// // 1 comment

Надомна работа чрез конкурс

Обикновено конкурсите служат, за да спечелите някоя дребна или не чак толкова наградка. Но каква по-добра награда от това да си намериш нова работа. Подбирането на точния кандидат за дадена позиция чрез конкурс отдавна е практика, но сега намерих няколко конкурса чрез които може да си спечелите надомна работа. Свързани са с писане на статии разбира се, но пък са реална възможност да се изявите и да покажете какво можете. А защо не и да спечелите. Надявам се да съм ви полезна, а ако намерите и други подобни предложения ги споделете с мен.

Конкурс „Чудесата в нашето всекидневие“

Задачата е да напишете статия по зададенат по-горе тематика. Статията трябва да е уникална и ще бъде публикувана в сайта на организаторите. Ако привлечете най-много посещения и отзиви, ще получите награда от 50 лв. Има и възможност да ви предложат и постоянно да пишете за този сайт.

Конкурс „Забавна случка от моята бременност“

Конкурсът е като този преди него. Ориентиран е обаче само към жени, бъдещи или настоящи майки. Отново се цели привличането на по-голям трафик към статията ви. Награда 50 лв и евентуално предложение за работа към сайта организатор.

Спечели хонорар или нова работа като икономически репортер

Тук нишата също е по-специфична. Може да се изявите ако пишете на финансови теми. Имате възможност да публикувате неопределен брои статии, които трябва да бъдат авторски. Наградата е хонорар или работа като репортер за икономически сайт. За останалия на второ място пък има билет за формула 1 в Унгария, което също не е за изпускане.

BEBEZONA.bg обявява конкурс за избор на автор на статии

Още една възможност за майките, които май най-усилено си търсят надомна работа. Всяка седмица ви се дава тема, по която трябва да напишете статия. Всяка е свързана с отглеждането и възпитанието на детето. Наградата е истинска работа за сайта организатор и възможност да печелите от това, което правите с удоволствие.

И два конкурса, чрез които няма да спечелите работа, но са свързани с писането на статии:

Участвайте в Играта на „Днес и Утре“ и Социалната мрежа „Цъкни“

Пишете статия на каквато си искате тематика, привличате читатели, печелите хонорар и възможност за реклама.

Наградите започват, ето и правилата

Опишете вашите преживявания свързани с търсенето и намирането на работа, съберете харесвания и спечелете нелоши награди. Конкурса е до края на годината, така че има време да съберете материал и да се включите.

Успех на всички.

1 коментар: