съм отговаряла на необходимите изисквания.Не очаквайте много-горе долу едно заплащане в годината,но е приятно да получиш ей така 50лв.Един съвет-пишете,че имате големи доходи и че не участвате в маркетингови проучвания!

    ОтговорИзтриване
  23. Здравейте. Последно, какво е мнението ви към днешна дата? Плащат ли за попълване на анкети или не?

    ОтговорИзтриване
  24. JTN панел ги пръскам! Постоянно ми пращат анкети! Горе-долу на 3 месеца тегля по 50 лв. Не ми отнема време!

    ОтговорИзтриване
  25. И как по- точна ви се получава обмяната. При мен не се получават нещата, като желая да е с превод по бг- пощи?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз заявих пари по банков път и ги получих в рамките на 2 седмици. Вие какъв проблем срещате при заявяване на пощенски превод?

      Изтриване
  26. Попълвам, но от някой анкети не ми дават точките.Пиша им за проблема никой не отговаря.Супер несериозни са няма смисъл

    ОтговорИзтриване
  27. Съжалявам че ги препоръчах на колеги!

    ОтговорИзтриване